Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


179.rész

2009.02.19

Vicente dühösen távozik,hogy ő úgyis visszatér még és nem követett el semmit,ami a papíron áll,szóval visszaszerzi feleségét.

Este M. hazamegy és Rafa annyira aggódott miatta. Nem tudja mennyire jó volt egész nap a dokival lenni.Beszélgettek és egész nap együtt voltak. Rafa úgy látszik örül neki,de biztos csalódott. Mondta viszont egyszer hogy neki az a fontos,hogy M. boldog legyen. Jönnnek szülei,akiknek elmondja hogy szerelmes a dokiba. Nem tudja hogy de megtörtént. Már ő is tudja és együtt vannak:) Nem is örülnek hogy újra hisz a szerelemben? Dehogynem. ölelik:)) Viszont Ceciék bevllják egymást között hogy félnek,hogyha látni fog lányuk,és rájön hogy Doki=Juan nagy baj lesz...olyan becsapva érzik magukat:( Daniel szerint viszont úgy is felfoghatja hogy Juan mindig is szerette,hogy ő tett meg érte mindent,és ő is szereti,ha u.úgy beleszeretett,csak azt hitte más..bárcsak úgy lenne..

JUan felhívja Anát hogy látni akarja és egy étteremben taliznak. Elmondja hogy soha többé nem akaja meglátni M. közelében,hogy befolyásolja és hülyeségeket mondjon neki! Soha többé!! Ana ezután elmondja hogy terhes. Nos,Juan megtagadja jól is teszi,mert fogadok ha igaz is,ez Amador gyereke!!! Ana felelősség vállalást követel,meg vegye el,de Juan soha!!! Nem is történt semmi,úgyhogy nem lehet terhes,ha meg az,nem az övé. És érdekes hogy még egy hét se telet el és máris kiderült és van is róla papírja,hát tojik rá,nem kivi rá többet!!!!! háháhá!!!!!!!!!!!                 Amador jót röhög,hogy így beetette Juant,az meg elhitte,vagy nem is?? Jaj hát Ana nem szedtél gyógyszert amit a nők szoktak?? egy kis kergetőzés után,Amador álla is leeseik,hogy tényleg terhes!!!!!Amadort sokkolja hogy megint apuka lesz és persze u.azt lejátssza,mint Beával anno,hogy ő nem veszi el és ő lesz jobb apa,mint az átvert Juan lenne.

M. bemegy az intézetbe,ahol Juan megcsókolná,de zavarban van hogy a nyilvánosság előtt. Juan kéri mondja hogy szereti. M. nagy zavarban mondja csak ki,Juan átöleli,hogy is nagyon szereti.. aztán felhozza szóba magát,mint Juant,hogy mi is történt?? M. elmondja hogy igen ő a gyereke apja,de a múlté és ők nagyon mások..Juan átverte és ő tudja hogy ezt nem tenné meg....hát sajna most is azt csinálja,csak a jó cél érdekében..

Eközben Rafa és Elsa sétálgatnak.a lány nagyon szívesen látja Rafáz mint barátot,mert anyira gyengéd vele. És Rafa is mondja hogy is milyen mély érzésű lány... majd úgy mint eddig,őt is végigsimogatja,hogy milyennek képzelje:))mondja mit észlel és hogy milyen szép,tökéletes-igen ez ő. Elsát lenyűgözi,hogy hogy ő egyedül van? Mert M. szerelme számára elérhetetlen és ő nem is lesz többször szerelmes..

Oni szerint M. szerelmes belé,ezért megbocsájt majd Juannak,ha kiderül a turpisság,és a büszkeségét is félretenné.Ceci nem biztos benne. Patr. megkérdezi erről Juant,aki szintén u.attól fél,hogy utána eltaszítja....

M. üdvözlik az intézetis órán a társai és visszavárják...új világ nyílik meg előtte....Juan este megy és közli hogy másnap a kórházba kell mennie és mihamarabb műtét!!!!!

Másnap::  Már M. t befektetik a kórházba,elbúcsúzik mindenkitől,fiától,akit Candera bíz. Szülei bekísérik és Patr. belefog,hogy ő rosszul érzi magát és vmi fontosat akar mondani. már nem érzi úgy hogy a doki Juanra emlékezteti? Aztán vált,mégsem árul be minket,hanem hogy ők nagyon szeretik,lesz,ami lesz. Emberek vagyunk és jár a megbocsájtás is. M. jaj jól van már ne is beszéljünk erről:)

JUan kiadja a feladatokat: Pozitív hozzáállás,nem létezik lehetetlen,és nem hagyhatja el úgy a kórházat a beteg,hogy nem lát!!!!Israelre számíthat!!!!

Rafa Elsával van,hogy ne gondoljon annyit M. műtétére,tudja ha megjavul a látása elveszti......

Ana elkapja Juant,hogy miért nem kereste mikor tudja hogy...mit kereste volna? keressen más palimadarat aki elveszi,ő nem az. Ana megfenyegeti,hogy szétkürtöli a hírt és első lesz M.. Juant ne kóstolgassa,mert nem tudja mire képes... hát persze őt utálja de figyelmezteti el fogja neki mondani!!!

Puréék elmennek a rendőrségre és látja hogy u.az a kis Ed és kis Adrian... Nem tehet mást szól az igazi szülőknek...Ed és Bea könnyek között törnek ki mikor újra visszakapják fiukat!!!

Még egy kis idő kell az operáció kezdetéig de Juan elviszi M.et már.... nem fél,mert jó kezekben van!!!!

Ceci,Patr. és a később érkező Oni együtt izgulnak kinn!!! Most már kezdhetnek azon imádkozni,hogy ha visszakapja szeme világát akkor vajon megbocsájt e Juannak....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.