Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


183.

2009.02.22

M. teljesen kétségbeeseik ettől a hírtől. Tudja hogy az igazat mondta, vagy esküdjenek meg rá a szülei hogy nem igaz! Nem tudnak szóval csak igaz lehet!! Ők nem tudják mit érez,ezt nem akarja,ne engedjék hozzá!!!! Rafával sétálgat később és szte igaza van anyjáéknak hogy ne gondoljon Juanra. Rafa kérdi hogyhogy? de hiába máris rá gondol....M. azért fél sztem,hogy ott lehet a közelében Juan,mert még mindig őt szereti,csak direkt azért mondja sokszor hogy szereti Cinserost hogy magát is meggyőzze. pedig ha tudná milyen közel van mégis...

Daniel keresi Rocit,de nincs otthon. Juan vele osztja meg mit tett megint ellen Ana.Juannak most minden csak baj: Ana tettei,hogy terhes is,M. ha meggyógyul és leleplezi!! Dani még mindig nem éri el ROCIT!

nem is,mert az beült volt férjével egy kávézóba. Roci szerint már nincsnek is házastársi jogai ez az utcsó alkalom hogy itt van vele. Vicente közli,hogy gyógyíthatalan beteg és az utolsó hónapokat szeretné vele tölteni! Roci hazaérve nem tudja mit tegyen,ismeri annyira hogy tudja ilyen ügyben nem hazudik. Nem szakít Danival de lehet hogy vele lesz...míg meghal...Oni nagy boldogan tér haza,hogy lehet ő maga irtott ki egy fölösleges vkit...Azonabn nem annyira egyszerű az ilyeneket kiirtani!

Oni nem szívbajos felkeresi a lányt és öszeverekednek,egyszer úgy megüti hogy a földre esik és mintha elmenne a gyereke,fájdalmai vannak. jaj úgy sajnálunk Anácska.(( Oni nem hiszi el egy szavát se és nehogy mégegyszer rosszat okozzon a családjának,vigyázzon!!! Nincs is semmi baja a szerencsétlennek!

Rafát elhívja apja,M.be pedig beleütközik egy orvos,aki sztem megint beleszeret M.be!! Rafáék beszélnek Juannal is,aki odaköszön és hogy igen,hamar lehető lesz megműteni őt is,most meg megy,mert annyira szereti M.et vele akar lenni!!! Rafának ez rosszul esik. Ráádásul aggódik,hogy lehet M.nél sikerül,de nála nem fog.

Elsa szerint Vicente csak megjátssza magát hogy így nyomást gyakoroljon feleségére...

Ed megtudja a Marychuyos új orvosnál vannak,hogy ő is lehet a donor!!!

Juan látja hogy fogja a doki kezét,bemutatkoznak. Közli hogy a bnője M. Az orvos visszavonul.. Juan viccelődik is,hogy milyen hamar másra talál. M.: ó szóval féltékeny vagy. Közlöm doktor úr,hogy a szívem csak az öné"...:)))) Már nagyon türelmetlen,hogy mi lesz az eredmény. De el is telik egy hét és otthon fogják levenni a kötést!!!!!!!!! Juan nagyon ideges,hogy most kiderül minden!!! Roci marad otthon,Onival megy. Rocihoz úgyis érkezik Dani,aki nem bírta tovább,hiába kért egy kis időt a lány tőle. Dani szerint nincs miért nem talizniuk,ne engedje hogy a szerelmüket szüneteltessék,ha szeretik egymást. Jön Vicente,aki úgy tudta mig vele van,addig nem talizik a fiúval. Ez nagyon rosszul esik neki és az is hogy Dani csak úgy kapja egymás után őt meg és hogy hagyja őket békén!! Már nem szereti!! Vic. kénytelen menni. Roci fél,hogy vmi őrültséget fog elkövetni..    Amador rászól a  fiúra,hogy nehogy elfelejtse mire készülnek!!

Előtte Amador még beszélt Anával és ledorongolta hogy nem tudott Juantól pénzt szerezni. Ezért kellett ez a terv,amiben Vicente is segít.

Megérkezik Juan a türelmetlenekhez,hogy levegyék egy sötétített szobában a kötést!! Még az orvos is gondol rá!!!! Na meg baktat Rafa is!!!! Azonban mikor bemenne előtte elrabolják Rafát!!!!!!!!!! Martirio látja ezt!! Szóval a nagy igazság még várathat magára mert M. azonnal Rafáért akar tenni vmit!!! Juan felhívja az apját!!! Az nem tudja elhinni hogy tényleg ez történt a fiával. Martirio elmondása szerint indulnak ki,hogy kettten voltak símaszkban. arra lehet gondolni,helyesen amugy,hogy az apja vmelyik előállítottja lehet a tettes! az apja próbálja hívni de nem veszi fel,mert Vicente elveszi teloját!!! Egy elhaygatott helyre viszik Rafát,megkötözik. Rafa felismeri Amador hangját de nem tudja hol hallotta!

M. ideges,hogy az ő Rafája veszlyben van,mikor megígérte hogy itt lesz,addig míg ő nincs nincs kötéslevétel!!! Eközben felhívja Vicente kissé elváltoztatott hangon Juanáékat hogy a pénzkövetelést elmondja!! Azonban mikor átveszi Juan felismeri a hangját!!! Azonnal leteszi és pánikol,el akar menni!! Amador üti és mondja ha el is megy be ne köpje mert megöli!!! M.ék el se tudjéák képzelni hogy ő ilyet tehet,de honnan is ismeri ő Vicentét?? Juan kimagyarázza magát...Ana az ablak előtt azt tervezi hogy juthat be..M. kéri szüleit hogy adják meg a pénzt azonnal!!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.