Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


169.

2009.02.09

Juan nem mondd először választ vár egy kicsit,Patr. tényleg teljesen megtör és könyörög,hogy mentse meg neki lányát. Most már az életéről is szó van és nem lehet ilyen. Tudja,hogy ő az egyetlen ,aki megmentheti őt. Bocsánatot kér teljes szívből és ha nem is érte a szerelméért,ha tényleg úgy van!! Még le is térdelne!!! Juan itt cselekszik-erre nincs szükség. azt hiszi,hogy hagyná meghalni,hisz a lány élete az övé is és persze,hogy megműti,holnap megvárja Durant értekeznek és megmenti,bevet mindent!!! Patr. nagyon boldog-kibékülnek még ölelkeznek is!!!!

M. álmában eljön Juan,mint a fehár lovon érkező herceg és elviszi a kastélyból. Anyja csodálja hogy még ilyen helyzetben is a szerelemre gondol és mosolyog. hát igen,de kérdem én mire fel már,ha tudom hogy....

Bea magából kikelve ordibál,hogy van képe idejönni a szeretőjével. Mindig tagadták!! de ennyi,befejezte vele! elsa szerint hülye,ha nem vette észre mekkora boldogság juthatott volna neki!! Bea tapsol hogy ő nyert most már vége!!! Este megjelenik Ed hogy igenis tisztázni fogják a helyzetet,mert nem lehet,hogy így lenne vége. más részről pedig van egy közös jogi ügyük,méghozzá az apasági tárgyalás a gyermekelhelyezési per,amiben Amador ellen vannak.  A tárgyaláson Amador előadja magát majdnem sírva hogy ő imádja gyerekét és nem bír ki még egy napot nélküle...előadja tömérdek hazugségot és Beat direkt húzza ezzel,aki pedig az igazságot mondja. az indulatok kezdenek elszabadulni úgy hogy döntést kell hozni! Amador ellen beadják a papaírokat,hogy egyszer el akarta őket rabolni balesetük is volt és veszélyztette őket. míg ezeket vizsgálja csöndbe kéne lenni de ezt Amador nehezen fogja fel. Bizony,ezzel nagy aduász van a  kezükben. Amador Anára vár,hogy ő legyen még tanú de nem érkezik ezért húzni kell az időt..letérdel majd rosszul lesz...így ki tud menni hogy felhívja hogy nincs sok idő hol van már...még lesznek itt meglepetések vane gy olyan érzésem..

Pure megtudja hogy kaptak engedélyt bármilyen gyermeket most már örökbe fogadhatnak. Azonban Adrian nem lelkesedik már,előtte sem annyira és leugatja felesége fejét,hogy nem akar menni mert nem akar adoptált gyereket!! Kész!

Candeék jókedve szemet szúr Anácskának és megtudja hogy Juan megoperálja M.et. Ő személyesen megy oda hogy lebeszélje Juant,hogy nem lehet,mert meg fogja ölni. Juan nem akarja hogy még jobban idegesítsék de hisz pont ez a célja. épp tolják be M.et amikor még az a kis majom ott ordít,hogy meg fogod ölni!! Juan int hogy kussoljon be ne árulja el hogy ő van ott... Ana csak annyit ordít el,hogy ő megálmodta hogy nem sikerül a műtét,belehal és ő ettől annyira fél. Juan alig tudja kiráncigálni,hogy egy okot mondjon,amiért ne! Ana szerint mi van ha hibázik és mindenre kéri ne operáljon! Juan eltakarítja a z útból és próbál megnyugodni de ezeke után szegénynek nem lesz könnyű,pedig már mindjárt kezdődik a műtét.

Duran a megmentősereg,hogy Juan ne visszakozzon,hisz itt a várva várt pillanata az ő kezében van,amire várt!!! Benn M. kéri hogy mentsék meg ne hagyják meghalni és ...és megfogja Juan!! kezét!!! Közben mondja hogy ezek a kezek fogják megmenteni,,abban van élete bizik bennük!!! ekkor Juannak már nincs kétsége.

Patr. azt képzeli hogy Juan már a legrosszabbat közli vele..Ceci kelti fel és nem tudja mi van,sok időt vesztettek azzal a kínlódással miatta hogy ez operál amaz csinálja...de nem halhat meg!!! már mindenki bejött és ott várakozik az a majom meg csak szórni tudja a rosszakat hogy ígymeg fog halni ezt már tudják benne vana  pakliban és tuti hogy van kockázat is...

A műtét: a legkisebb hibát sem szabad elkövetni mert maradandó károsodást okozhat a fejében. Azonban a  tumor sokkal beljebb helyezkedik már el mint látták a leleteken,a sok idővesztés miatt, és ezért nem akarják folytatni. esik a vérnyomás is meg keveset szaturál..Juan azonabn türelmetlenül mondja hogy enm akkor is folytatják! azonabn irtó mélyre lemegy-el fogják veszteni!!!! Juan az utolsó pillanatban újraéleszti-(Jézus itt dobogott a szívem a torkomban és kiabáltam hogy Juan csinálj vmit:) aztán Juan folytatni akarja azonban szó szerint megremeg a keze......

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-----------------------------

Emese2011.03.09 09:36

Igazán nincs mit megköszönnöd!Nagyon szívesen teszem!Így legalább valakivel meg tudom beszélni,illetve le tudom írni a véleményem valakiknek....mert a családom nem nagyon szeretik az ilyen sorozatokat,így nincs kivel megosztanom a véleményemet!
Ma is meg fogom írni a véleményem,úgy hogy várhatod!!!
puszi

Emese

Maia2011.03.08 20:47

ari vagy,h ennyit és így írsz!! továbbra is,köszi:) pusz

Nos,a mai részről!

Emese 2011.03.08 20:33

Nagyon szép szituáció volt (Juan+Patricio)!!Főképp az ölelés!!Megható volt a részemről!És már ezt a jelenetet is régóta vártam.
Egyet értek Ceciliával,milyen érdekes hogy az "utolsó" perceiben is a nagy szerelmére Juanra gondol,hogy eljő érte a szerelme a szőke herceg!

A tárgyaláson pedig Amador tényleg nagyon röhejes volt!Ott siránkozott,és próbálta elhitetni mindenkivel hogy Ő szereti a kis fiát!Igen??Akkor miért "rabolta" el Eduarditót,és miért veszélyeztette az életét?Ha igazán szereti akkor miért nem látogatja,és látogatta meg soha?
Kész röhej,komolyan!Ha a bíróság neki ítéli a gyereket akkor barmi jó színész,és én azt mondom,hogy nem rendezőnek,hanem színésznek kellett volna mennie!Én el sem tudom képzelni,hogy mi lenne azzal a kis gyerekkel,ha az édesapja nevelné fel!!!Szegény gyerek!Már képzeletben sajnálom!Remélem Bea kifog gyógyulni ebből a féltékenységi rohamból,vagy nem tudom minek nevezhető pszhiés zavarból!

Annyira de annyira aljas Ana Julia,hogy azt már szavakba se lehet önteni...remélem mindent vissza kap az élettől kamatostul!!!!!Lehet hogy gonosznak fogok tűnni,de a LEHETŐ LEGROSSZABBAKAT KÍVÁNOM NEKI!!!

És ehhez az Ana+Amador kapcsolathoz csak annyit fűznék,hogy megtalálta a zsák a foltját!!Csak azt a szegény kis születendő gyermeket sajnálom.Mennyire szégyenkezhet majd ha megtudja hogy milyenek (voltak) az édesszülei!

Sajnos a mai részről nem tudok olyan sok mindent mondani,mint tegyük fel a tegnapiról,de az még elmondanám,hogy én is majdnem úgy Voltam ezzel az újra élesztős dologgal,hogy feküdtem,és azon kívül,hogy halálra izgultam magam,a szívem a torkomban dobogott hírtelen felugrottam,hogy ÚRISTENEM!!!!!!!!!!!!!És egy baromi nagyot sikítottam.Szegény szüleim meg azt hitték,hogy valami baj történt velem!Be is szaladtak megkérdezték,hogy mi történt,én meg válaszoltam:"Csak annyi,hogy azt hittem hogy Marichuy meg fog halni!!"
Izgatottan várom a holnapi részt!:)

link

Maia (szerk.)2009.02.16 15:59

az unin olvastam a hivatalos fórumon egy csajszi ezzel a topikcímmel indította. ha rámész az unira ott már nem tudom melyik szektorban 1,2,3....oldalon lehet már mert azóta sok újabb topikcím jött rá,ha érted.. most már nem tudom így visszakeresni de akkoriban ott volt elöl és egyből kiszurtam:( azóta se jött elő viszont ez a topikcím:) Ja és csak akkor tudod elolvasni ha regisztrálva vagy,akkor léphetsz be a topikra.
pusz

Re:Capitulo

Kriszti2009.02.15 19:59

Szia!El tudnád küldeni a linket ahol ezt olvastad?Köszi előre is!

Én azért bízom.........

Rent252009.02.11 20:32

.......benne, hogy happy end lesz!!!!!!!
Képzeld mekkora felháborodást keltene Mexikóban!!!!!!!!!!!!
Húú, abba belegondolni is rossz!!!!

re:Rent

Maia (szerk.)2009.02.11 17:36

hát most nem viccelnék..olvastam és lehet így lesz,egy verzió biztos hogy ez lenne. de addig megváltoztatják.lehet. viccelsz? hisz én szeretném a legjobban,ha már ennyit áldoztam rá!!!!!!! annyi óra meg minden az életemből és akkor arra nem képesek hogy...szóval én kívánom a legjobban elgondolhatod....

Na, ne....??????

Rent252009.02.10 17:49

Ugye csak viccelsz...........??????
Nehogy már ne legyenek boldogok együtt!!!!!!! :(

oks:) köszi:) ez jó hír:)

Maia (szerk.)2009.02.10 17:05

én is néha nézem előre az ajánlókat de nem tudom,majd meglátjuk:) Kösz Ani,akkor hadd maradjon buli nekünk hogy mi lesz a végén:)) Úgyis folytatom az írást végigviszem a sorit...
besos Maia

cdcdvbnm

ani2009.02.10 16:33

youtubun 175.résznél márok szerintem minden jó lesz a végén:):)

ghh

ékj2009.02.10 15:34

Nagyon köszi a választ, én is reménykedem...

a final

Maia (szerk.)2009.02.10 12:54

a hivatalos fórumon olvastam és ott mindenki sajnálkozva és kétségbeesve erről beszélt. Nem tudom,hogy lefutott dolog ez e már de mivel ők előrébb járnak(mi ugye kicsit lemaradásban vagyunk) ezért gondolom jobban rálátnak hogy állnaka dolgok és ezek nem nem jól meg hát ők ott élnek és ki tudja hogy mit tudnak... Nem biztos semmi,de a telenovelláknak sincs mindig jó vége:(( azért még reménykedem:))

ékj

ghh2009.02.09 18:17

Ez biztos? Ez nem lehet...ez egy telenovella.

jjjgggghh

xyz2009.02.09 18:17

bocsi,de biztos vagy ebben a hírben? hol olvastad?