Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hola todos!!!!

2009.01.05

Marychuy utoljára még bepróbálkozik,de Onit nem lehet úgy átverni,mint Juant,aki nem vette észre,hogy nincs jól. Miért szimulált? Miért hitette el Juannal,hogy meggyógyult? M. csak annyit akar kérni tőle,hogy ne mondjon neki semmit,higgye csak azt,hogy tényleg rendben van. Oni nem érti miért jó ez így neki. Jön Ana Julia és elküldik a testvéréhez a gyereket,hadd beszélgessenek nyugodtan. Oni mielőtt Juanról beszélnének bocsánatot kér az összes rosszasága miatt,amitt tett vele. M. csak ámul..Oni őszintén bocsit kér mindenért ,amit tett,vagy mondott, ő nem ilyen,csakhogy történtek olyan dolgok,amik kegyetlenné tették. Ő nem ilyen. M látja,hogy megváltozott és hogy eredetileg jó szíve van. Oni rájött lánya valódi énjére és teljesen másképp látja a dolgokat. M. teljes szívéből megbocsát neki,hogy most már éljen békében magával nyugodtan,Oni tényleg nagyon elégedett ezek után.Oni pedig rátér most már a Juanos témára. M. szerint Juan nem szereti őt és ezt tudomására is adta.Oni viszont az ellenkezőjéről biztosítja M.et. Az ő viselkedése miatt hiheti azt Juan,hogy ő sem szereti már. Értse meg,hogy Juan azért ment el,hogy már azt hitte tud magáról gondoskodni és fiukról is,mert lát. De M. pont ezt nem akarta,hogy sajnálja,ha kiderül,nem lát. Oni csak hallgatja a kifogásokat..M. mégegyszer megkéri,hogy ne mondja el.

Közben Cande a kicsivel foglalkozik Mayitával meg Anával. Mayita testvére úgymond a kutya volt eddig, őt fürdette stb. Cande visszaemlékezik hogy került hozzájuk és hogy nevezték el:)És eközben Juan búcsút int M.nek....

Ceciék értesülnek,hogy Est.et egy klinikára vitték és nem tudják van e rokona Isán kívül,aki viszont börtönben van,szóval egyedül maradt. Elég rossz állapotban lévő emberek között Van Est,de még mindig elhiszi magáról,hogy ő normális,királynő,intelligens,de nem úgy tűnik,mikor a füvet rugdossa ,a képzeletbeli lényeket és a fába veri a fejét:( Isa értesül unokahuga állapotáról és önsajnálat helyett inkább elgondolkozik azon,hogy más rosszabb helyzetben és helyen van:(

Amadoron már csak a csoda segíthet, a nagynénje jött hozzá látogatóba.

Marychuy nagy híreket mesél,mennyit változott és miket mondott Oni. Ceci eleinti hitetlensége után elhiszi lehet ez,hisz élete megrontója a lánya volt,rossz iránybe vitte. Cande egyből el tudja hinni Oniról,hogy megjavult.Később Anának is el kell mondani mit akart tőle Oni. Elárulja,hogy csak szomorú,amiért elment Juan gondol rá. Ana azt mondja nem számítanak neki,hisz akkor maradt volna harcolni. M. igazat is ad,ne gondoljon rá. Ana felveti az új szerelem lehetőségét is,de M. csak fiára koncentrál. Jön Israel,aki a szeme hogylétéről kérdez. M. belenyugodoott ,hogy örökké vak maradhat. De nem hagyja Israel,ő is orvos, és felajánlja szolgálatait,megvizsgálja:)) Nem akarna újra látni? ő és csapata megvizsgálnák újból alaposabban és segít. M. a szülei beleegyezése után persze belemegy!!!!! Másnap el is mennek a rendelőbe,ahol kinn idegesek a szülők. Benn pedig tényleg egy tök jó gép van-jó a kék szem M.nek:)) Ugye az első vizsgálat után nem tudnak sokat javítnai de egy sokszoros vizsgálat sorozattal meg később majd műtéttel(ha szükséges lesz a végkifejlet lesz az)gyógyítják. M. a gyermekéért mindenre!!!

Mikor Oniék hazaérkeznek,Mayita felrohan elújságolni Mariánának a híreket, míg Oni Valvinánsk,hogy M. még vak és szóljon ha hív Juan. Be is érkezik a hívás és Oni elmondja hogy M. még mindig vak!!!!!! Juan nem hiszi el,hogy ennyire jó színésznő,így átvágta és nem vette észre. miután leteszik a telot,magát vádolja és igaz is(kevesen ugrottak be volna) nem tétlenkedik,máris felszáll egy géppel!!! Most már semmi sem választja majd el őket egymástól,mert visszatér!!!

Mayita örül apjának és elmondja ő is amit tud most már de mikor elment nem tudta most viszont megkeresi őket és hazahozza!!!!    Marychuy és atya elbeszélgetnek a vizsgálatról,de mikor Juanra terelődik a szó....Juan máris Ceci házában van,aki lánya helyzetében próbál magyarázkodni. Juan rohan M.hoz,aki épp kilép a templomból. annyira jó mikor fut hozzá!!!! Ana meg hajtaná el tőlünk,de Juan nem adja meg magát: beszélniük kell!!!!!!!!

remélem tetszik így téma és jelenet szerint írom most már a tartalmat,így nem kell visszatérni egy jelenethez,hanem egy bekezdésben leírom:)))

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Emese-nagyon köszönöm!!

Maia2011.01.26 10:34

minden szavad!!!!

Köszönöm

Emese2011.01.25 20:06

Tudod,nagyon hálásak lehetünk/lehetnénk neked mindannyian akik szeretjük,sőt rajongunk ezért a sorozatért,mert annyit áldozol értünk az idődből,és az energiádból,hogy csak hálával tartozunk!
Köszönöm ezt neked!
És gratulálok az oldaladhoz!(mind a kettőhöz =) ) le a kalappal előtted!Minden nap feljövök ide,elolvasom az aznap történteket,így felidézem,s a holnapi meg az azutáni részeket is,mert ezt nem lehet idegekkel bírni!!Húzzák-húzzák az időt...én sokszor majd felrobbanok,hogy miért nem mondják meg az őszíntét,meg a konkrétumokat,de hát ez a sorozat(ok) lényege..!:)
Na, szóval hálásan köszönök neked mindent!!
Emese =)