Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


175.rész

2009.02.15

Este M. megálmodja Ana valódi énjét. Még szerencse hogy ott van vele Cande aki megnyugtatja.    Juan pedig lányát fekteti le aki mjajdnem elárulja ki mondta el neki,hogy ő operálta M.et. persze hogy Ana,csak már tudja hogy ezt apja előtt ne mondja.

Másnap Juan beszél M.el,hogy hogy van. M. nem akar beszélni arról ami történt. Juan szerint biztos szért mert azt a csókot Rafának adta volna.M. magyarázkodik hogy nem igaz,mert vele csak barátok! nagyon kedveli de ennyi és nem is hajlandó mást mondani erről. Rafa pont ezt hallotta..aztán mikor már nem hallja Juan véletlenül elszólja magát hogy igen Juanito nagyon ari kisgyerek elhiszem ha hiányzik..de honna tud ennyi mindent? azt hazudja hogy csak érdeklődtetett utána mert érdekli mint nő és beteg is.. M. nem akar hallani megint erről.

Rafa és Cande beszélgetnek egy kis teázóban ahol elmondja hogy most nem tudta meglátogatni M.et mert Juan van nála. és van baja méghozzá hogy  őnem biztos abban hogy jó megműtenie Juannal M.et megint...mert ő nem akarja elveszteni:( Cande megérti.viszont mondja hogy tudja jól hogy M. Juant szerette mindig..Rafa nem érti hisz Juan az egyedüli felelős hogy M. boldogtalan.

Rafa fellázad apja ellen hogy Juan az ellensége értse meg nem akarja hogy megműtse!!! Ne haragudjon nincs jól,szerelmi baja van. Kéri apját tanítsa meg ezzel az érzéssel harcolni!!!

Patr. kéri nejét beszéljen Candeval hogy titok hogy Juan és Pablo u.az!! És arra is rá kéne venni hogy egyezzen bele M. hogy műtsék meg!!! Most változott a helyzet: patr. áll ki teljes mellszélességgel Juan mellett hogy mennyire szereti lányukat:)

Roci jön M.hez és kiszedi belőle amit Juan hallani akarna és hallja is!!!! M. ecseteli hogy mennyire szereti még mindig Juant és őt szerette mindig és nem tudja feledni!!!!!!:))))))))Roci elmondja esküvője részleteit.Megkéri tanunak és persze vállalja és attól mert nem templomi attól szép esküvő lesz.

Juan épp álmodozik hogy most már senki sem állhat utjába a harcban de ekkor jön Ana:(( Nekiáll hogy M.nek most elmondja mi van köztük.. Ceci viszont fennhangon: Ana nem mész sehova!!!! Nem tudja mi van köztük de itt ne legyenek jelenetek mikor benn fekszik a lánya!!! Ana Juan döbbenetére előadja hogy ő az áldozat! Ceci szépen eltávolítja a helyszínről viszont Juant sem kecsegteti sok jóval.  Ana otthon dühöng Amador előtt de Amador inkább a Roci projectre összpontosítana.

Ceci komolyan elbeszélget a lányával a műtétről. Ők érzelmeiről is szó van.Ezért aláírják majd azt hogy megműthetik. csak megint bezavar Rafa hogy bejön. M. nagyon ijedten fordul hozzá segítségért hogy ő ezt ne akarja. Rafa rákérdez miért! M. elmondja hogy fél álmodni,mert annyiszor visszaesett már a földre,másodszor még inkább attól fél ő hogy szereti a dokit és fél szembenézni ezzel.

Daniel leül Juanhoz és elmond neki is mindent! Daniel elmondja ha tényleg nem emlékszik hogy lehet biztos a szavában hogy tényleg volt vmi?? beszéljen vele megint vagy ha volt is vmi nem ő a hibás mert Ana manipulált mindent!!          Ezt Rocinak és Oninak is elmondja. Oni el is hiszi hogy elaltatta Juant hogy utána úgy keljen mintha..Roci vmi jogi iratot kap!! méghozzá mintha Vicente küldte volna a válási iratokat. azonban ez is csak Anáék műve!!

Mariana egy mitológia mesélésébe kezd!

Rafa felkeresi Juant hogy M.ről van szó és egy fontos ügyről amit nem tudhat...Elmondja hogy M. miatta nem akarja a műtétet és hogy fogadja ezt el mert ő így is szép és értékes...

Juan be is megy M.hez hogy elfogadja döntését és nem fogja beleegyezése nélkül megoperálni.. Rafa mondta miért nem nem de ő szeretné ha megoperálná. M. nagyon furcsálja hogy ennyit tud fiáról érzéseiről...              Rafa olyan édes hogy már úgy szereti M.et hogy inkább lemondd róla és csak az a fontos hogy boldog legyen!!         Juan igen mindenről érdeklődik és tud. átöleli és mondja hogy kéri engedje hadd műtse meg ő!! M. megint Rafát hozza fel,Juan szerint csak féltékeny!

Martirio rájön Beto dolgaira...és ő azt hitte hogy csak úgy kezdett ki vel hogy elis akarja venni feleségül. mert ő olyan nő akihez csak úgy szabad nyúlni hogy elveszi... a rémálomból felkel a férfi és ezután marad  hogy a valóságból el kell menekülni...

Ceci bemegy férjéhez és nem értik miért nem akarja hogy megműtsék. Patr. két dolgot vett észre 1. Rafa hatása lehet mindez 2. M. szerelmes a dokiba aki Juan!!

Elsa épp azon gondolkozik hogy egy olyan férfira lenne szüksége aki kedves és törődő és ekkor beleütközik Rafába!!! Ó tényleg őket kell összehozni!!!!:))

M. nem akar megint illuziókat kergetni,már megmondták nincs esélye és Juan csak egy glóriát akar a feje fölé az ő sikerével. Tévedésben van ez az egész csak érte van!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gvfbgf

alexa2011.03.17 08:25

dsfffy