Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


173.rész

2009.02.13

Oni megátalkodva teszi fel a kérdést mit keres ott és egyáltalán mit tett Juan? Ezt nem hiszi el,hogy meg merte tenni!!! Nincs tekintettel senkire!!!! Ana elérte tehát a célját és Amador kiváncsiságát is kielégíti,mert beszámol a sztoriról.

M.hoz érkeznek Rociék és mindig jókedvet hoznak hozzá. M. rákérdez tud e vmit bátyjáról,visszaért e már. Nem ,Roci tagad,de miért kérdi? Csak nem már a doki tetszik neki? Sinceros???

Oniék hazaérnek,de Juan nem tud magyarázatot adni egyrészt mert nem tudja ő se mi volt másrészt most be kell mennie M.hez. Szóval emlékszik rá,gúnyolódik Oni.. Igenis emlékszik. Pint akkor lép be a szobába,mikor Daniel azzal viccelődik,hogy M.nak biztos tetszik a doki. M. nagyon zavarba jön mikor meghallja hogy benn van és hallotta is amit mondtak. Ne értse félre-szabadkozik a lány. Hát akkor hogy értsem-kérdi Juan. Hisz az orvosa meg kell benne bíznia,ki tetszik neki??? M. nem akarja elmondani hát tagad,hogy senki! Rociék jól látják hogy vissza kell vonulniuk. Juan mégegyszer rákérdez hogy legyen őszinte,mert nem csak orvosa,ha akarja barátja is lehet. M. hajthatatlan. Jól van,bárki is tetszik neki,nagyon szerencsés,mert nagyon szép nő:)) És még sorolhatnám...:))Reméli boldog lesz. Mindig fogja a kezét és mikor M. bevallaná hogy ki tetszik neki és Juan is hajol megcsókolni bejön az a nőszemélyjaj megzavartam vmit??    M. bemutatja mint barátnőjét. Ana játszadozik kicsit hogy jaj ő egy szent ,mert megmentette életét,de végül is nem árulja el Juant. Juan elvonul,Ana pedig megint kavar,hogy van egy rossz híre Juanról..

Beto kegyeiért a két nő száll harcba még egy tányért is törnek,de Dora is kényezteti!

Edék bejelentést tesznek a rendőrségen és eljárást is akarnak indítani Amador ellen,de erre ő is megjelenik hogy elrabolták a fiát. Mindenki a másikat vádolja és szór rá kígyót bákét és mivel egyenlőre Amadornál van a felügyeleti jog nem biztos hogy eljárás indul akkor ellen,főleg,h. ő is bejelentést tett. Eddel össze is kapnak hogy kié a gyerek,az egyik természetes úton a másik erkölcsileg tekinti magát apjának.

Mayitáék nagyon jól eljátszanak a testvérével,látszik a  háttéren,hogy mostani lelkiállapotát idézi Mayitának. énekelnek is neki. tisztába teszik...

Valvina nem hiszi el,de Oni simán,az a a nő addig manipulálta,míg az ágyába édesgette őt..

Ana elmondja hogy chatelt Juannal és nagyon rosszat tapasztalt. Előadja magát,de úgy,hogy komolyan mondom látni kell!!! Kezdte hogy Juan nem kérdezett róla,ő viszont elmondott mindent,ami történt vele. Ekkor megkérte hogy soha többet ne beszéljen róla Neki!!! Nem akar tudni M.ről,számára meghalt. Van egy új nője és azzal akar új életet kezdeni,már sem ő fiát sem Mayitát nem gondozza majd!!! M. nagyon szomorú lesz. Ezután kéri,hogy ne köpje be hogy ő adott ilyen infokat neki,hanem maradjon halkan. M. megígéri,majd bevizezi a szemét és mintha sírna előadja hogy szülei meg mindenki olyan ellenséges,nem akarják M.nél látni,hogy talizzanak. M. erre mondja hogy ne féljen ,mert senki nem fogja őket elválasztani!!! Mikor Cande bejön,szabályosan rosszul lesz,hogy látja ki van kislányánál,el is cibálja onnan. Ez jól jön Anának,mert ezzel bemutatta tényleg utálják!!! M. ki is áll érte:(( meg áll az ész!!!!!!!!!!!

Oni Cecit próbálja meggyőzni,hogy Ana rossz nő,senkire nincs jó hatással és ezt Juan is felfedezte,csak azt az esetet meséli el amikor mayitának hazudott,az estit nem...minnél előbb távolítsa el a házából!!!

eközben Patr. mondd köszönötet Juannak hogy hülye makacssága miatt volt hozzá elég türelme és megmentette lányát!!! Juan örül és elmondja megtett mindent habár előtte Ana próbált bezavarni. Ana viselkedését Patr. sem érti. ekkor képzeljétek megkéri hogy mentse meg lánya szeme világát!!! vagyis operálja meg!!! Végre!!!! Juan ezért tanult hát hogyne tenné meg. Minnél hamarabb,azonban még várni kell és vele is beszélni hisz őt műti meg,de minnél előbb bízzon benne!!!! legalább nem dobott ki fél évet az életéből:))

Adrian aláíratja szerelmével az örökbefogadáshoz szükséges papírokat!! másnap pedig haza is viszi meglepetésként Eduarditót:)

M. olyan hévvel tiltakozik szülei előtt hogy ne vegyék el tőle Anát,hogy inkább belemennek ,mert az idegesség nem tesz jót.. Aztán mesélnek neki,hogy van gyermeke!!

Amador és Ana ismét egy ágyban-azonban megzavarja őket Juan. Tudni akarja,hogy igazán mi történt köztük.. Roci nem képzeli el,hogy testvére egy estét töltött azzal a nővel???    Ana azt hazudja hogy együtt voltak és még megsértve érzi magát mert a férfi nem emlékezett rá... Juan azt mondja h. jól van bármi volt akkor is felejtse el!!!!

Ceci leül Anával beszélni,hogy ő kirakná. Ana kérdi Juan miatt?? Ceci nem érti,erre azt mondja,hogy Juan szexuálisan zaklatta őt és segítség kéne!!!! Nos Ceci ezt soha nem hiszi el,vagy miért nem szólt előbb és ő nem tud segíteni!!

Oni kieszel egy tervet,hogy M. érdekében,ha megműtenék látna és Juan akkor lehet végleg azzala  nővel lenne és ezt nem engedheti meg. szóval jobb ha inkább vak marad..

M.nek tovább udvarol "Sinceros" hogy ő a legszebb a betegei közül.. van egy jó híre is hamarosan láthatja fiát..magához ölelheti!!! M. megkéri hadd érintse meg az arcát,hogy ki ő,hogy néz ki...Juan megijed de belemegy azok az érintések:)) M. kérdi ki ő??? Juan: mondd meg te!!!!

CSÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vivi******

***vivi***2011.03.14 17:17

óóóó ez olyan romantikus :D:D
ma lesz ez a rész!! 15 perc múlva :D
úgy utálom azt az Ana julia k....vát
kis szemétláda cseléd
most megfogja tudni marichuji hogy a doki juan miguel????????????? jó lenne :D:D oohhhhh

sdAÍ

fsfyfy2011.03.06 18:24

RFASDSYFGGWQgdsytsweaQWRETWEARDTGTGREATERRAZEZWART36T