Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


163.rész

2009.02.04

M. és Rafa egyedül a kutyával és bottal együtt,kézen fogva,barátságban,nevetve és jókedvben elindulnak egy kis sétára. Mint akik tényleg élnek és társaságba járnak. Eleinte M.nek nagyon furcsa,hogy utcán járkál,ráadásul Cande nélkül,de Rafa még kikényszertíi hogy csak a kutyával menejen,mintha ő se lenne őt. M. megtanulja a félelem nélküli közlekedést,hogy bízhat a kutyában és magában. Még buszoznak is,majd egy köthintás vidámparkba mennek,ahol nem látják de rafa reméli egy szép virágot adott neki:)) És hogy hallják a vidám sikolyokat és a zenét a körhintán. M. még emlékszik gyerekkorából milyen jó volt- Raf ekkor elmondja M. kis döbbenetére,hogy ő nem ,mert vakon született:(( Hát akkor nehezebb,mint M.nek. Nem,mert neki ez a természetes,nem is vágyik rá,hisz így született és neki maradnak az álmok,képzelgések és azok még talán szebbek,mint a valóság. egészen máshogy de szépen képzeli el a csillagokat az eget a tengert...M. rákérdez és őt hogy képzeli el?? Tessék érintse meg és mondja el....hát Rafa egész belefeledkezik...de épp jókor M. megszólal:na milyennek gondolsz!! Rafa zavarodottan mondja hogy biztosan szép lehet:) Ezután elmennek a kurzus helyére és M.nek két célja van: most már nem csak segíteni akar hanem újrakezdeni és úgy látni a dolgokat ahogy ő-szívvel.. persze ehhez jól jönne a Juannal való szerelem is nemde-kérdi Rafa. amit a szív magába fogad nem feled...És igen már elindult ezen az úton,mert Raf nem hallotta ilyen optimistának:))

Patr. megsejti,hogy Rafa szerelmes lányukba. Daniel is sejti mikor elviszi az első órájukra M.et a fiú:)

Ana nem akarja,hogy ellene fordítsa a kicsit.Oni felküldi Mayit,aki azt gondolja most Oni a gonosz. Oni nem tűr-kirúgja azonnal. Ana nak csak jó ha kivan,és annyiszor fog Juanhoz jönni,hogy csak na. Meghívja egy kávézóba is és teljes reménytelenségre ítéli a férfit,hogy már tudja M. hogy itt van,de nem érdekli,nem változott semmi. Ő meg szomorú...hát ezután jön a beköpöm Onit szöveg.. Juanék mikor visszatérnek a házba Juan megengedi neki,hogy befejezze látogatását borsot törve Oni orra alá. Viszont látszik,hogy nem élvezi a Mayitával való létet.. Mayitát Mariana figyelmeztette hogy ő látja milyen ember igazán vele lehet nem tesz rosszat,de olyan,mint látja ő..             Oni tudja hogy csak színlel de még nem tudja hogy buktassa le. Ana alig várja hogy meghódítsa Juant és ő parancsoljon a gyereknek. nagy harc lesz itt...

Ana bepróbálkozik Danielnél,de nem talál emberére.

Másnap tehát M.ék elindulnak első órájukra.. Juan is elindul valahová és méghozzá ugyanoda-!!!!!! M.ék boldogan mennek és Rafa nagyon jól érzi magát M.el. M.nek belehasít a fájdalom a szívébe is. közeledik Juan. M. pedig megköszöni,hogy megtanította így látni az életet,boldogságot, harcolást!! Puszit is ad:)) Egyenlőre Juanék elkerülik egymást.

M.éknek egy szintén vak,de már persze levizsgázott ember tartja az órát. M. kicsit szerencsétlenkedik és zajt csap,úgyhogy vele kezdik a beszélgetést. M. bemutatkozik és bocsánatot kér-jó hangulatban telik:) Mikor kijönnek M.re nagy szívdobogás tör.

Juan felkeresi az igazgatónőt,aki tisztában van vele,hogy ki ő és mikor Juan elmondja hogy kikkel akar foglalkozni és akár lehetne itt is nagy megtiszteltetésnek veszik! Nem is tudják,hogy köszönjék meg. Juannak ez semmiség. A nő máris elindul megmutogatni a dolgokat. M.ék a kávézóban iszogatnak,de csak nem lesz jobban,sőt mikor egyre közelebb érnek,csak erősödik. Rájön,ugyanazt érzi,mint mikor egyszer a templomban vki megfogta a  kezét.                    Kimennek a kertbe Rafával. Viszont az egyik barátja hívja így elmegy. Juanék pedig visszafele tartnak. Juan érez vmit visszafordul és meglátja Marychuyt!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

!!!!:)

Emese2011.02.28 19:59

Ha viszont nem vak,csak "eljátsza" a szerepét akkor le a kalappal,mert igazán tehetséges!!!

Szerintem igazából nem VILÁGTALAN (ahogy ő mondja),csak ilyen jó színész!!:)

én is pont

Maia (szerk.)2009.02.15 16:04

erre gondoltam hogy a valóságban is az de még utána járok

Capitulo

Kriszti2009.02.14 21:08

Szia!Sztem Rafael igazából vak, a sorozaton kívül, mert olyan furán néz, nem?Sztem ő igazából vak.Amugy nagyon arik Marichuyal!