Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


176.rész

2009.02.16

Marychuy tagadja hogy Juan miatt nem akarná,sokkal inkább az ő félelmei által van ez hogy nem akar műtétet. Pont a legjobb embernek mondja el,hogy nem ismeri Juan Miguel S. R.-t,őt szerette,de elment a férfi itt hagyta őket. Rossz érzés volt ez neki. Ő pedig nagyon hasonlít rá és mintha ő lenne,nem tud nem akarna emgint megbízni benne ,mert számára olyan,mint Juan. Szégyelli,hogy mit hisz róla,hogy igaz,hogy ő nincs ott,de nem tud menekülni a roszz gondolatok elől. az emlékei űzik és ha hallgatja mintha ő beszélne ,mikor megérintette akkor is,mintha Juan lett volna...ajjjj........és a csókban is őt érezte. Juan szerint ez nem kifogás. Ana olyan nagy hévvel fut be,hogy barátnőm,Juan azzal a lendülettel ki is csapja onnét. Mit képzel magáról? mit keres ott, Ana megfenyegeti hogy elmondja az igazat a doki személyéről. Juan meg ne próbálja mert nem tudja mit tesz.. jaj Ana ájuldozik ott csak hogy Ceci azt lássa hogy ölelkeznek. Ceci nem is hagyja annyiban. nem szégyellik magukat? ezért még megfizetnek Juan is és a nőszemély is!!!

Ceci rákérdez hogy akkor most szerelmes a dokiba??       Juan Anával beszél még egy darabot hogy ne beszéljen hülyeségeket megígéri hogy nem megy többet a házába!!!! Ekkor Ana beszökik M.hez!!! Nem tud semmit tenni mert bent van ceci is,csak mondja hogy őt nem engedték be eddig és persze hogy M. kiáll mellette!!!

Este régi kedves barátja látogatja meg Elsa:))Előtte épp azon gondolkozott hogy mennyire szeretheti Juant ha másban is őt látja!!!

Rendőrnyomozó felkeresi az árvaházat a gyerek ügyében azonban már nem találja ott,nem láthatja.. Behívatja magához Amadort.... Eközben a boldog nagymamák egymás kezéből kapkodják ki az unokát... Amador megjátszva hogy annyira aggódott de a rendőr átlát rajta hogy ő tökítette el a gyereket és most már nem fogják megtalálni mert titkos az örökbefogadók neve!!!!

Elsa először észre sem veszi hogy vak Rafa,majd segít neki... beszélgetni kezdenek és hopp röviden Elsa már elmondott mindent eddigi szerelmeiről,majd mikor Rafa avatja be M. iránti szerelméről,meglepi,hisz ő ismeri jól!!!!!

Marianáék folytatják a mitológiát!!!

Másnap Ceci megkéri Juant ha nem nagy dolog most már szeretné hazavinni lányát!!!Juan közli is M.el hogy tudja haza szeretne menni és van egy jó híre már egy két vizsgálat után hazamehet!!! Édes az öröm:)))))))) Cande megzavarja őket azonabn nem kell magyarázkodni,mert habár meglepődött ki ha nem ő értené a helyzetet:) Nagy az öröm mikor ő is megtudja meg a szülei:)))   Mikor mindenki kimegy M. juant is kiküldi hogy nehogy még vmi bűnbe essen,mert az előbb is olyan érzése volt....... a nagy boldogságot a kis majom töri meg...előadja hogy milyen helyes férfi is Cisneros doki és mennyire ragadnak rá a nők. Nem csoda mert mindenkit szédít is egy nagy nőcsábász mindenkinek udvarol,virágot vitet,persze őrá is rányomult....

ez persze megteszi hatását ,a visszatérő férfi kezéből eldobja a virágot és kizavarja hogy azonnal hagyja békén,örökre!!!Juan azt se tudja mi történt:(

Edékkel is közlik a hírt fiukról. Ana és Amador megosztják egymással a történéseket.

Mayita vmi szép ajándékot akar adni a hazatérő lánynak és ennek kiválasztásában Mariana is segít.

M. szomorúan készülődik és Juan is lesi titkon. Párbeszédben beszélnek a gondolataikban és olyan jó: M. és Juan is hallgatna szív szavára. Juan megígéri hogy mindig szeretni fogja és hallgasson arra ,mert nem csapja be. M. meg azt ígéri meg hogy mostantól a hozzá közel állókat hallgatja meg és nekik ad a szavára.

A hazatérő lányt női kórus fogadja Beto kíséretében. Ő viszont a legjobban akkor örül,amikor régen nem látott,hiányolt fiát magához ölelhette!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.