Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


174.rész

2009.02.14

M.  fejében az játszódik le,hogy milyen jól esik neki a férfi kényeztetése,de olyan,mintha Juan lenne. Juanban pedig hogy végre egymásra találtak..és már az se zavarná ha lebukna a csók miatt. mert azért valljuk be egy rendes nő rájönne,hogy senki sem csókol úgy,mint Juan. De nem jön rá,csak elhúzódik. Juan kérdi hogy mi a baj. M. azt akarja hogy menejn el. Juan szerint nem kérheti ezt,mikor ilyen lélekből adtak csókot. M. magában azt mondja hogy legszívesebben Juannak adta volna ezt,csak hogy ő elment. Igen,ő jobban szeretné ha nem mennének tovább ez nem jelent semmit és lehet más betegéhez is így viszonyul. Juan tagadja ezt,nem igaz,ő olyan különleges,mind közt és nagyon kedveli. M. összezavarodik,nem tudja mit érez de bezavar hogy megjön Rafa..    M. kéri,hogy ölelje meg,mert ilyenkor azt érzi hogy védve van. Igen,mert így is van-mondja Rafa. Viszont M. nem úgy érez,ahogy szeretné,azt mondja hogy olyan neki,mintha tesója lenne!!! Rafa csalódik de nem mondja ki csak hogy meghatódott. Ad neki kosár bobbont is és hogy a klinikára várják vissza minnél hamarabb. Ez jó hír és állandóan ölelgeti annyira szeretik egymást. Csak M. nem úgy ahogy Rafa várná!

Daniel megkéri Juantól is Roci kezét aki beleegyezik. Daniel továbbá beszélne M.ről is vele. Ekkor érkezik Patr. is hogy van egy téma köztük M.ről ami nem tűr halasztást. Juan ideges,tudja,hogy lehet Anas ügye derült ki és ahogy Anát ismeri máshogy,mint történt,de szerencsére Patr. még nem tudja és csak az operációról beszélne vele! Kéri is hogy azonnal mondják el M. nek!! A hírt Rafa aggodalommal fogadja hisz ha látni fog már nem fogja kötni hozzá semmilyen közös világ,mint vakon. M. is furcsa.végig Rafa kezét szorongatja amit nem lehet nem észrevenni!!!

Kinn Juan elmagyarázza Rafának akár akarja akár nem,ő harcol a szerelméért és azt szeretné kérni hogy hagyja M.et hadd operálja meg!! Sőt győzze meg a lányt!!

M. anyjának vallja be,hogy már alig várja hogy otthon legyen a  dolgaival,gyermekével,mert elege van az orvosokból.Jön hozzá sokat Sinceros is,és kedves,de most az a terve hogy újra megműtse és láthasson,azonban meglep,de azt mondja,ő ezt nem akarja. Anyja rákérdez miért nem akarja?? tett vmi rosszat vele??nem erről van szó,csak Juanra emlékezteti:(nem akar mégegyszer hozzá kerülni..Ceci kimegy.. Istenem miért éreztem így magam? mintha Juan lenne,mindene rá emlékeztet-mondja M.

Ana sajnáltatja magát,és Ceci csak M. miatt nem löki ki,mert ő megtagadja hogy higgyen neki ez ügyben.Ilyen nincs,milyen szavakkal hódította el,hisz mindig csak azt mondta,h. M.et szereti. Ana viszont érvelhet hogy kérdezze meg csak Onit,mert ő látta,amikor Juan eltávozott tőle. Ceci emlékszik Oni szavaira,nem mondta ki teljesen,de érezte vmit titkolt.

Oninál meg is erősíti gyanuját,hogy épp látta,amint távozik,de erről még nem beszélt Juannal.

Pure váratlanul éri hogy ilyen hamar sikerült a gyermekszerzés,de persze nagyon örül neki! Ott marad náluk,és rá kell állniuk a gyermekközpontú életre,máris hiányzik pelenka:)Eközben Bea pedig kétségbeesetten gondol arra ki kezében van a fia.

Ana és Amador nem tudom honnan veszik azt hogy mindenki életébe beleszóljanak és áskálódjanak és most  az esküvő híre miatt Rociékat szúrták ki:(( Amador tudja egyenlőre csak hogy hol van Vicente mert chateltek és céljuk,hogy Roci ne érje el,így ne tudjon válást intézni:(

Ceci várja Juant,hogy pontot tegyen az ügy végére. Nagyon csúnyán bánik vele,miután tudja mi történt Anával. Azt mondja hogy bizalma elveszett,már nem akarja,hogy lánya tásra legyen sőt tenni fog azért hogy nehogy összejöjjenek!!! Majd meg is magyarázza miért ez a hangnem.Juan elmondja először neki,hogy mi s hogy történt és hogy igazából nem tudja mi volt. Ceci nem említi meg Patr.nak ezt sőt lányát is hagyja megoperálni de azután ha rendbe lesz és úgyis tudni fogja ki ő,elviszi tőle minnél messzebre!!!

Cande érkezik és neki már elmondja M. hogy csókolozott a dokival. és olyan volt mintha megint ott lenne Juan. Jaj Cande nem tudja mi legyen,hisz a két ember u.az és a szív nem hazudik:)) Cande úgy dönt hangot is ad ennek és épp elmondja de bejön Patr.hogy miről is beszél ő itt? M. kimenti hogy csak a fejében akar rendet tenni!! Patr. ezek után rákérdez lányánál hogy igaz hogy szerelmes dr. Sincerosba?M.nak nagy zavar van a fejében,azonban egyetlen férfi akit szeret és fog az Juan nem más!!

Juan hazaérkezik. Oni : ne zavartasd magad hisz ez a  te házad-inkább elmegyek. Előtte azonban Juan kérdőre vonja miért köpött Cecinek. Oni kikéri magának hogy ő nem tett ilyesmit. Akkor ki lehetett? Na ki? Anácska!!! Juan nem hiszi el. Oni csodálkozik hogy meg van lepve hisz mondta hogy veszélyes nő!!! most szenvedje el a következményeket!!

M. szíve és esze közt őrlődik: előbbi Sincerost,utóbbi Juant választaná! még nem tudja hogy a kettő ugyanaz!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

yo espero que sí

Maia (szerk.)2009.02.15 16:01

nagyon remélem én is!!! Most már a hivatalos oldalon indítottak egy petíciót amiben egy boldog végét kívánják a rajongók a sorinak és egy esküvőt újból a két fél között!! term. én is aláírtam hogy ezt szeretnénk!!!! nagyon sok összegyűlt!!! Bízom benne hogy egy ilyen jó sorit azért nem cseszik el a végét:() Lehet hogy csak a végkifejlet reklámozása miatt volt ez elhíresztelve? hogy mindenki nézze?? Hát így kell reklámot csinálni:) nem mintha amugy nem nézték volna a végét.... na puszzz

lili

lili2009.02.15 09:33

hát én nem tudom, hogy mivan a 179. részt nézem eddig minmdne vidáman alakul...bár én nem tudok spanyolul csak a képekből következtetek kitudja mi lesz még itt:S:S
pusz