Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


162.rész

2009.02.03

Juan kétségbeesett,h. Patr. meg akarja tiltani gyereke láthatását. Beszélt Rafával is,aki olyan,mint M. Van szíve,lelke,érzékeny,de ő is harcol még érte.. Nagy megkönnyebülés,mikor odaszólnak,hogy Amador benn van a rendőrségen.

Amadort kihallgatják. Nos,jobb ha az igazat mondja nem cicázik,mert elég brutálisan megkapja néha a rendőrfőnök,hogy nem vendégségben van,hanem kihallgatják. Amadort most értesül,hogy azért van benn,mert rájöttek,hogy annak idején ő buzdított egy Puranha nevezetű férfit,hogy rabolja el M. fiát. Amador mindent tagad,és Est.hazugságának nyilvánítja. A rendőr tudja,hogy egy erőszakos ember,hogy a BEaval való tetteire ne emlékeztesse.Hisz annak fiát is el akarta rabolni. Hát Amador nem...tagad. Ő csak a törvényesen harcol a fiáért. Épp távozna,amikor Ed és Juan jönnek. Az tetszik,mikor ED többször neki állna és mondja:hogy maga nem rendőr akinek meg kéne védenie nem hagyni megtámadni?? ez jó:))és azért igaz..Ő harcolni fog fiáért és ki tudja még Bea is visszamehet hozzá,hisz ő volt élete nagy szerelme. Ed ekkor behúz neki. Amador feljelentést is akar tenni ezért..

M. megígérteti Candeval,hogy nem történik semmi rossz!!! Nem fog,csak ne őrölje már az idegeit fel!!!!

Ana,Oni nem nagy örömére Juanékhoz megy. Ana sértegeti,hogy ő nem a ház urnője. Oni mégegyszer Ana előtt közli Valvinával,hogy ne engedje be többet. És hogy az ilyenektől,mint ő akarja házát megtisztítani. Nem hitte,hogy lánya csalódása után,még ilyen féreggel talizik. Ana inkább megy is,de mondja meg Juannak,hogy volt.

Daniel döbbenten hallja,hogy barátnője ki van tiltva a házból!!!!! M. mikor mondjamennyire bántja a helyzet a veszek miatt és vigye oda,mert beszélni akar vele,akkor mondja,kicsit később. szegényt nem akarja,hogy Patr. neki is elmondja már kegyetlen döntését.

Elsa kicsit sokkolja szüleit,hogy tényleg,találkozgat néha Eddel,de nem úgy. Mondta neki hogy mélyen szereti Beát!! És egyszer sokáig együtt is voltak!!! nem csinált semmit,sajnálja ha féltékeny rá:

Cande és Martirio folyton veszekszik a kertészen és ezt Dora el is mondja az eddig is önelégült kertésznek. Annyira megijed,hogy mikor keresik a nők elbújik. aztán megszúrja magát és kiugrik Cande meg ráesik a létráról:))

Ed cseppet sem nyugodt helyzetüket illetően és igaza van : Ana közli Amadorral megváltozott véleménye: segít neki..

Rocio és Daneil épp csókolózik,amikor Juan meglátja őket. Roci bemutatja neki. Juant nagyon megfoja azzal,hogy párhuzamot von köztük és ő és M.alkotta pár között. Uncsik,tesókkal együtt:)) Megnyugtatja,hogy ő Rocit szereti nagyon. És M. habár mondja amit,mindig szeretni fogja ez a nagy büdös igazság!!! Juan meglágyul:)) Daniel még a kezét is megkéri és Juan belemegy!

Ceci hiába győzködi urát, Patr. csak M.nek mondja el hogy határozott M.nek Mexicón kívül kell élnie!!!! Costa Ricába mennek Candeval hamar. M. próbál tiltakozni,nem sok sikerrel. Ceci szerint jobban megkéne beszélni. Nem akarja otthagyni családját. Biztos azért mert van szeretője és nem akarja hogy lássa válásukat!! Döbbenet ül és persze cáfolják. Ki mondta ezt a hülyeséget?? nem,az egyetlen ok Juan. De ő nincs is itt. Igen de bármikor betoppanhat. Ettől nem kéne félnie Patr.nakmert nem tud megbocsátani neki nem fogadná vissza és bár nem olyan biztos de lehet nem is próbálkozna már be. Miatta nem megy el!! Patr. enged-de csak ha megígéri hogy nem hiszi el Juan szavait! M. megígéri biztosra:(

Ana tudja,hogy a házba szinte már csak Mayitán keresztül tud bejutni,hogy hozzá jár és nem engedte be senki mégis ott van ajándékkal! Oni dühöng de Mayitát annyira megszédítette már hogy nem akar a lánytól elszakadni:(

Juan beszél Anselmoval,hogy segítsen neki. Atya érti a helyzetét,tudja miért ment el,ismeri M.et is hogy milyen megpróbál segíteni. És tudja,hogy szereti!!! Hát akkor kérdi Juan! Ő is csak ezt akarja szeretni!!! Ana ugyse segített neki. Atya nem mondhat semmit:(

Rafa jó hírrel jön: talált egy kifejezetten olyan kurzust amit elvégez és gondolom képesítést ad és pont a terapautáskodásra!!!! Patr.nem tudja, mivelhogy valahova el kell menni,de meggyőzik,hogy ideje M.nek egyedül is beleszokni a világba,Rafa megy vele,hadd menjen! Patr. belemegy!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emese2011.02.28 20:01

Ahogy néztem a tv-ben ezt az egész sétálós szituációt az a közmondás jutott az eszembe,hogy " vak vezet világtalant"!
Szerintem ebben az esetben teljesen igaz!:)

Köszi

Dina2011.02.24 18:50

Nagyon szépen köszi hogy leirod és tényleg értékelem hogy fáradozol.Tuti az oldal és klassz hogy hosszan irod le a tartalmat,bár néha nehezen tudok kimászni belöle.De azért köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszi mindeNkinek!

Maia2011.02.24 10:59

Mátraderecske

Gyöngyi2011.02.23 20:13

Nagyszerű, hogy megcsináltad a leírásokat. Millió hála és köszönet!

scofield.17@freemail.hu

fialka melinda2010.12.24 00:10

maia köszi a részeket tudod imádunk érte

Köszönet mindenért!!

Fannii2010.12.22 20:13

Szia! Ez a honlap a legnagyobb CCEA-Fan (: Köszi hogy leírod a tartalmat. Rendes tőled hogy foglalkozol ilyennel is!
Szóval: Digo gracias por ello muy muy muchísimo!!

muchissimas gracias, yo entiendo:)

Maia (szerk.)2009.02.14 15:43

Re:Maia

Kriszti2009.02.13 21:21

Szia!Nagyon jók a tartalmak és minden!Ne hari,hogy nem írok, most oylan gyakran, de még most tartok 162.résznél, én jobban le vagyok maradva, mert 2 hétig nem voltam itthon.De folyamatosan olvasom a tartalmakat és nagyon köszönöm!Nagyon sokat jelentenek!


Üdv: örök honlaplátogatód:Kriszti