Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


171.rész

2009.02.11

M. tudja hogy ő az miért nem szólal meg az az ő hangja tudja mondjon vmit..visszajött...de miért....nem nagyon koordinált a beszéde... Juan mint  más orvos szól hozzá hogy megműtötték most csak meg kell nyugodnia mert aggódnak érte. M. szüleivel akarna lenni de ők nekik kinn kell várakozni hogy elmondja mi van már... M. tudja hogy  4 volt...orvos... annyira furi hogy Juan magázza....

Kinn Patr. száll örömében,hogy M. él. Juan arra kéri hogy ne mondja el M.nek,hogy ő operálta. Patr. hülye lenne ha elhallgatná,mikor megmentette. Menjenek is máris hozzá együtt,meglátják,ha rákérdez elmondja.Hisz joga van tudni..

Ana dühöng,hogy Juan így kidobta és rájött mindenre. Am. hívja,de vele nem akar beszélni. elmegy hát Oniékhoz de csak őket találja otthon. azok meg vannak rökönyödve  mit keres ott hisz Juan megmondta neki  hogy nem akarja látni és beszélni vele. M.nél van,aki felkelt. na mit szól??? Ana teljesen kétségbeeseik és újabb tervek után kell néznie..

Amador nagynénje nem találja otthon unokaöccsét és fiát.. közben 2 kisgyerek megtalálja és felveszi a kis Edet. Beviszik az árvaházba ahol jó kezekben van, és szerencsére Cande is látja hogy új ott és milyen kicsi legalább majd tudja ajánlani Pureéknek. Pure nagyon kivan,imádkozik is és anyját is meglátogatja,hogy elmondja fájdalmát..mindig anya szeretett volna lenni,de most már nem csapja be magát.pedig jó lett volna úgy szeretni mint M. az övét...

M. rákérdez anyjánál,hogy ő mindig az igazat mondja neki,ki volt a 4.orvos? mert azt tudja hogy Juan is itt volt vele. Patr.ék is bejönnek és ad neki plüsskutyát. Majd tőle is megkérdi. Visszakérdez Patr. hogy miért fontos ez neki? Mert M. nem szerette volna,jobb lenne ha távol lenne tőle.. nem tudom mire fel örülne hogy megmentette életét ha ő volt a 4. orvos..Patr. mondja hogy itt van most velük az orvos,odasugja M.apjának:akkor áruld el ki az... Patr. bemutatja Juant mint másik orvost egy másik dokiként. rájöttem,hogy ez azért praktikus,mert M. nem tudom miért,de nem ismeri fel és Juan így legalább inkognitóban vele lehet a közelében,beszélgetnek,egymás kezét fogják... M. kéri hogy fogja meg a akezét. Olyan,mint akinek a templomban fogta,nem érti... mindegy is...majd jó lenne beszélni....Juan kimegy de majd visszajön. M. kérdi anyját hogy néz ki. Ceci direkt másnak írja le. Erre M. leírja hogy ő hogy képzeli és úgy,mint Juant. Miért emlékezteti rá::::???

Beto előadást tart a nőknek otthon de senki nem érti meg-most mindenkinek csapni akarja a szelet??

Amador gyerek nélkül tér haza,de nagynénje kérdésére a világ legtermészetesebb dolgaként mondja hogy hát ő itthon hagyta egyedül és most nincs meg...de jaj ez őt nem zaklatja...hát kicsit kibuki az asszony...főleg amikor sírva betoppanak Beáék. Kérik hadd lássák a fiut. jó lehet ő az apja,de Bea az anyja és joga van. Hozta a kispárnát is,addig nem megy el,míg nem látta. Dehát nem tudnak mit csinálni. Am. mondja hogy soha nem fogja látni már. a nagynénje sír,Bea tőle érdeklődik a hogyléte felől,de nem tud mit mondani. Dolgavégezetlenül mennek el,nagynénje szerint teljesen lelketlen a unokaöcsije. Bea kezd beleőrülni....Ed most már nem tud mit tenni,mert ez Bea hibájából van így..

Rafael még mindig azt szajkózza,nem hajlandó még apja kedvéért sem engedni,Juan leül hozzájuk,hogy igaza van,de most jó hírrel jött...... Rociék gratulálnak Juannak,Rafa akkora ér ide és hallja a Juan tervét. Ő bizony ezt nem hagyja-elmondja az igazat a lánynak,mert ne csapja be,főleg igy. gondolom,nem akarja hogy M. vele legyen,mert már ragaszkodik hozzá...Juan elmagyarázza hogy miért tenné ezt vele,M. annyira az övé,hogy van gyerekük is..tudja mit csinál,ne árulja el..ő is úgy szereti ahogy Rafa és pont ezért most óvja a zaklató infoktol..

M.hez mint a másik doki érkezik Juan. M. örül neki és viccelődik is,hogy van e még benne vmi.. Juan mondja nem látott más furcsaságot a fejében... M. elmondja az esetet a templomban és egyre inkább meggyőződése,hogy Juan volt...milyen jó hogy őt az útjába sodorta isten...ezt a kezet érezte a templomban illetve a világtalanok klinikáján is... mikor jött Mexicoba?? Juan elmondja hogy tényleg volt egy templomban és látott egy lányt és most már ő is emlékszik hogy ő volt.... és akkor látta élete legszebb mosolyát általa... M.nak miért olyan fontos ez a anp? hogy így emlékszik rá??? na hát vajon....

Daneil szép ajándékkal kedveskedik Rocinak.

Cande elmondja M.nek Pure ügyét,hogy már adoptálták a kedvencét azóta meg hoztak egy kicsit... M. kombinál először hogy mi lenne ha szólna nekik hogy van egy új kisfiú??

Juan elmondja Oninak hogy rájött M. szavaiból hogy még mindig őt szereti...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Árva angyal

Emese2011.03.11 16:14

Tényleg nagyon röhejes az hogy Juan Miguel egy kicsikét megváltoztatja a hangját,és Marichuy már nem is veszi észre hogy a szerelme az....
Az a szituáció viszont nagyon tetszett nekem,amikor Marichuy azt mondta Juannak,hogy ne hívja kisasszonynak,hanem asszonynak,mert már van egy gyereke!:)

Majd megszakadt a szívem,amikor ott sírdogált Bea,Amador meg durván kidobta őket a házából!!!!Nagyon egy aljas ember....hogy volt képes egy "kukába" beledobni a saját fiát....hiszen olyan édes volt.....majdnem megettem így tv-n keresztül is!!:)Tisztára olyan mint az apja!!;) Szegény gyerkőcke...remélem a természetét nem Amadortól örökölte!:)
Amúgy én nagyon örülnék,ha Puritáék "kapnák" meg a kicsit!Biztos vagyok benne,hogy szülei lennének!:)De végül mi lesz,vissza kerül Beahoz a kicsi????

NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK,HOGY JUAN RÁJÖTT AZ IGAZSÁGRA!!!!mÁR RÉGES RÉGEN ITT VOLT AZ IDEJE!!!!!
REMÉLEM MOST MÁR MÁSKÉPP ÁLL MAJD MARICHUYHOZ,ÍGY HOGY TUDJA AZ IGAZAT!!!!

Rafáról meg annyit,hogy már kezd ki lenni tőle a hócipőm!!!!Reménykedem benne,hogy Juan is ezentúl így fog hozzá állni,ahogy Ő viselkedik vele...bár nem hiszem,mert Juan jó ember és nem tenne ilyet senkivel!:( Még Rafával sem!:)
És úgy emlékszem (már nem tudom ki mondta),hogy végül beadja a derekát,és majd meg műtteti magát!

NEMSOKÁRA ÁRVA ANGYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már izgatottan várom a mai részt!:)
pusz

brigi

Maia2011.03.10 20:08

UTOLJÁRA MONDOM EL: AZ OLDAL NEM ÁLL KAPCSOLATBAN A SZÍNÉSZEKKEL,NE ÜZENJETEK NEKIK!!!!

LÉTAVÉRTES SÁNDOR UTCA 27

FARKAS KÓSA BRIGITTA2011.03.10 18:33

NEKEM NAGYON TETSZIK A MŰSOROTOK REMÉLEM HOGY A VALÓSÁGBA IS EGYÜTT VAGYTOK. HA TUDTOK IRJATOK VISSZA.

kislany97@hotmail.com

anió2011.03.10 16:45

hm....

Dina2011.03.09 18:34

Kedves Kitti!!!
Csak annyi az egész hogy ez egy rajongói oldal!!!A szinészeknek semmi közök ehez,szerintem azt se tudják hogy létezik ez az oldal!!!Szoval szálj le a magas lóról mert nics értelme hogy itt üzengess!!!

Kittinek

Emese2011.02.24 16:10

Kedves Kitti!!!!
SZERINTED KI A CSODA FOGJA MEGÜZENNI AZ ÜZENETEDET???MERT HOGY SZERINTEM SENKI AZ IS TUTI BIZTOS!!!

litke dózsa út 59

angyal kitti2011.01.25 13:00

NAGYON SZERETEM A FILMEDET ÉN BEATRIX VAGYOK A FILMBE IGÁZÁBÓL TÉNLEG KOMOLYAN MONDOM HOGY ÖSSZEILETEK SZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÜDVÖZLÖM HUÁN MIGELT IS
ÉS KANDELÁRLIÁT IS ÉS A KIS GYEREKET ÍRJ VISSZA HELLLLLLÓ
JA MÉG VALAMIT A BARÁTNŐMNEK TELEFONJA TELI VAN VELETEK
KITTITŐL SZANDITÓL NEKTEK SOK SOK SZERETETEL