Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


166.

2009.02.07

Juan nagy meglepetéssel hallja lánytától,hogy szomorú és ráadásul miért. tisztázza a helyzetet:senki nem utálja,tudja hogy a legjobb barátnője. Mayita megmakacsolja amgát és azt mondja a legjobb bnője már Ana és ő mondta ezt neki-a suli előtt.Juan nem tudja miért mondta ezt neki Ana.

Adrian tévesen úgy gondolja,hogy szerelme nem akar családot és ezért nem tesz semmit. Kénytelen bevallani,hogy szívéből szeretné de ő sajnos nem lehet anya életében. Mindenhova elment de ugyanaz volt aze redmény,nem szülhet. Adrian felelősségre vonja miért nem 1. perctől mondta el neki. Pure nagyon félt hogy elveszti és nagyon szégyellte magát hisz tudja erre vágynak legjobban.

Amador és kutyája utaznak(én a legjobban ezt a zenét meg a kutyát bírom:)) Amador tervezi hogy viszzaszerzi a gyerekét és utána beadhatja akár árvaházba is és Bea majd kapálóthat érte. Összefutnak a kocsjukkal Anával. Ana épp M.hez tart,Amador pedig hozzá,mert szerelmes belé!!! még ilyet!!! Ana hülye lenne elhinni,Amador szerint viszont az a hülye hogy elhiszi hogy kellhet Juannak. Pont akkor hívja hogy talizzanak.

Roci és Daniel szerint tarthatatlan hogy szegény gyerek is megszenvedi Patr. "törvényét"ennek véget kell vetni,mert tévesen ellenük fordul. Majd ő beszél Patr.al ilyet nem tehet!!!

Elsa azzal viccelődik,hogy milyen szép a Bea gyereke elrabolná,de épp befut a nő nagyon feszülten és kitépi a kezéből,nem elég hogy elrabolta férje szerelmét tőle??? Ő tudja milyen és nem akarja hogy beleszóljon házasságába,nem engedi még a gyereke közelébe sem. Luisáék nem engednék főleg saját lányuknak hogy ilyet tegyen vele és Elsa is szabadkozik de nem lehet vele bírni. teljesen beleőrült a féltékenységbe:(

M. nél jár az orvos és felír gyógyszereket. Este szépet álmodik,habár megint nagyon fáj a feje-Juannal van,aki örök szerelemről beszél köztük.

Patr. nagyon aggódik M.ért ezért holnap majd bemennek kivizsgálásra.

Juan egyből rákérdez Anánál miért hiszi azt a lánya? Miért mondta neki? miért hazudott? A lánya nem hazudna neki,mert hisz először még Ana is megjátssza ,hogy a lányát teszi ki hazugnak. Aztán mikor látja ezzel nem boldogul akkor mondja hogy ez nem éppen így hangzott el. Akkor is miért mondta,mikor tudja ez nagyon fontos a lánynak és nagyon szeret oda járni ,most meg szomorú? hát ő csak Patr. "törvényét" hirdette ki,mert az az ő háza és nekik követni kell és ő csak közölte Mayitával ezt. Juan nagyon haragszik,de hát ezt most tényleg nem Ana találta ki,mégisem kellett volna azt mondani hogy azért ,mert M. nem szereti! Jaj hát ő csak annyit mondott hogy nem mehet a tesójához és biztos abból szűrte le hogy mi másért ha már nem akarják ott látni vagyis nem szeretik. de ő ezt így nem mondta!! Még le is térdelne csak higgyen neki!! Juan nem engedi nincs rá szükség,inkább hagyják el. Még egy dolog: látta M.et. Anát meglepi és kérdésekkel bombáz. Juan elmondja nem tudtak beszélni,mert elájult. De továbbra is ha van vmi számoljon be. Hát persze,rá számíthat....

M. másnapi kórházi látogatására mindenki menne,de ez nem focimeccs elég ha ő és szülei mennek:)végül is nem meghalni megy,ugye??? Elemnnek a kocsival és M. visszafordul integet:( Mindenki ambivalens érzésekkel engedi el őt.nem tudják hogy csak hosszú idő után kaphatják vissza:( a kórházban M. egyedül van a vizsgálatokon amik rutinvizsgálatoknak indulnak...

Juan lelkiekben M.el van. Kéri Ed segítségét hogy tudják meg melyik klinikára vitték. Mert elájult és nem is tudja ez aggasztaja de inkább bele se gondol hogy beteg lehet:( Israel elmondja nekik hol van. M.től vért is vesznek,majd kinn pihen a levegőn. Juan a közelben van,megint jelentkezik a szívdobogás,ő érzi hogy van vmi,de szülei nem mondják  el mi van. Juan hiába megy közellebb nem tud hozzáférni:(

Daniel még nem jutott az alkalomhoz és Rocio meggyőzi hogy még arról is beszéljen vele,hogy megengedje tesójának,hogy műtse meg M.et.        Hazamenve Oni riasztja őket,hogy nem várnak ők is bemennek M.hez a kórházba mondott amit mondott Patr.

Juan Ed révén hamarabb kézhez kapja az eredményeket. Patr. pedig Israeltől de a kegyetlen igazságot Juantól tudja meg: nagy baj van M.el,meghalhat!!!!!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

válasz

Emese2011.03.05 11:29

köszi a gyors választ..
igazából csak azért kérdeztem,hogy "kiszámítsam" hogy milyen rengetegen látogatjuk nap mint nap a honlapod!
Komolyan mondom le a kalappal előtted...
én nem tudom ezt hogy bírtad ki....
csak GRATULÁLNI TUDOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pusz

Emese

Maia2011.03.03 20:03

rendben mindig nagyon fogom várni!!!! az oldallal kapcsolatos infokat a másik oldal mi sitio menüben találod,sajnos ,hogy ezt a lapot pontosan azt nem tudom vagyishát ha megnézed az első bejegyzésem dátumát,olyan 2008 végén,de az első ccea honlapom a másik,azt 2008.06.20-án!!!!!!!

Maia

Emese2011.03.03 15:21

Ne aggódj,ha nem is írnak olyan sokan,én akkor is írni fogok,és itt leszek!:)
S a jövőben még jobban kiszeretném fejteni a véleményem az aznapi résszel kapcsolatban...!!:) remélem valóra is tudom váltani..!:)
de így pár soros véleményt mindig fogok neked írni!:)
pusz
vigyázz magadra!
ui.: azt megkérdeztem hogy pontosan mikor alapítottad a honlapod??

Segítenél?

egylány2010.12.25 17:41

szia!nem tudom biztosan, hogy hallok e még arról az emberről, aki megkérthogy segítsek neki spanyolt forditani!Hát van egy kis baj, én nem tudok spanyolul!
De a Triunfo Del Amorhoz szeretne feliratot csinálni. Köszi előre is!!

scofield.17@freemail.hu

fialka melinda2010.12.24 00:13

köszi ezerszer az a legjobb a részekbe hogy részletesen irod le öket köszi

köszi!!

Maia (szerk.)2009.02.08 13:58

főleg,hogy írtál:) nagyon hiányzott már hogy vki írjon kommot..remélem a jövőben sokat írsz majd!!! puszi Maia

Re:spanyol

Kriszti2009.02.07 22:13

Szia!örömmel látom,hogy nagyon jól megy neked Maia a spanyol nyelv!Szuperek a forditásaid, mindent meg lehet érteni belőlük!Nagyon sokat segítenek!Ezer köszönet!szuperek!És a honlap is!

üdv:Kriszti