Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


172.rész

2009.02.12

Daniel ajándékában szerette volna jelképezni azt a területet ahol élni fognak,ahol felépül házuk!! fontos,mert hogy és ekkor jön a letérdelés,mert meg kéri a kezét!!! az egész olyan romantikus!!! Rocio először azt mondja hogy persze szereti,de nem gyors egy kicsit? Daniel rádöbbent M.el történtek után hogy időben meg kell tenni mindent amit szeretnél,míg nem késő..vagy mondja máshogy? Nem akarja hogyx a férje legyen? ha Vicentétől elválik,nem esküdhetnek ugyan templomban,de örökre együtt élhetnek igaz szerelemben. szereti úgy ahogy van. akkor jó,u.azt érzed,mint én-mondja Roci. És elfogadja az ajánlatot!! De jó egy kis boldogságot látni!!!

M. Candenak elmondja nem tudja miért,de nagyon szimpi neki a doki(aki Juan) doktor Sinceros-nak adta ki magát. Nagyon ismerős és jól érzi magát vele!! De hát ő volt vele a templomban akkor ő is ismeri már hisz onnan emlékszik a dokira hogy érezre a templomban a kézfogását... Cande teljesen máshogy írja le a dokit,mint anyja M.nek,ezen nevet.

Amador virul egy kicsit hogy Juan kidobta Anát de az hárít hogy úgy is hamar bocsit kér majd..

Juan Onira bízza a két gyermekét ,hogy elmenjen Anához. Az nagyon megörül és egyből azt képzeli,hogy bocsit kérni jött,de csak egy dolgot akar kérni M.el kapcs. Ana húzza az időt,hogy ő mindig őszinte volt,mert kedveli M.et és belé is szerelmes. Ráugorna de Juan lelöki. Amador benn a szobában mondja is,hogy majd később neki megmutathatja az a szenvedélyt,amit JUannak akart:)) Aztán elmegy dolgait intézni! Szóval húzza az időt és még egy italra is meghívja hátsó szándékkal,hogy belekever vmit italába! Juan épp mielőtt meginná mondja hogy legyen szíves nem felfedni őt M.nek!!! másnak adta ki magát és ez fontos hogy ne szóljon!!! benne van?? várja a válaszát. Jól van,Ana nagy nehezen elfogadja és Juan is megissza az italt!!! Menne,de elájul és telozni sem tud senkinek!!! Ott fekszik a nő karmaiban!!!! Amador gúnyolkodik de Ana segítséget kér tőle. Mit akar ez,álmában megerőszakolni????

M. Sinceros dokiról álmodozik amikor ismerős kopogást hall a földről. Rájön,hogy a vak bot az és biztos Rafa az. kérdi hogy mi történt? Rafa nem kertel:Juan visszajött!!! M. hogy érti ezt? Rafa változtat,inkább arra,hogy csak úgy értette ő tud e vmit róla. Nem ugyanazt,hogy nem örülne ha visszajönne és még odavan. Hiába végül is csak a fia apja és jó lenne tudni róla de elment és másik nője is van!!! De őszintén ő tud róla vmit? Rafa dühös lesz és mondja hogy nem,ő sem,semmit, és nem engedné a közelébe sem!!!

Rociék beszélnének testvérével de Oni aggódva közli nem tudja csak sejti hol lehet...

Roci először felhívja Ceciéket,megbeszélik hogy van M. és nem látták e Juant.

Amador nagynénje nem bírja tovább a hallgatást és felhívja Edéket. Azok egyből odasietnek és közlik velük hogy a gyermek eltűnt!!! És ahogy Amadort ismeri elképzelheő hogy eladta!!!!!

Ana miután bevitette ágyába a férfit kilöki Amadort. Oni hívására pedig felveszi Juan teloját és előadja hogy ők ezután az éjszaka után biztos együtt élnek majd!!! és szemtelenül lerázza! Onit megüti a guta!!! De engem is ahogy látom,hogy bánik szegény kiszolgáltatott férfivel az a  a nő!!!! nem is bírom nézni,fúj...reggel eljátssza azt amit egyszer Viviana is,hogy ők együtt voltak,de nem is történt semmi! eljátssza hogy ő boldog és milyen szerelem lesz ezután!! Juan nem érti miről beszél? ő nem emlékszik semmire a whiskí után,mit csinált? jaj tipikus férfigondolat,most már megtörtént,ne őt hibáztassa,adja elő magát. Juan elmenekül..

Oni zaklatottan nyugtázza hogy Juan nem aludt otthon!! Ceci szintén nyugtalan hogy hol van már Juan,nem szokott késni!!! Még M. is,mikor vizsgálják rákérdez hogy hol van!!! Anselmo érkezik hozzá és keresztet hoz:) Mesél neki az ő doktoráról,akihez nagyon ragaszkodik és hangja is hasonlít Juanéra.. Atya is jó hírrel jött:Pure és Adr.végre örökbe fogadhatnak!!

Mutatják is,ahogy megjósoltam,hogy most már Adrian akar meglepetést szerezni feleségének és a kis Edet nézi ki....

kétségbeejtő,hogy nem tudnak Juanról semmit. megint sok időt veszthetnek így,folytathatnák a műtétsorozatot hogy tovább ne terjedjen a szerencsétlen tumor...

Oni elindul Anához Juanért. Juan nem akarja,hogy Ana megőrítse,elég már,be kell mennie. Viszont az ajtóban Oniba botlik,aki talán már elhiszi amit Ana mondott a teloban neki,hogy együtt aludtak,de tényleg,most mit is higgyen????

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ahhhha

Dina2011.03.15 20:18

Már utánanéztem amikor kiirtam,de am köszi!!!

Dina

Maia2011.03.12 15:08

már meg is kaptad a választ:) Nem kell spanyolul tudni,erre vannak a magyar! epizódismertetőim,abban el tudod olvasni,mikor jön vissza Vicente!

.........

.............2011.03.12 07:38

igen a gyerek amadortól lessz és kislány lesz és purita meg adrian fogják majd felnevelni.

Hm...

Dina2011.03.11 18:42

Az a gond hogy én nem tudok spanyoloul.Még ha angolul vagy ukránul lenne...Ja és Ana Julia gyereke ugye Amadoré lessz!?

VICENTE

mAIA2011.03.10 20:10

UFF NEM TOM PONTOSAN,HAMAROSAN:)

???

Dina2011.03.10 18:32

Hali.Vicente hanyadik résznél jön vissza???

....

....2011.03.01 13:02

Vicente Olaszországban maradt. Kifordult magából meg megcsalta Rocit, ezért a lány visszajött és hát új életet kezdett...

...

Anna2011.01.08 19:58

Amúgy Vicente hol van?? És Rocio már miért nem szereti???