Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


170.rész

2009.02.10

Az operációt folytatják habár Juan nagyon ideges,de jobban eluralkodik rajta a sgeítési vágy. Folytatják de nagyon sokat elidőznek vele,lassan haladnak és Juan az egészet ki akarja venni,mert a sok idő miatt már nőtt. Azonban sok vért vesztettek és megint csökken a szaturáció,el fogják veszteni,Juan életet lehel bele ismét és akkor is folytatják!!!

Purita nem véve figyelembe férje kérését visszamegy hogy kiválassza egyedül a  kicsit. Azonabn akire igazán vágyna már adoptálták:( Férje csak szomorú feleségét találja otthon és Pure elmondja mi történt..

Ana szórja rossz kívánságait de Oni kipenderíti. Kinn mindenki más ideges,sok idő telt el:(

A tárgyalás folytatódik. Megjelennek Luisáék hogy támogatásukról biztosítsák őket,de Bea magából kikelve ordít hogy hol van az a szégyentelen,biztos ő is itt van,volt képe itt megjelenni. A kis jelenet csak jól jön Amadoréknak. Befut Ana is ,mintha ő lenne Ed bnője és elkezdi simogatni,amire Bea kitör.. később a sok nyugtató hatására felébred és Ed közli hogy a gyereküket elvették tőlük miatta és ezt sose bocsátja meg. hát azt hiszem Bea se magának. Amador egy kicsit egyedi nevelési stílust alkalmaz. úgy bírom hogy a gyerek séróját úgy lőtték be mint apjának:))))  Bea meg Edet hibáztatja hogy ő meg szeretői kergették őrületbe. Ed elmagyarázza a dolgokat és Bea rájön hogy tévedett,azonban most már Ed nem tud megbocsájtani.       Amador és nagynénje nem jön ki jól,Amador be akarja adni az árvaházba majd a kicsit ezt még titkolja...

Juan kijön végre: Marychuy él,de a tumort teljesen nem sikerült eltávolítani így nem lehetünk benne biztosak hogy nem tér vissza és abban sem hogy M. nem amard örökre károsult és felébred e tiszta tudattal:((( Patr. nagyon nekibúsul,képzeli,hogy M. angyalként beszéli,hogy ne legyen szomorú ő nem hal meg soha szereti nagyon!!! Patr. erőt vesz magán hogy ne sirassa hisz él.. És még van annyi ereje ,hogy feleségében is tartsa az erőt,mert most ezt túl kell nekik is élniük..

Juan odamegy Rafához,hogy bizonyára már tudja a végkifejletet. igen és ő eldöntötte,akár felébred valaha akár nem,ő vele lesz!! Juan tudja hogy u.azt érzik azt a szerelmet iránta. Befut a rendőrfőnök és bemutatja fiának!! Megkéri h. segítsen fián,mert így született de az ő találmányával segíthetnek már rajta. Nagy meglepetés mikor közli hogy ismerik egymást és honnan. Rafa kicsit gúnyosan szólal fel-szegény Juan most meg fogja kapni hogy azért hiába tett meg mindent M....A nyomozó kéri hogy ne beszéljen így vele kérjen bocsit. Rafa azonban nem akarja hogy megműtse sem vizsgálja nem kér bocsit mert az ellensége...

Juan bemegy M.hez és elmondja mennyire szereti. M. megszorítja a kezét!!!!! Kifele jövet talizik Anával és jól lehordja hogy most örül mi hogy végig azon amit mondott nem tudott koncentrálni és ez az ő hibája de pont ez volt a célja átlát rajta most már ne hisz neki!!!!! Végre!!!! Ő a legrosszabb nő,akit valaha ismert,átkozza,hogy bízott benn,ő nem barát!! Nem akarja látni többet!!! ez az!!!! Anácska ki van dobva és Ceciék is hallották ezeket Cande nagyon örül,hogy Juannak is leesett a valóság!!! az is,mikor mondja neki Ceci hoyg ő is M. szüleihez tartozik.

Rafa is bemegy M.hez és kéri hogy ő hallani akarja a hangját keljen fel..

Juan biztosítja lányát hogy tényleg él M.!

Daniel Rocinak nem árulja el hova de elakarja vinni vmi nagyra készül:)

Amador nem bír fiával aki szakasztott olyan,mint ő!!! istenem de bírom,hogy tudták úgy a haját megcsinálni??:))))) Szóval felkapja és elviszi egy telepre ahol beteszi egy konténerbe ahol senki sem találhatna rá...istenem arra gondoltam mi lenne ha Puréék találnák meg??? fú ha most megjósoltam vmit:)))

Bea kivan de magát okolhatja ezért és Ed sem tudja sajnálni..

Ceci van benn M.nél,hogy ott van mellette megvédi,ne féljen. Ekkor M. rángó és köhögőgörcsöt kap,Juan rohan hozzá!! Kap injekciót és karjaiba szorosan zárva M. egyből megnyugszik! de édesek amikor Juan úgy öleli:)) És felkel!!!!! Kérdi hol vagyok? megműtöttek már???így van-mondja Juan. M. felismeri a hangot....Juan te vagy az????

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

IGAZÁN NINCS MIT MEGKÖSZÖNNÖD!!:)

Emese2011.03.11 09:48

Emese-nagyon köszönöm!!

Maia2011.03.10 20:07

rész

Emese2011.03.10 13:29

Mivel tegnap orvoshoz kellett mennem mert beteg lettem,és a sori végére értem haza,így nem tudtam megnézni,de ma a tv 2-ön fél 12-től megnéztem!:)
Nagyon jó volt!
Először is én annyira-de annyira izgatott voltam,pedig tudtam hogy mi lesz...huh..nagyon jó volt!!

Olyan jó volt Puritát boldognak látni.És amikor megtudta a szomorú hírt,hogy már elvitték azt az édes csöppséget (amúgy nekem is Ő tetszett a legjobban)....majdnem én is elkezdtem zokogni!!!!!!!!!!Remélem Ő(k) találják meg a Eduarditót!!!Hiszen ők tényleg vigyáznának rá...és biztonságban tudnák,s főképp ami a legfontosabb:SZERETETBEN!!Amit a saját apja nem tud megadni neki!!!

Nagyon megható volt az angyalos jelenet!Örültem volna,ha Juannak is megjelenik Marichuy és elmondja neki,hogy szereti,vagy esetleg akkor amikor a "rohama" után megkérdezte hogy Te vagy az Juan???De nem értem.Állítólag Juan a pszhiológus,és Ők bele látnak az emberek gondolataiba,főképp hogy Ő már tapasztalt,de azt nem veszi észre hogy Marichuy még mindig szereti,pld.: amikor megszorította a kezét,és amikor felébredt!
Rafa meg NAGYON nAGYON BUNKÓ volt Juan Miguellel!Tőle nem ezt vártam volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy mondhat ilyet neki,hogy az ellensége?,
Azt hiszem Juan Migel mindig kedves volt vele....na és akkor néztem nagyot amikor úgy hívta Marichuyt,hogy (a) barátnőm!!!!!
Nagyon szívesen megmondtam volna neki,hogy tudod ki a barátnőd .......az esetleg!!!!!!!!!!!Nagyon mérges lettem rá...és szegény Juan..úgy sajnáltam őt...pedig nem érdemli ezt meg!

Annyira cukik voltak amikor ott ölelkeztek!Amúgy meg ebből is rájöhetett volna Juan,hogy Marichuy azért tudott megnyugodni,mert még mindig szereti és ezért biztonságban érezte mellette magát!
Na mind1!
Ha Rafa ilyen bunkó lesz Juan Migellel,akkor én nagyon mérges leszek rá!!!!(szépen fogalmazva)

HOLNAP SZÍNHÁZBA LESZEK (MINT MINDEN PÉNTEKEN)ÚGY HOGY MAJD ELOLVASOM A "CAPITULOSOD"-AT ÉS ONNAN ÍROM MEG A VÉLEMÉNYEM!
OKÉ???

Légyszi kedves Árva angyal rajongók,holnap írjátok meg nekem,hogy milyen volt!!Kérlek meséljétek el!:)Maia is örülni fog hogyha írtok.Biztos vagyok benne,hogy nagy örömmel olvassa a kommenteiteket!
Úgy hogy HAJRÁ!!!

puszi Maia!!!

katyka007@citromail.hu

katy2011.03.09 07:01

Sorozat.hun fent van az összes

cegléd 1190

maczo dzsenifer2011.02.23 10:39

imádom ezt a sorozatot

tök jó

fannus122011.02.21 16:20

nagyon szeretem csak hol nézhetném meG a 160.résztől végig????????????
léci írjátok meg
kÖsZi!!!!

tozsercintia@freemail.hu

máricsuj2011.01.28 10:07

nagyon jó ez a sorozat!de kissé elhuzzák...tul sokáig tart..!!