Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


168.

2009.02.08

Juan kioldalog és mondja Ednek mit tapasztalt. Ő is szereti és most már hogy riválisok,ő is u-úgy szenvedhet és ha Patr. nem egyezik bele,annak is fájdalmat okoz. Ed szerint nem lenne most megfelelő arról beszélni vele,hogy járnak vagy sem,mégis odamegy hozzá,ahol együtt imádkozik Cecivel. Juan meghívja egy kávéra. elmondja,hogy tudja az igazat ,hogy szereti. Jó,Rafa nem fogja tagadni igen szereti. Juan arra kéri,hogy akkor kérje meg Patr.ot,hogy engedje vele megműtettni!! Rafa nem hiszi,hogyha feleségére nem hallgat, rá majd fog. Szóval nem tud mit tenni. a kérdésre meg,hogy járnak e nem mondd semmit,csak hogy ezt nem vele fogja megbeszélni.

Puréék elmennek az árvaházba ahol gyereket néznek.

Patr. nak bevallja M.hogy nagyon fél és szereti anyját de nem akarja hogy neki elmondják,ami van.Anyjának se mondta el még,hogy ennyire fél. M. nem akar meghalni és kéri apját ezt ne is engedje,hogy megtörténjen. Patr. elmondja,hogy tumora van. M szerint akkor már biztos meghal.M. elmondja anyjának is,hogy tud mindent,és ezt hallja a belépő Cande is ,aki ezen kibukik:(

Patr. végre eléri dr. Durant.Reményteljesen elmondja mi a helyzet és bízik benne. Hát Duran tudna menni,de csak idő után. addig nem várhatnak. akkor tud ajánlani egy személyt akiben a legjobban megbízik ez JUan!!!!!! Patr. nem hisz a fülének!!! Visszakérdez,de u.azt kapja. Ő a legjobb. Patr. viszont addig addig mondogatja hogy elfogadja a kérést.

Mayita kihallgat egy beszélgetést,utána úgy kell letagadni,hogy M. meghalhat.  a kislány sírva szalad Marianához és panaszolja el mi lesz velük,apjával ha ...Marianának megint el kell mondania milyen is az élet miket hoz elénk és hogy még él,nincs baj...elkezdenek imádkozni..

Ana kihallgat egy beszélgetést Dora és Cande közt,akik épp arról beszélnek Juan milyen reményvesztett,hogy megoperálja a lányt. Ana majd elintézi,hogy ne teyge. El is megy a rendelőbe és ott várja. Míg vár,elfoglalja magát. a terv a következő: ír egy sms-t Elsának,ED telojáról,hogy nagyon tanácstalan és este talizzanak,mert tanácsot akar kérni Beával kapcs. Aztán felhívja Beát,hogy a férje,most dobta őt is ki,mintha ő egy másik nője lett volna méghozzá egy nőért dobta ki,akit úgy hívnak,hogy Elsa. Bea megtudja a címet,ahol este talizni fognak. Most már csak Edet kell Elsához írányítani-ír egy cetlit,mintha a titkárnő hagyná ott,hogy Elsa várja őt este talira. Ehhez kell ész!!! Aztán épp végez mikor jön Juan.Ezt is kimagyarázza persze és aztán elkezdi Anának sorolni a keserűségét. Ana ekkor vágja be,hogy nem kéne neki műteni. Juan vállalná,miért ne lehetne??

Rafa kétségbeesve érkezik az apjához,hogy el fogja veszteni a nagy szerelmét.az apja beszél neki a szerelmről. Rafa viszont nem azért nem veszti el,mert nem szereti,még nem is tudja hogy szereti.. és elkezdi sorolni mi s hogy volt/van.Rafa már az anyjáról is mesélt neki,olyan,mintha ő küldte volna hozzzá ezért szereti. Apja nagyon örül ennek és biztatja.

Patr. lelkesedését azonban nem sok mindenki osztja,Ceci szerint tudják,hogy a legjobb,akkor is itt van Mexicoban. Rociék egyenesen megmondják,hogy nem igaz eddig fajult a gyűlölete és biztos hogy az a legjobb ember ha még ő is Juant ajánlotta?? Patr. egyedül marad...

Ed megkapja a z üzenetet és felhívja feleségét,később megy,mert van még egy fontos betege. Bea tudja mit kell tennie. az étteremben mindketten a másik üzenetére jöttek és nem tudják hogy akkor ki hívott kit. Ekkot azonban már ott van Bea. És az ő helyében ez tényleg félreérthető.

Patr. hiába sulykolta magába a tudatot,hogy igen jól döntött,a templomban átgondolja,hogy tényleg mi van ha igaz mindaz amit mindenki mondott. Juan után megy és annak legnagyobb meglepetésére megkéri hogy mentse meg lányát!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

FELHÁBORÍTÓ ANA JULIA VISELKEDÉSE!!!

Emese2011.03.08 10:06

Hát...én azért reménykedem benne,hogy Michelle Vieth (Ana Julia) a valóságban nem ilyen aljas!
Szerintem (majdnem az) az igazi '"én'"-je akit akkor láthattunk amikor Amador asszisztense volt!Kedves,segítőkész és barátságos!:)
Szóval ahogy ígértem ma is írok,csak mivel beteg lettem,így nem tudtam menni iskolába,de azért feljöttem egy kicsikét,hiszen megígértem,hogy én mindig írni fogok,és az ígéret szép szó,ha betartják úgy jó!!:)Nem??:)
Akkor kezdem!:)
Azt nem értem,hogy Rafa,miért nem tudja öszíntén bevallni a konkrétumokat... azt hogy Ő nincs együtt Marichuy-al,és hogy María de Jesús csak egyetlen férfit szeret Juan Miguelt!:9 Na jó ezt még talán nem is kellene elmondani...de azt akkor is igen,hogy nem járnak,mert Marichuy mást szeret!:) Még ha sokak előtt tagadja is...de hát mi nagyon jól tudjuk,hogy Ő ki iránt mit érez!:)

Nagyon édesek voltak a gyerek az árva házban,főképp az a kis baba!:)Nagyon cukik!:)

Rafa apukája milyen kedves,és jólelkű.Annak ellenére hogy amikor dolgozik,akkor határozotnak,és könyörületlennek kell lenni!Képzeljük el mi lenne akkor ha mindenkit '"felfüggesztene'" és azért mert sír egy kicsikét,ezért elengedi!:)De ez így helyes...csak azért mondtam mert engem nagyon meglepett ez a személyisége...de ez van..örülök,hogy Rafának nincs egy gonosz,'"mostoha'" apja,(a mostohán azt értem,hogy egy olyan apa aki mostohán bánik a fiával) vagy esetleg egy alkoholista stb stb...

Ana Juliáról csak annyit,hogy én már ezen sem lepődtem meg,most már tudjuk hogy egy aljas,hazug vipera,akit csak a pénz érdekel,és főképpen a bosszúállás.Valakinek jól felkéne pofozni,és jól megtépni,hátha ettől majd észbe kap!!!

Beatriz-t pedig megértem hogy dühös,és féltékeny,de azt már nem amikor egyszer kikapta a gyerekét a kis Eduarditót.. Elza kezéből!!!!Csak hálával tartozik nekik,hiszen Elza családja volt aki befogadta Őt a '"nehéz helyzetekben'"!És családtagként tekintettek rá..és Elza is!

Patricio pedig VÉGRE helyesen cselekedett!:) Nem tudom mi késztette erre a döntésre,lehet hogy ott '"isten házában'" történt vele valami,nem tudom,de nagyon örülök ennek a döntésének!:)
Hiszen most már jöhetnének a jó részek (is) nem csak a rosszak,amikor Marichuy és Juan együtt vannak,csók,ölelések stb..ahogyan a régi szép időkben!
Hát akkor röviden ennyi lenne a véleményem a mai részről!!:)
Holnap újra írok!:)
pusz
Emese

Fuuu.....

Fanni2010.12.25 18:41

Elegem Van Ana Juliából!!(a sorozatbeliből,nem a színésznőből)
Milyen egy álnok kígyóó!!
Ilyet tenni, még amikor jóban volt Marichuyyal rendes volt, de most nagyon utálom!!
Ha én ismernék egy ilyen embert, biztos úgy alárugnék,hogy mire leesne, a ruhája kimenne a divatból!! Fúú!
-------------------------------------------------------------------------------
Amúgy köszi hogy leírod a tartalmakat!!
Igazán hasznos!!
Elárulok valamit:minden nap látogatom az oldaladat!
Dícséret hozzá, mert nagyon jól sikerült!!
Kellemes Karácsonyt,és Boldog Új Évet!! :) Fanni.