Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


181.rész

2009.02.21

M.ék ezután az árvaházba mennek,hogy ot is sokat járt. a gyerekek varázsszem,et adnak neki,hogy nem lát,de ezzel lásson. Valaki még az övét is felajánja.. de édik... aztán bemutatja M. hogy itt van a adoki aki holnap megműti...Majd végül a vízeséshez viszi,hogy soha ne felejtse el és mindig szeresse,ez annyira szép nap volt. Mert tudnia kell a kockázatokról. Bizony halállal járhat vagy eszméletvesztéssel,elmeje nem lesz u.az... M. most már tudja hogy akkor ezért tette ezt a turát meg vele,hogy "utolsó"napját széppé tegye?? Igen és ő volt a szeme,hogy mindent újra átéljen,de ő bízik és mindent megtesz,feláldozza életét az övéért cserébe..Másnap már az ágyon ül és kéri szüleit tud mindenről,de bármi lesz,ne hibáztassák a dokit,ez az ő döntése volt,csakis. És Onit megkéri ha egy nap látja Juant mondja el hogy boldog volt,visszatalált a szerelemhez Pablo által...Juan inkább kivonul mindent előkészíteni.

Edék mennének az eredményekért,de az ajtóban megjelenik Amador a fiáért. Ed megkapja hogy hagyja őket békén,most is az ő hibája miatt van bajuk szegény gyermekkel, és majd ő segít az ő gyerekén!!!! Azonban az eredmény kimutatja hogy ő nem lehet donor!!!!vAGY aMADORT KÉNE rávenni vagy családjából vkit. Beanak eszébe jut,hogy nagynénje kedves volt velük,ő mondta el,mi van fiukkal,őt keresik fel.

Daniel utána járt a papírok igazságának és elhívja a kórházba hogy ott mondja el mit tud. De ott áll előtte is Vicente virággal,hogy visszaszerezze őt és bizalmát. Roci már nem szereti és nem bízik benne. Otthagyja.              A kórháznál közli vele,hogy a papírok hamisak voltak és még mindig Vicente felesége!!Daniel kitart mellette akármeddig tart,és nyújtsa be ő a keresetet!!!

Rafa nagyon hálás Elsának hogy segít neki és kéri vigye el őt hogy imádkozzanak M. ért!!! Jön az a kis majom és fel is löki őket,hogy ő úgy siet a bnőjéhez. Ja nagy bnő az ilyen!!! Bemegy M.hez és mondja hogy fontos dolog az amit mondani akar. Juan is épp visszaér és nem érti mit keres ott a nő... Épp kivinné mikor az a majom kikiáltja hogy terhes!!! azt is,hogy Juan visszatért. Oni úgy tépi ki a hajánál fogva!!! Hát én is megtenném!!! Ki kell lökdösni!!! M. teljesen nyugtalanná vált. Juan szalad be,hogy ,mint Pablo megnyugtassa,hogy itt van és segít neki. M. kétségbeesett,hogy ő végül azért,mert még szereti,de már nem akar tudni róla,mert őt szereti! Juan kéri hogy meg kell nyugodnia vagy nem fog sikerülni a műtét...M. tudja és csak azért tart már ki ,mert ő vele van! M. megnyugszik. És felkészül a műtétre.

Rafa beszél Juannal előtte,hogy mentse meg ő szemét és életét! M. is tudja hogy mi vár rá,de már nem fél,tudja,hogy az ő kezében van,de ne féljen!!!! Elaltatják! Juan nagyon ideges és fél,Israelnek kell néha beleönteni a lelket és emlékeztetni a céljára...és a sok hónapos tanulás...Juanék előkészítik a szemet ,de annyira rossz látni,ahogy kifeszítik a szemét..wjaj!!! Szóval következik az operáció legveszélyesebb része..

Eközben nagyon megnyugtatja az orvos Ceciéket,hogy tudják,hogy ő nincs benne az operálók közt,mert elmondja milyen kockázatok lesznek: most még élt volna,ha vakon is,de ezután lehet halott lányuk,vagy őrült...hát nem tudnak mit mondani. köszönjük doki:Patr. szalad is,hogy közbeavatkozzon a műtétbe a legveszélyesebb rész következtekor!!! Patr.ék mondják a kiérkező nővérnek ,hogy azonnal be kell szüntetni az operációt,ők nem akarják,hogy folytassák,függessze fel azonnal. a nővér nem tud mit tenni,csak bemegy és elmondja,hogy a szülök nem járulnának hozzá a folítatáshoz,azért mert telebeszélték a fejüket!! Juan nem hagyja abba,most főképp nem,késő bánat,folytatás köv..     Kinn Oni próbál meggyőzni hogy jobb lenne ráhagyni és az érkező Rociék is értesülnek mi van. Rafa is ott van már..ő nagyon megijed és mindennek lemondja Juant ,hogy játssza itt a másik személyt átverve mindenkit életeket kockáztat..Jaj hagyja már el!!! Kinn idegeskedik a család,a templomban pedig Cande és kísérete imádkozik..hosszú ideig nem jön hír ez arra utal,hogy minden rendben lehet??

Benn Juan az egyik szemet kezdi el megdolgozni de még M. veszélyben van,kezd csökkeni a szívverés és mintha felkelne,kicsit zavaros a helyzet. sok időt vesztettek.. Juan nem marad magára,Israel hozza azt a dobozt amiben van gondolom az a szer ami szükséges még,vagy nem tudom.. És M. helyzete már stabilabb lesz,amikor ezt felbontják és ez a végső stádium,ezután már végeznek,csak kibírja azt,hogy ezt a szert bevigyék neki!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

budapest

piri2011.03.27 21:42

szerintem az őreg pátrizsio ha márv egyszer megengete hogy mutse ne kőzepőn mondja le!és sajnálom huan migelt mert ő mindent megtesz és hála nincs!

hát

zola2011.03.25 19:31

nem anyira jó :(

békés

betti2011.03.15 17:44

sziaztok én nagyon szeretem a sorozatot

Re: békés

kövér nikolett 2011.03.25 15:45

én is nagyon szeretem csak kár hogy vége lessz

nem mondom meg

Tóth Barbara2011.03.25 14:07

Маите петррони волим на ТВ