Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


161.rész

2009.02.02

M. sok dolgon gondolkozik:Rocin és Danielen,na meg hogy kapta ezt a kutyát és mintha megint uitt érezné Juant maga mellett. De ez nem elehet reagál Ana! M. időt akar hagyni saját magának,hogy felkészüljön,de már meghozta a döntést. Azt,hogy elmondja,hogy kidobja az életéből. Ana úgy gondolván,most hogy M. elhatározott lett és Juan azok után biztos az ő karjai közt köt majd ki-simán visszautasítja Amadort is,nem segít és mint férfi sem akarja-pedig egyedül ő hozzá vonzódik. Majd a szent bárányka meg akar térülni és elmegy Anselmohoz ahol megbánja bűneit. Ebből nem tudom mennyi az igaz,de folyton száll a gonosz füstje,csak úgy árad a gonoszság.. Mindent bevall és persze bánja,mert csak így tudta elvenni egy jó lány szerelmét. Mert M. az, és ő meg élvezte is a gonoszságait. De most a szerelem jóvá tette és bocsánatért jön. Nos isten a bűnözőknek is megbocsát ha igazi!! megbánást mutat és bevall mindent a személyeknek akik ellen ezt elkövette!! Nos ez annyira már nem tetszik neki,azt hitte csak úgy megbocsátást nyer? hisz tudja hogy őt köti a titoktartás de gondolom nem akarta elmondani az igazat másoknak:( Még megharagudna rá Juan és nem akarja. Tudja mit nem kell neki sem ő sem isten bocsánata!! elviharzik,szegény atya meg kénytelen megtartani a titkot:((

Oni érkezik M.el Juanról beszélni. Győzködi,hogy bocsásson meg Juannak. Persze azok után hogy a szerelme miatt elment nem fog. Oni azt hiszi tudja hogy miatta M. iránt érzett szerelme vezérelte hogy miatta tanult de M. ugye arról beszél amit Ana olvasott neki levélből...félreértik egymást... Candenak elmondja M. hogy megint sokat gondolkozik Juanon. Cande elviszi ANselmohoz. M. elmondja hogy igenis tett elenne JUan,méghozzá új nője van-mondta Ana. szegény atya nem mondhatja el hogy nem igaz!!!!!!!!!  Csak annyit mondd ennek a néha nevetséges színjátéknak vége lesz és minden tisztázódni fog!!!                     

Juan és ED elmondják az Estefanía ügyes nyomozónak hogy Amador felépült és veszélyt jelenthet számunkra. Úgyhogy őrizetet kapnak..                       Juan sok gondolkodás után rájön nemcsak M. van és akin lehetne segíteni így nyit azoknak egy klinikát!!!!

Juan mindig kinn áll a kapu előtt de nem volt szerencséje. Ceci átérzi helyzetét.Ezért kicsempészi a kicsit egy parkba mintha sétáltatná ahol talizhatnak. Juan nagyon örül neki. Ana látja ezt és egyből megy köpni Patr.nak hol és kivel van Ceci. Patr. botrányt rendez,Juantól megtiltja a láthatást hiába az apja kerülje el 4 méteres távból a családját és hát Cecitől sem ezt várta volna..Az operáció pedig csak a képzeletében létezik,azt hiszi ha M.et rendbehozza úgy kapcsolatukat is. nevetséges.. kiveszik Juan kezéből a gyereket:(

Ana meg szalad M.hez,hogy veszekszik apja anyja kinn. Mikor Rafa elmegy utánanézni,Ana azt mondja úgy néz ki apjának van egy szeretője! ezt a pofátlanságot!!

Rocit meg kell nyugtatni,hogy Juannal beszélni fog  Daniel és ha megismeri biztos nyugodtan áldását adja rájuk..

Amadorért érte jön a nyomozó és beakarja vinni.

Ceci rendben van ha nem bocsát meg neki de kikéri hogy így beszéljen! ő a férje tisztelje! Patr. nem hagyja hogy így legyen a továbbiakban és hogy ő itt fáradozik a család megvédésén,hát nagy védés az,ekkor bejön M. Egyből azt mondja,hogy biztos azon veszekednek,mert már nem szereti anyját. ez nem igaz,tagadja. nem fogja elveszteni őket!!!             Azért Candeval megosztja félelmét és persze hogy az az áskis kígyó mondta ezt neki,ne hallgasson rá-élvezi ha szenved!

Juan épp nem adom fel-szöveget mondja magában-amikor szembetalálja magát Rafával. Az megdöbben,hogy Juannal beszél. Juan közli,hogy ők még mindig szeretik egymást. Rafa csak egy törött szívű,reményvesztett lányt talált mikor ideért. Juan már változott. Rafa pedig csak M.en azt változtatta hogy álljona  dolgokhoz így. elfogadtatta vele a dolgokat. Juan kicsit önzőn azt mondja hogy csak rá van szüksége. Rafa nem tudja-azt hiszi csak az a világ létezik? ők azonos világot osztanak meg egymással!!!!!!! Juan rákérdez:járnak?

Patr. kitilt a házából minden San Romant!!!!

Juan nem akarja hogy itt lélekről meg a fényről beszéljen amit ők látnak,persze ő adta vissza a reményét ,de nem ez a kérdés-járnak?? Rafa"jól figyeljen. Marychuy és köztem olyan nagy dolog van,ami soha nem szakadhat el!"...             persze ezt Juan másra érti,de mi és ő tudjuk hogy csupán egy nagy dolog van amin osztoznak ez pedig a "vak " világ amiben élnek,nem több.....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

www.vilcsi97@hotmail.hu

viola2011.02.21 18:46