Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


178.rész

2009.02.18

Marychuy szívélyesen fogadja az érkező dokit. Az első dolog,hogy bocsánatot akar kérni,amiket mondott vagy tett,pedig nem volt ugaza,ő egy jó ember. (Ez az intézetvezető hatása) Juan persze megbocsájt,felejtsék el minnél hamarabb,ami történt.. A második dolog,amit mondani,kérni akar,hogy műtse meg!!!! Ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juannak sem kell 2x mondani!! ceciék is hallják ezeket,hogy újra boldog lehet lányuk és látni fog!!! Ezt is Juannak köszönheti!!! Aztán elmennek. M. megkérdi mikor kerülhet erre sor,mert nagyon nem tudna várni hónapokat. Juan már holnap bemegy a konzulátushoz ,elvégeznek pár vizsgálatot és aztán!! M. már bízik benne,szorítja a kezét..

Másnap bemennek Rafával a világtalanok intézetébe,ahol Cisneros dolgozik. M. elmondja hogy nagyon örül az előtte álló lehetőségnek,végre megint kinyílhat a világ. Azonban ő a barátja marad mindig és rábeszéli,hogy megvárják vele mi lesz és ő is megpróbálja majd a műtétet!!!

Ana zaklatja telon Juant,de mikor M.ék kopogtatnak leteszi rá, jóhogy:) Rafa tudja szegény mi a dolga,visszavonulni.... M. kettesben marad Juannal. A vizsgálaton M. nagyon zavarban van és izgatott lesz a közelségétől. Juan megkérdi,hogy azért ilyen izgatott mert szerelmes belé? M. utána kérdez egyből,hogy és ő belé? Juan bevallja hogy igen. M. elmondja mit hallott Anától. Juan ezt a hazugságot cáfolja,minden az első pillanattól kezdve érte volt és csak neki!!

Rafa Elsának mondja el bánatát,hogy M. kibe szerelmes,Sinceros aki =Juan Miguel. A két szomorú szívű vigazstalja a másikat. Ekkor jön Francisco ,hogy ki van adva a könyv,Nelsoné! Rafa gratulál,bízik benne hogy sikeres lesz!!!!

Ana ordíbálására felkel Amador,úgy látszik már együtt is élnek...Amador tervez vmit..pár cuccáért hazamegy,le se...nagynénjét aki már addig van vele,hogy feljelentené!!

Roci sajnálja hogy még kell egy évet várni,habár már kijöttek a papírok.

Edék ügyvéddel mennek el,de miután Amador jólbemártotta őket a nővér mondja, hogy értsék meg őt is ,és miért nem vigyáztak rá jobban? az jó,hogy elhagyták? persze aggódnak érte,de nem biztos,hogy Bea tudna a gyermekre vigyázni az ő állapotában.. az ügyvéd is biztos abban mait csinál??? Eközben Puréék észlelik,hogy lázas  a gyerek és beviszik ,kivizsgáltatni! A láz átfordul vmi egészen másba,az eredméynek kimutatják,hogy vmi nagy betegsége van a kicsinek,ami veszélyes és szövődményeibe belehalhat a gyerek!!! Egyedül akkor menekül meg ha megoperálják úgy hogy a gyermek szüleitől kap egy szervet(nem tudom melyiket?)         Bea addig köynörög,hogy a nővér is összezavarodik és ad pár nap gondolkodási időt magának!               Puréék nem tudnak mást tenni elmennek az árvaházba és elmondják mindezt a nővérnek!

Rafa azt hiszi a vizsgálat után elmeneht M.el,azonban Juan elhívta őt valahová és kéz a kézben elmennek:))))) Azért Rafát sajnálom kicsit..    várhatja M.et..

Ő ugyanis egy gyönyörű helyen van és egy nagyon szép szerelemes délutánt tölt el szerelmével:)))) végre a régi hangulat... Juan elmondja hol vannak. Hogy mindig az volt a célja,hogy visszaadja szeme világát,és láthassa ezt is,ahol vannak. És hogy mennyire szerti őt. Ölelések..hajjj de rég is volt ilyen szép jelenet!! Aztán egymás karjaiban M. teljes biztonságban érzi magát..Juan szépségét a tájhoz hasonlítja,hogy mennyire idilli ez a helyzet..és szereti...csók!!!!!!!!!!!!!!!!! Van egy ötlete is: lemmenek a folyóhoz és úsznak..közben a világba kiáltják,hogy szeretlek!!!!ilyet csak ők éreznek egymás iránt és így tehetik csak ők egymást boldoggá!!!

Rociék is boldog napjaiket élik,amikor váratlan vendég érkezik-apám megjön VICENTE!!!!! Azért jött,hogy visszaszerezze Rocit,bocsit is kér és nem szeretheti ezt a férfit!!! az volt csúnya dolog,hogy úgy otthagyta. Rocinak nem volt más választása,mikor meg se hallgatta soha ,őt más érdekelte nem ő,nem törődött vele,most már mást szeret. és igenis lehetséges!! Már nem szereti. Vicente a feleségének hívja,mert ugye ő még nem vált el tőle és nem is akarna,hisz a papíirokat Anáék küldték neki,hamisak, és amikor Vicente tagadja hogy lennének ilyenek,Roci megdöbben,majd azt hiszi csak tagadja,mert már megbánta hogy elvált tőle..Roci hozza is a másolatot,addig Vic. közli,hogy nem fog elválni Rictól,úgyhogy ne álmodjon,hogy elveszi. Dani legalább nem hagyná el,mint ő... Mikor a papírok előkerülnek,látja hogy ez nem az ő aláírása és hamis!!! Ráfogja Danira hogy ő hamisította,hogy hamarabb elvegye a lányt,aki még akkor mindig az övé!!!!

Puritáék nagy bajban vannak,hisz most csak szólni kéne a szülőknek,mert a gyerek életéről van szó,viszont ha megtudják hol van a gyerek,elvehetik tőlük,azt meg már nem akarják,hisz övék!!! Pure el is menne,de Adr. mondja hogy végül is most a gyermeken kell segíteni!!!

M. szerelmes pillanatokat élnek át a vízesésnél,csókolóznak,úsznak,ölelkeznek,majd tűznél melegednek fel. M.nak mesél Juan az égről,amit hamarosan ő is láthat, Majd átadja talizmánját egy követ... Csók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Juan pedig már kezében tartja M. sorsát,a követ is.....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

syastok

zola2011.03.18 18:47

ez jóó

Szerintem ez lesz a legszebb rész...

Emese2011.03.15 12:35

...várom,hogy már leadják...

BEATRIX270@AZET.SK

SERES VALI2011.03.14 15:27

EZ JO DE ANNA JULIAT IGEN NEM BIROM SE SZERETEM NAGYON EZT A SOROZATOT

www.vilcsi97@hotmail.hu

Balázs Viola2011.02.20 13:48

nagyon jó ez a rész az egyik legjobb és legszebb. úgy örülök hogy ebben a részben megint összemelegedenek Juan Miguel és Marichuy

♥

vercsikee2010.12.22 16:16

JAJJ de édes lesz ez a rész mint régen :))))))