Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


184.rész

2009.02.23

M. követeli,hogy azonnal vegyék le kötését,mert már látni akar ,hogy segítsen ő is Rafán.. És persze felajánják a pénzt..

Amador egyedül marad a fiúval,aki szegény azt se tudja hol van,kivel és erre miért van szükség. Amador nagyon ideges,főleg,hogy Vicente elment és hogy vele nem lehet packázni. Ordít és rugdossa is szegényt,hogy fogja be. Rafa kéri engedje el,mert nincs belőle haszna és ne is fenyegesse,mert ha megöli,apja tudni fogja és így sem kap pénzt.. Ők nem gazdagok annyira és ha most elengedi akkor apja nem zárná be...Amador azt mondja Rafának,hogy felkell hívnia apját és azt mondani hogy ketten vannak vele,mert ha nem megöli apját!!!

Vicente már megbánta,amit tett és esküszik többet nem fog ilyet tenni. Azonban a rendőrség már rajtaüt Amador házában és a földre kényszerítik és árulja el hol van a fia.. Azonban azt mondja nem tudja...Amador próbálná hívni,de nem veszi fel..Benn vann az őrsön és mondja hogy ő csak a feleségéért jött vissza. a nyomozó nem hisz neki..Ekkor jön a telohívás,hogy Rafa azt mondja apjának mindketten vele vannak most is és siessen mert megölik... Este Rafa még mindig azon agyal,hogy kié lehet a hang!

M. ék befejezik,amit kezdtek..jujj ez az első vidi annyira izgi!!!!! Nem is merem nézni,vajon látni fog???Mert már kinyitotta a szemét csak olyan furcsa... Ana be akar jutni eközben..   M. kinyitja a szemét és nem szól!!! Istenem,monddj már vmit!!! Tudni akarjuk mi van!!! M. kicsit ijedt,mert lát!!!! De csak foltokat és nagyon homályosan,halványan!!! Juan megkérdi,látja a körvonalakat,színeket stb.. lát??? M. azt mondja igen,csak homályosan!!! Juan szerint ez normális,egy ilyen műtét után és hogy nem is szabad nagy fénynek érnie először,de igen,ez normális,vagyis azt jelenti,hogy lát!!!!!Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!Waw nem is tudjátok milyen boldog vagyok!!Végre!!!!!!!!!Azonnal kéri gyerekét és mindenki nekiörül!!! M. szemével láthatjuk,hogy ő hogy lát és sztem egész jó a kép:))akkor van a  nagy baj,amikor Juant akarja látni..Szépen lassan halad felfelé,befogadja mindenét:láb,kéz,fogaj is ,majd jön az arc...és a felismerés(talán)??!!!!

Végre itt a jelenet is,amit rég vártam,és ha én írtam volna,ugyanígy megcsináltam volna egy ilyen jelentete sőt még ezzel a szöveggel is. Nos,Mariana kedves nagyink fájdalmas búcsút vesz unokájától,hogy most már elég nagy ahhoz,hogy nem kelljen annyit álmodoznia.. Mivel nagy lett és az isten mást szánt neki most ezért azt mondja hogy már nincs szüksége rá. és habár nem fogja látni többet,nem mesél,akkor is mindig ott lesz vele és legyen hite,bízzon!!! Sose felejtse el és gondoljon rá... majd elrepül:)) szép volt:))

Igen,felismerte. Jön a mi kis Anácskánk. Mondja,bocs kiáltja,hogy igen,jól látod M.-mindenki átvert,ő Juan. M. nem hiszi el,keresi Pablot. Hiába,már nem engedi kitennni Anát M.,érthető hisz szemében ő az egyetlen,aki nem verte át.. Ana elmondja az igazat,hogy nem létezik Pablo,hanem u.az a személy a kettő. M. nem engedi hogy kitegyék,mondjon el mindent.. Juannak nem engedi hogy magyarázkodjon,kitenné. Ana tovább megy,hogy bemutassa  a gyereke apját is? itt áll előttünk! Juan az!!! ajajj!! tudtam hogy ez lesz(most bőgök is,hogy lehet ilyen szerencsétlen helyzet és hogy dolgozzák ezt fel)   Nos Anát mindenki gyűlölködve tenné ki és én is... páran megdolgoznánk.. na mindegy.. Szóval szegény M. ott áll a rázúdoló igazsággal és azon gondolkozik megérte e,ezt akarta e először látni!! Már inkáb maradt volna vak...Juan vet véget a komédiának és kiviszi a nőt. Lányát is arrébb tolja hogy ezt ne hallja. Anától undorodik,hogy lehet ilyen gonosz és menjen el de vissza ne jöjjön!!!! M. megtagadja szüleit és kisfiával egyedül elvonul.. Cande kinn sír és könyörög hogy ne zárja ki az életéből de M. nem engedi be,nem akar senkiről semmit tudni..Juan kinn magyarázza hogy nemlehet hogy ne higgye el,hogy ők akik igazán vele vannak és ez is érte volt,hogy ő az a féri akit még mindig szeret!! meg kell hallgatnia ,értenie!!!

Másnap M. az atyánál van,aki próbálja elmagyarázni neki,hogy ez minden érte volt,nem ellene. Megengedte magának Juannak,hogy megműtse és most neki köszönheti,hogy itt van és lát!!! M. nagyon elveszett,nem bízik már senkiben,csak Rafában ,de ő sincs most vele..  Rafát Amador máshová akarja vinni és még gúnyt űz is belőle! Juan átadja a pénzt a nyomozónak..

Ceci és Cande nagyon aggódnak,hogy így eltűnt M. Dora világosítja fel hova ment kivel(azt nem hogy hova csak hogy)és nem akar semmiről tudni,egyedül lenne.Ceci tudja lehet soha nem bocsát meg!!!

Az atya tanácsára M. a régi,igazi dolgokra kezd visszaemékezni,amikor minden igaz volt körülötte és az volt sztem az igazi M. Vissza kell térnie a régi mivoltához,hogy újra kezdje. M. kezdi,ahol régen lakott. Istenem de régen volt... mikor írtam és milyen hévvel a  csíntevéseiről...amikor tényleg minden rendben volt....és az a sok emlék... jó emlékezni....meg is siratom.....nagyon jó rész volt....és jó ez a sori........

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Viki

Maia2011.03.31 21:25

köszi,a számnak nincs címe,konkrétan a sorinak írodott,azota nem is adták ki,nem tudunk az ilyenekről,amiben nincs szoveg.......

vikkencs14@citromail.hu

Viki2011.03.31 21:15

Sziasztok!!!!
Én is nagyon imádom ezt a sorozatot!!!! Valaki nem tudja annak a számnak a címét ami ennek a rész végén megy????Előre is köszi!!!!
Nagyon jó ez az oldal!!!!

imáádom:x:x

Zsu<32011.03.30 18:27

nagyon szuper csak annyi baj van hogy M. hogy tud hinni huligán annának? Huligán Anna=Ana Julia!!! na szóval az a huligán anna olyan bal*asz baszki ugy utálom:)) amikor nézem a rosszaságait akkor érzem hogy csapnám nyakon azt az idétlent olyan ideges vagyok olyankor hogy egyszer a pixemet 2té törtem:))...........mind1 sziasztoooooook:D amugy még annyit láttam spanyolul hogy a végén egy tengerparton vannak Juan, M., Maita, és Juanito:x és huligán anna fel fogja gyujtani a velarde házat és lesz még egy csomó bal*asz rosszasága:(( ugy utálom...... amugy rég volt estefania és izabela a sorozatban...mind1 bizt. irtam egy kilo betüt..:)) mind1 sziasztoooooook:>

185. resz

pancsi2011.03.30 15:32

M. csak teszi az agyat huzzak az idot egy dolgot 20 szor vegig ragoznak szerencsetlenseg az egesz nagyon unalmas

.......

ZsUzSa2011.03.29 10:38

nekem ish naon tetszik ez a sori,jah es naon cool h meg vn reszenkent itt.......kox annak aki leirja....:*

......

Maia2011.02.23 18:57

SPOILER!!!! TERM.NEM HISZNEK MAJD jUANNAK,EZ LESZ A VÉGSŐ ÖSSZEVESZÉS A SZERELMESEK KÖZÖTT,jUAN LE VOLT ITATAVA EZÉRT UGY JÁR,MINT EGYSZER EMLÉKSZEL VIVIANAVAL IS,H NEM TUDJA,H MOST MEGTÖRTÉNT VAGY SEM,MERT BECSIPETT!!! DE A RÉSZLETEKÉRT OLVASD TOVÁBB A TARTALOMÍRÁSOMAT!
SPOILER VÉGE

kérdés

szandi2011.02.22 22:46

patricio mikor megtudja hogy juan az apja ana gyerekének (ez hazugság), akkor megutálja vagy hisz juannak hoy nem ö az apa? egyáltalán juan miguel tudja hogy nem is feküdt le anával, és hoy nem is ö az apa? kérlek válaszolj mert nangyon kiváncsi vagyok :)

hol nézzem

12342011.02.21 16:16

itt nem tudom megnéni a részeket hogy vagy hol tudnám???

Kedves Csilla!

Emese2011.02.20 17:10

Ezzel nem vagy egyedül!!Én is így vagyok vele!
NEm tudom hogy fogom ki bírni (majd ha vége lesz)!!!wáá...:(;(

csillaberei

csilla2011.02.06 19:58

na gyonon jo a film es nm tudok a nelkul elni hogy ne nezem meg:*

nógrádmarcal

oláh benjámin2011.01.18 19:59

hát nekem nagyon tetszik de én egy re vagyok kíváncsi hogy hol mikor melyik részbe találják meg huanítót és ki ?
REMÉLEM HOGY GYORSAN MEG ÍROD ÉS HOGY HOL NÉZHETEM MEG?

gracias

Maia (szerk.)2009.02.24 15:13

por todas las opiniones!!! Köszi Kriszti!!! Lia-igazad van...én a saját véleményem kicsit cenzúrázva néha és azért muszály tárgyilagosnak maradnom,de mindig benne van a rész tartalomban:)
Köszi,hogy írtok és még itt vagytok velem ezzel a csodálatos sorival:))

vélemény

lia2009.02.24 10:45

A rész nagyon jó volt! Köszi a tartalmat! Szerintem Marichuy nagyon hülyén viselkedett! Nem hogy örülne annak, hogy újra lát! Neeeem! Inkább mindenkire megharagszik amiért nem szóltak neki, hogy Pablo és Juan Miguel ugyanaz az ember! Neki kellett volna rájönnie, az első csóknál amit a dokival folytatott, hogy hoppá ezt a szájat én ismerem! Na és a hangja??? Annyira nem változtatta el! Nevetséges! Most meg persze elakarja hagyni a szülei házát! No comment!

re:Ultimas capitulos

Kriszti2009.02.23 20:57

Szia!Jajj olyan rossz, tényleg nagyon kevés van már hátra!De bátran állíhatjuk,hogy ez a legjobb sorozatos oldal!!!

gyorsan lett is egy hozzászólás

Maia (szerk.)2009.02.23 17:53

oks,kijavítom..

VÉGE A SORINAK!!

Nyelvhelyesség2009.02.23 17:52

Szia!Jó a honlap, de a honlap neve hibás!El primer CCEa fansite!Mert a fansite az idegen szó, ezért El primer, ennyi amúgy minden tök jó, csak sajnálom,hogy vége lesz a sorinak!