Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


164.rész

2009.02.05

Juan csak megáll és nem menne oda,ha a nő nem mondja,ha ismeri odamehet. Azonban visszaér Rafa és M. megint roszzul lesz. Rafa átöleli. M. sír is annyira furcsa és rossz. A nő elmondja Juannak,hogy ő új itt és vmi fazon összetörte a szívét és miatta is maradt vak(persze nem tudja h. Juan az) és hogy ezért nem fog újra szerelmes lenni,nem járnak Rafával sem,csak most annyira életkedvtelen volt,hogy neki kelélett visszaönteni belé és ezért nagyon jó barátok. Juan szerint igen igazán akkor veszünk észre vmit ha elvesztjük. Az viszont amiről beszélt egy igaz szerelmi történet volt,és menjenek is oda,jöjjön. M. egyre rosszabbul van,nem tudnak mit tenni és mikor odaér Juan a karjában ájul el.... Gyorsan beviszik a sürgősségi helyiségbe és a nő hív segítséget. Juan egyedül marad és öleli simogatja egyetlen szerelmét. Mennyire szereti!!! Bocsásson meg! Igaz elment,de nem elhagyta,hanem azért ment,hogy gyógyítani tudja. miatta volt nem ellene,nagyon szereti és szívéből bocsit kér!!! Úgy szereti és igen önző,nagyon,mert csak magáénak akarja,ő szereti igazán,csak az övének akarja érezni!!!! Rafa kinn hallja a szerelmes szavakat.Juan (istenem mily jó ez a jelenet)kihasználja,hogy most tényleg M. sem ellenkezik és tényleg övé lehet-megcsókolja!!!!!

Patr. egy nagy csokor virággal kér bocsit feleségétől.

Ana összetöri a kis Mayita szívét,hogy nem mehet többet a tesókájához,de nem mondja el,hogy azért ,mert Patr. határozott így,hanem Marychuy,mert nem szereti!!! Nem akar vele beszélni és tudni róla! Próbálja ki hívja fel majd Rocit,hogy hozza el a tesót vagy menjenek ő is azt fogja mondani nem!!!!               A kislány mikor hazamegy nagyon ráijeszt Oniékra honnan szedi ezt,ez nem igaz!!! de vigasztalhatatlan még Mariana sem tud mit tenni.

Bea kicsit boldogtalan,pedig mindene megvan. Nézi a vidáman játszó gyerekeket és eközben Amador kiveszi a gyereküket a kocsiból(am. tiszta olyan a gyerek,nem?) Azonban elkezd sírni így észreveszi időben,hogy mire készült Amador. Nagyon megijed,mikor látja ki az. Megint egy jó beszólás:igen én,testben és lélekben:)Amador csókot is ki akar kényszeríteni belőle de nem-Bea már undorodik tőle!! Amador szerint nem tudta elfelejteni és visszafognak térni hozzá!!! Többet fog kapni belőlük mint gondolná,mert ő úgy határozott!!!! Bea azt mondja soha!!!!!!!             Később Ednek kell megnyugtatnia.

Amador és Ana megbeszélik gyerekek felett aratott sikereiket. Ana szerint jó nem akarja elrabolni a gyereket de törvényes úton,harcoljon érte,hogy nem engedik látni a gyereket. Szóval Amador lendül a saját ügyében.

Juan megköszöni a csókot és még többet akarna,de feléled!! Már nem mer szólni,M. pedig türelmetlenebb hogy ki van vele? ekkor jön az orvos,hogy megvizsgálja miért ájult el..               A nő szólni akar M. szüleinek,azonban ezt nem engedi Juan,nem akarja,hogy odamenjenek mikor ő is itt van. A nő furcsállja és el kéne magyaráznia miért  kéri ezt. A nő már felhívja őket mire Juan elkezdi a magyarázkodást.Ő volt a felelős,nem volt remény,megutálta,kitanulta és most meg akarja operálni!!!         Kéri a segítségét,hogy titkolja el azonosságát a szülei előtt. A nő szeretne de nem tehet,ilyen döntést csak az apa hozhat!! Juan azt hiszi minden odaveszett hisz teljesen utálja de a nő szerint ha eddig hogy elvégezze ennyit harcolt most győzze meg őt is!!! Hisz a lánya miatt volt az elmúlt hónapok.. vagy megérti vagy nem...

M. sem érti mi történt csak érzett szívdobogást nagy fájdalmat mintha szíve meg akarná ölni!!! Rfa jön vigasztalni,hogy megijedt,mikor elájult:( azt hitte elveszti. Igen,M. is érzi. Talán azért van mert visszajött Juan? és ezért lett beteg a lelke? Nem érez magában elég erőt ,életkedvet,energiát elhatalmasodik rajta a betegség. Nem ,ezt nem hagyja Rafa!! Emlékezzen mindenre amit mondott!!Nem szabad feladni.

Patr. azonnal elindul feleségével M.hez!!         Juan belemegy hogy megpróbálja a lehetetlent. Engedélyt kér a műtéthez ha nem kap bocsit kér mégegyszer és megakulpát gyakorol sokszor mert ő eldöntötte akkor is megműti szerelmét!!! Azonban ne mondja el hogy most itt volt. felkészül. hát nem lesz rá ideje,mert már kopogtatnak Patr.ék hogy itt vannak és szabad????

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

árva angyal

fgfdgdv2011.03.01 17:00

:):):::::::::::::

Vivien

Maia2011.02.28 23:07

április második hetében lesz vége!!

gerzsenyi13@freemail.hu

vivien2011.02.28 20:40

ezt annyira jó :D:D és naon romantikus
imádom ezt a sorozatot
tudod hogy mi lesz a vége felé????
lécci írd meg!! köszi
van facebookod? ott megírhatnád!! lécci
kösziiiii