Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


180.rész

2009.02.20

Juanék konzultálnak Israellel meg egy másik orvossal,akinek nem tom a anevét,de nagyon Juan ellen van fordulva. Már nem biztos hogy ez a legjobb mdszer,mert veszélyes a műtét. az orvos azt mondja nem csak hogy az,hanem lehetetlen,belehalhat és mi több,örökre elvesztehti eszét,emlékezetét és úgy él tovább,hogy megőrül,most még pedig jobb ha vak. Nem játszadozik más életébvel,őrá ne bízzák ,hogy beszéljen a szülőkkel,nem vállalja!!! Juan akkor is eldöntötte,hogy ez lesz és kész!! Az orvosé viszont A KÓRHÁZ  és akkor ő vállalja a felelősséget és mondja el a szülőknek. Juan be is hívatja Ceciéket és kéri bízzanak meg benne a kockázatok jelenlétében is. miszerint meghalhat,de ő mindent megpróbál,bízznak!!!

M. már alig várja hogy újra lásson főleg fiát:) Elsa vezeti hozzá Rafát,akinek jelenléte és segítsége sokat jelent M.nek. és van egy meglepi is:Becky:) M. ha mégsem sikerül a műtét,akkor sem lesz semmi,folytatja életét,tanulmányát,de el kell ahgynia Cisnerost...mert hát szereti ,de ő vak és csak hátráltatná ezt a profi embert,aki nagyon komoly munkát végez..

Bea nem győzi megköszönni Adrianéknak hogy vigyáztak fiára és nem volt rossz kezekben,még oda adja Purenek. Akik azonban nagyon szomorúak..hisz nem tölthettek vele sok időt..de megköszönik a sok jót amit addig adott.. és most hogy beteg... Pure úgy sír hogy ki is megy,nagyon nehéz odaadni vkit,akit már magadénak érezhettél.... Beáék megtudják miért is kellett igazán hogy felkeressék őket,mert van egy betegsége,amiben ők is érdekeltek,mert megmenthetik az életét..már rohannak is..vért vesznek Beától és remélik hogy egyezni fog a vércsoport és lehet donor,mert ha nem bizony lehet Amadorhoz kell majd fordulni és imádkozni hogy adja oda a szervét...

M. hirtelen "eltűnik",Ceciék azt hiszik Rafaékkal van,azok pedig,hogy velük.. Kiderül hogy Oni közben járásával Juan egy emléktúrára viszi...istenem milyen rendes tőle,mindenhova elviszi ami számára fontos helyszín volt és kicsit mi is emlékezhetünk mi volt lassan 9 hónapja... még a könny is a szemembe jött,mert arra emlékeztet mikor elkezdtem írni... na szóval,először egy bicajt ad neki,ami ilyen tricikli szerű elöl ül Juan és ő vezet. Oda ahonnan mindig a virágot lopta M.Aztán a templomban vannak,ahol "először" taliztak,mint  amikor M.nek megfogta a kezét.. Juan szerelmet vall neki,hogy itt kezdődött szerelmük...M. pedig : én is szeretlek Juan Miguel....jaj később kapcsol,hogy ő nem is az... ez viszont Juannak nagyon jól esett,hisz ő az... Majd jön az atya aki így be van vonva a csalásba,és mi több kéz a kézben isten előtt megáldja őket,hogy legyen sikeres a műtét:)) Utána még ölelkezve elidőznek egy picit és Juan részletesen elmondja mit láthatna maga előtt...

a nyomozó látva mennyi szomorúságot okozott Amador azzal hogy elhagyta a gyereket berángatja és erőszakkal próbálja rávenni hogy ismerje el.Ekkor megjön Rafa akinek nagyon rémülétére hallja hogy fenyeget egy embert hogy megüti. És Amador rá is tesz egy lapáttal,majd a vakra tekintettel majd visszajön később. nem mondom....

a doki külön behívatja Ceciéket és bocsit kér a kórház nevében Juan meggondolatlansága miatt. De csak azért hogy elvitte M.et,ki tudja hova. Ó Ceciék nem aggódnak azon..Mikor hazaérnek Oni is velük tart és Ceci nagyon aggódik azon hogy mi lesz ha tényleg nem sikerül a műtét. Oni szerint tudja mit csinál Juan,legyen hitük,ekkor berohan az a majom!! És kimondja hogy őt nem tehetik innen ki mert nem is egyedül jött:terhes-Juantól. És ő is tudja,hívják fel,ha nem hiszik. Persze hogy nem ,egyik se hiszi,ez egy hazugság. Patr. kipenderíti!!! Ana nem megy olyan könnyen el,még ajánl egy kompromisszumot,hogy ő hallgat,mert mindent elmondd M.nek és Juannak felelőssége van iránta-szóval hallgatás ha Ceci meg meggyőzi Juant hogy evgye el.. Ceci lányát védve belemegy,amit a jelenlévők nem díjaznak..

Vicente "nagy barátjánál" Amadornál időzik és összefognak,a nyomozó ellen is,tudja hogy kell rá hatni a fián keresztül...                                 Daniel próbálja vigasztalni bnőjét..

M. a harangtoronyba is felmennek,ahol csak ketten vannak,majd ellátogatnak Mexicó szívébe az oszlophoz,a nagy téhez,a  főtérhez,ahol régen árult még,emlékeztek?? És felviszi oda is a tetőre és mondja hogy innen az egész világot lehet látni,a csillagokat és szeretett városuk egészét.. M. nagyon jól érzi magát vele és ha látni fog újra eljön ide hogy köszönetet mondjon hogy újra láthat hála neki. Majd csók és csak úgy szikrázik a levegő,ők pedig Mexicó szívében...........

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)

:)2011.03.25 11:43

:)

szia

szandra 2011.03.08 14:09

nagyon utálom az a kurva nöszeméjt az áná huliát na sziasztok

akárhol kerestem

Maia (szerk.)2009.02.21 15:04

nem láttam,hogy neten lehetne szavazni,csak hogy kik, miben jelöltek,illetve hogy eredmény márc.15.!!!!!!!!! két módon lehet és Mexicóban csak!!!! Egyik megveszed az újságot és kivágsz egy kupont azon szavazol vagy sms-t küldessz.no sez nálink nem megoldható:((

aha

Maia (szerk.)2009.02.21 14:29

köszi a segítséget,nagyon nehéz néha odafigyelni,mikor itt mindig mikor nézem anyu telozik mamával. de már úgy kifejtettem a tudásom hogy úgy is megértem ha itt magyarul beszélnek egyik fülemre:) erre tök büszke vok:)) olyan már,mintha anyanyelvem lenne!!! Köszi,hogy írtad h. 10 rész van.. de tényleg??? Én úgy számoltam,hogy 194.rész lesz március 6-án...??
én is keresem hol lehet szavazni,láttam az unin de már nem találom:( felteszem,meg az új dizit is:))

Helenaékat is jelőlik :-)

Naty2009.02.20 20:17

Jesszus már csak tíz rész??? Mondjuk már úgy húzzák a történetet mint a rétes tésztát! Vannak totál felesleges jelenetek! Marichuy műtétje is??? Ohhh anyám! Életszagútlan volt az egész! Na meg Marichuy hogy a fenébe nem is meri fel Juan Miguelt??? Csókolózás közben nem esik le neki, hogy héééé ezt a mellkast amihez bújok ismerem? Erről a szájról nem is beszélve!!!

Helena Rojot és a candelariat játsszó színésznőt pedig a mejor primera actríz kategóriában! De remélem Helena nyer!!!! Maximálisan megérdemli!

Re:

Kriszti2009.02.20 20:03

Szia!Na kiderítettem,mert írtad vmelyik tartalomban,hogy és Bea gyerekének csontvelő kell és aki kompatibilis, az tud neki adni.

Ui:Itt már csak 10 rész és vége!

Laura Zapatat a legjobb mellékszereplődíjra jelölik elvileg.
Maitet és Sherly-nt pedig a legfiatalabb színésznő kategóriában.
Viszont William Levy-t nem láttam a jelölések között:(


Pusz: kriszti