Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


185.

2009.02.24

Juan a nyomozóval van együtt a helyszínen ahová Amador hívta őket.El is kél a segítség ,mert teljesen ki van. Sír,összevissza nevet,hogy persze,nem lehet,hogy nem látja viszont....és persze fél...Jó hogy egy rendőrrel játszunk ilyet...na mindegy. Érkezik egy üzenet,hogy van a közelben egy kuka,oda kell mennie. Ezt is Juan vállalja. Felhívják a mobilját és nem szólnak bele,majd nagy nehezen Vicente. Óvatosabbak,mint előtte,de Juan felismeri és közli is ezt vele. Mondják,hogy tegye a táskát a kukába.. Juan megteszi,majd visszaszáll,Rafa nincs náluk,de tenniük kell,amit mondanak a fiú érdekében.. A mélygarázsban elrejtőznek és miután Amadorék felveszik a pénzt van eszük és símaszkban vezetnek de Juanék a nyomukban vannak...A mélygarázsba szorítják be őket és nem engednék megszökni... Azonban kijutnak az utcára és pont arra mennek el,ahol Rfa is be van zárva a kocsiba.. Apja kérdi pont,hol lehet Rafa,amikor a fiunak sikerül kiszabadulni és kirugni magát az utcára,pont Juanék kocsija elé:))

Roci aggódik Vicentéért,hogy nem éri el. Dani más ügyben jött,szeretné ha beszélne M.el. Roci persze meg fogja tenni,tesójáért is,mert ilyet szerelmet nem lehet csak úgy hagyni!!! El is megy M.hez,de nincs otthon,Roci nem érti mit akar még,tesóa megmentette életét,szemét...őt meghallgatja!!!! Ceciék tudják hogy igaz,de nem hallgat senkire.. még itt a cucca és remélik nem csinált semmit..

M. egy játszótéren van és Puréék észreveszik,nem hiszik el,hogy megint lát!!!!! Nagy az öröm,viszont Pure a gyermek láttán elkeseredik és M. szeretné ha elmondaná,mi történt velük..Pure elmondja,milyen dolgok történtek addig. És hogy jöjjön rá,neki mennyi mindene van,menjen el ebből a világból,hogy megvédje,ami eddig az övé,M. nem akar,hisz ehhez a világhoz tartozik,csak vissza kell szoknia.. Ezután rájön igaza van,hogy sok mindent elvesztett,de most újra vissza kell "élnie" magát ide,és a kórházba megy,hogy Beával talizzon... Tényleg másnak is van olyan ha nem rosszabb sorsa,mint neki..Pure szavaiból emlékszik...Ekkor jön a doki,akinek újra be kell mutatkozni,mert mikor látta,nem is látta,szóval tudjátok:)) Reinardo-val összetgeződnek és kiderül ő Eduardito orvosa is. Illetve van egy ajánlata,amit nem tudunk meg mi,de M.nek pont jókor jön,mondja és összecsomagol otthon!!!Cande kopog hogy vki látni akarja!!! Rafa az!!! Rohan hozzá,de csak akkor zárja karjaiba mikor hallja a hangját,hogy tényleg ő az:)))Juan a háttérben:"jó boldognak látni..."

Rafa elmondja hogy Juan segített a szabadításában. M. megköszöni. Juan tudja hogy nem akar róla tudni,ezért csak azt engedje meg,hogy ahol tud örömet szerezzen neki pl. ezzel.. M. köszöni,majd Juan elmegy. M.nek sok mindent kell megbeszélnie Rafával. Először konstatálja,hogy jól van,mjad hogy ő már újra lát és milyen jó látni,csak azért nem szaladt oda egbyől ,mert nem hallotta hangját és csak érintésből ismerte,most már tudja. Kicsit más mint gondolta,de nagyon aranyos.. Elmondja,hogy most már megváltozott az élete,nő lett,akinek tudnia kell saját lábán megállni!! Elkezdi tehát az életét,úgy ahogy maga akarja élni! Ezért jött jól a felajánlás Reinardo klinikáján,ahol kisegítőként dolgozna,mint fizioterapeuta! Ezért elkell utaznia Mexicóból. Viszont megvárja,hogy őt is megműtsék. És menjenek együtt!!!!!! Ezt másnap mind elmondja M. a szüleinek,akik marasztalnák a jó helyen,dehát M. szerint mennie kell...Cande már előző este mikor beszökött M.kicsijéhez látta  bőröndöt! Nagyon szomorúak,hogy elmegy,de ha eldöntötte,azért néha jöjjön el hozzájuk. Hallja a tervet Juan is és azért jó lenne,ha vele is megbeszélné.

Igaza van,hisz gyerekével megy. Nos,amgukra hagyják őket. M. elmondja,hogy megváltozott az élete és most ezt akarja élni. Juan kéri ne tgadja meg a boldogságot,amit érzett mikor is úgy két napja még?? M. szerint őmiatta szenvedett annyit a múltban,átsírt napok voltak és szenvedett,mert igen szerette és nagyon fájt,hogy nem lehetnek együtt..mindig erre várt.. nem érdekelte ki volt a hibás és most se ez érdekli,szétmentek és kész....Juannak joga van szeretni és kéri a lányt,hogy gondolja át,hogy nem akarja e ezt a boldogságot...

Rafa apját győzködi,hogy most már nem akarja elveszteni M.et és ezért vele menne,ha kéne,nem akar látni Juanból semmit,hiába köszönheti neki,ő is az életét..

Orvos közli Edékkel elutazik M.el,hogy segítsen neki hátrahagyni mindent. Ed nem díjazza ezt a hibát...majd szólnak viszont ha van vmi a kicsijükkel...

Vicente felkeresi Rocit,hogy menjen vissza hozzá,már van pénze.Daniék nagyon furcsállják és ki is mondják honnan lehet a pénz, Nagyon furcsa,és ki is teszik a házból..

Mayita azon gondolkozik vajon apja elfogadja e kistesóját..Rociék szerint ezen nem érdemes gondolkodni és nem is biztos hogy lesz. Oni elmagyarázza miért. Ana ezt kitalálta...

Vicente kérné a részét de Amador most már hülye lenne odaadni..

Elsa hálát ad az égnek,hogy nem történt semmi baj,mert aggódott nagyon, hisz jó barátok nemde? hát lesztek ti még több is:))

M. nem tudna senki mellett boldog lenni. emlékezzen,hogy miatta lehetett volna vak is,bár megmentette,igaz,ezért hálás lesz mindig..Azonban Juan olyan szerelmet akar,ahol csak szenvedés és sírás van?? Juan közli,hogy fél évet szánt életéből,csak azért ,hogy most lásson.Durva dolgok történtek,amik őt is megviselték..és ez a kapcsolat utóbb...M. nem érti milyen kapcsolat,mikor nagyon úgy néz ki,hogy ő Anával kavart. Juan ez hazugság!!!!! Csak szét akarta őket szedni!!! Esköüszik nem volt semmi!!! M. kéri mondjon okot amiért neki higgyen.. hát M. csak az az ok,hogy ő tényleg egész életében a tied volt,téged szeretett,három éve ha voltak mellette mások is,soha nem fordult meg a fejében,hogy komolyan elvegye,soha nem mondta másnak,hogy szereti,mindent alárendelt,csakhogy,az amugy is M. hibájából történő balesetben megvakult lány szeme világát visszaadja,mindig hitt benne és szerelmükben,arról sem ő tehetett,hogy nem lehetett többet a fiával vagy nem látta többet. Csak ezért kéne hinni neki drága Marychuy. Mert egész életedben ő volt az egyetlen férfid,akitől fiad van és szeret!!!! Akit két napja még öleltél,csókoltál és be voltál....hogy visszajött Juan,mert tudtad magadban,hogy csak őt szereted!!!!! Csak ezért kéne neki hinned. Ráadásul őt ismered három éve már,míg Anát max. egy. Ja és még ő miatta élhetsz most és láthatod.....na most mindent kiírtam....

Marychuy fejében végül az is megfordul,hogy talán úgy gyógyította,hogy közben úgy ment haza hogy Anához,hogy őt szerette közben...........

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Márianosztra

Bodnár Mónika 2011.04.14 12:38

Kérlek titeket hogy kezdjétek elöröl a TV2 az Árva ANGYAL SOROZATOT MERT NEKEM NAGYON NAGYON TETSZET . KÉRLEK TITEKET KÉRLEK!!!!!!!!!!!!!!!.

Kossuth Lajos

Vas Apolonia2011.03.03 12:43

Máricsuj boldog születés napot Maite Peroni!!!!!

Lucska puszta 1

BodnárJudit2011.03.03 12:39

Boldog születés napot Maite Peroni!!!!!!

Lucska puszta 1

Bodnár Móni2011.03.03 12:35

Boldog születésnapot Maite Peroni!!!!! XD

köszi Kriszti

Maia (szerk.)2009.02.26 15:19

tudom és köszönöm a támogatást!!! Fel is vállalom én a véleményem,nyugi:) Várlak vissza minden nap,mert nagyon jó olvasni a hozzászólásokat!!!

Re:estefanía beírás

Kriszti2009.02.25 21:06

Szia!Én is láttam azt aki írta, de szerintem azok azért írnak ide, mert vagy nem szeretik a sorozatot, vagy irigyek, mert ez a honlap a legnépszerűbb sori oldal!Szal ne foglalkozz az ilyenekkel, nyugodtan írd le a véleményedet!A karakteréről írod le nem az igazi személyről!Am. szerintem az utolsó rész, lesz vagy két órás.Mindig hosszúra szokták, főleg ha televisas!Kiváncsi vagyok hány részletben rakják fel!

A rosszakaróiddal ne foglalkozz, többen vagyunk akik nagyon becsülünk!!
Üdv:Kriszti

Re:Re:RE:

Maia (szerk.)2009.02.25 16:06

Jaj annyira hálás vagyok nektek,nagyon kedvesek vagytok,hogy így becsülitek a tényleg rengeteg munkám:) Jól esik!!
Már nagyon várom az utolsó részt,és írok nektek pár szót is majd.. és persze jövök a képemmel..csak belefért két oldalba a sori!!!Kriszti: ttudom,pont ma akartam kiírni...igen nagyon igyekeztem behozni és így pont lesz most hétvégén egy kis szusszanyásnyi időm!! Mert figyeljétek meg eddig februárban mindennap volt friss,hétvégén volt,hogy 2 részt néztem...szóval nincs lemaradás...egy szál se..örülök,hogy tetszik a véleménynyilvánításom,tegnap már kitört belőlem minden:))
Rent25: neked is sok köszi a szavakért!!!!!
Lia: nagyon örülök a hosszas és részletes részleíráshoz a véleményt és mindenben igazad van!!! Én nem meerem így leírni Anáról a véleményem ,mert egyszer megkaptam Estefaníaról is,hogy miket írtam róla de én is ennyire gyűlölöm:))
kösz csajok!!!!

vélemény

Lia2009.02.25 00:57

Jaj az az autós üldözés nagyon nevetséges volt tegnap! Egy garázsban üldözik egymást? Könyörgöm ilyen alapon elmehettek volna egy nagy stadionba keringeni a focipályán! Marichuy meg honnan szerzett már fizikoterapeuta végzettséget??? Továbbra sem hajlandó megbocsátani senkinek sem, pedig mindenki csak a javát akarja! A szüleinek meg igazán hálás lehetne inkább! Juan Miguel Pablo San Romannak meg főleg legyen hálás! Nélküle valószínű nem is élne! De belátja, hogy mindkei szereti??? Dehogy!!! Jobb így szenvedni!
(Bár látva a mai részt....Cecilaékkal béke lesz! Juan viszont ismét pofára esik! Szegényke! Ennyiszer falba ütközni! Még jó, hogy nem az a feladós típus! Ana Julia meg olyan szintem idegesít, hogy én már rég falba vertem volna azt a hülye fejét!)

Sajnos.....

Rent252009.02.24 19:47

.........sajnos vége lesz hamarosan...de azért belegondolva milyen nagy dolog és milyen sok munkád van egy közel 200 részes sorozatot feltenni ill, a részek tartalmát leírni, cikkeket képeket beilleszteni...stb. Szóval gratula mindehhez!!! Csodálatos vagy Maia!!!

Re:egy hét?

Kriszti2009.02.24 19:01

Szia!Ki van írva,hogy le vagyunk maradva egy héttel!de nem vagyunk már!Mert tök jól behoztad!És a mai rész 185!Szal nem vagyunk lemaradva!és gratula, nagyon jó a tartalmad, mert olyan jó,hogy beleírod a véleményed!Szal szuper!!!