Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


160.rész

2009.01.31

Ana csak még jobban összezavarja Juant,hogy Roci azért mondd mást,mert ő is szerelmes Danielbe,csak még magának sem vallotta be és nem akarja észrevenni,hogy M. már megelőzte. Juan persze inkább Rocinak állítj a a mérleget jobban. Sőt,már nem ért semmit,egyik ezt másik azt mondja-a legjobb ha talizik M.el és ha bármi igaz,amit csak tud tán,hogy ezekből mi az,mondja a szemébe!!!! hahááá bajba vagy Anácska:))

Cande és Martirio összeveszik a kertész virágán,hogy melyikük kapta...  később csak Martirionak vinne virágot de azt is Cande kapja el hamarabb azt hinvén hogy az övé...Puritával közlik,hogy nem lehet gyereke..nagyon kiakad,de Adrian előtt tartani kell magát. Az szomorú,hogy megint nem kapott pozitív híreket és nem fognak adoptálni sem várnak a kicsire..

Mayita titokban közli tesójukkal itt van apjuk. M. neki is készít vmi finomságot és a kislány biztosítja még fenn álló barátságáról!!! Benn Daniel tovább ostromolja Rociót szerelmével,aki hajthatatlan..Mayita elakarja mondani a hírt M.nek,hogy felvidítsa épp azon van,amikor kiáltást hallnak kintről-Daniel megjátssza,hogy elájult és Roci kiabál. M.ék gyorsan sietnek. Daniel kacsingat a kislányra hogy nincs is baja,de látja Roci is és ráönti a kancsó vizet. Daniel lép: vagy most válaszol,hogy lesz e a bnője vagy ezután és MEGCSÓKOLJA!!!! Roci eleinte  ellenkeziki,majd persze viszonozza és összejönnek:)))

Ana szerint ne kavarja még jobbana  dolgokat. Juan nem várna. Ana mégegyszer felajánkozik,de nincs eredménye,úgyhogy jól van majd ő "segít". beszél M.el,h. felkészüljön,bízza rá. Jól van még egy esélyt kap.. Mikor menne Juan Amadorba botlik,akivel újra feléled az ellentét,Amador hogy lehet Ana barátja? Ana mentegetőzik,Juan óva inti tőle. Amador ércelődik kicsit  Juan hibáján,h M.et vakká tette ezért párszor le kell állítani nehogy verekedjenek. Amador Anát akarja felhasználni hogy visszaszerezze gyerekét,ha kell erőszakkal kényszertíi rá a lányt. Megint úgy néz ki ők is kavarnak... ugyanis megint együtt vannak az ágyban. Ana nem tulajdonít neki nagy jelentőséget,de Amador rájön hogyan köthetnek szövetséget.Rájön hogy szerelmes Juanba,ő hagyja őket békén,ez ügybe nem szól bele és ő meg segít neki gyereke ügyében.. még nem fog most válaszolni neki.                  Bea nagyon hálás,hogy így szereti őt és gyerekét Ed:))

Juan megjelenik a Valverde ház előtt és egyből Patr.al találja szembe magát. Patr. persze nem engedi be Juant,sehova nem mehet,M. utálja és nem akar megbocsátani ,arról meg nem akar beszélni,hogy Juan megakarja operálni megint.. Juan akkor is harcolni fog. Időközben meg jön Rafa de nem mondanak semmit neki. Juan megtudja ki az és Patr. sejtelmesen azt mondja,hogy ő úgy szereti M.et ahogy soha ő....

Benn M. hallja a vitát egy kicsit és ki is megy,mert Rafa elmondja,hogy hol látta apját vkivel beszélni. Juan épp elmegy,amikor kimegy M.:apa mi történt??? á semmi volt egy fazon,de már elment.  Juan végképp nem tudja eldönteni mi van-Roci,Ana most meg Patr. is mást mondott..ki van a képben??Ednek is van egy baja: Bea beteg!!! Nem tudjuk mi az,de Ed olyan mintha a házasság előtt tudta volna már és nem tudja most meddig tudja előtte tartani magát!!! Juan elárulja látta Amadort teljes erőben biztosan támadni fog!!!!

M. érzi,h. Juan közel van...Rafa ebből azt szűri le,hogy még szereti Juant és még ha tudná hogy ő volt itt és még harcol érte.ezt persze nem mondja el,csak magában,és ha tudná,hogy ő is szereti már!!!! Később visz neki egy kutyát aminek nagyon örül ez vakvezető kutya!!!!

Roci közli Juannal,hogy kivel jött össze. Juan Ana szavai miatt előítélettel fogadja. Nekiáll Rocinak,hogy nem csak őt szédíti vagy most mi van Rafa is a képben?? Nem ő csak a barátja!!!!! Juan azt sem tudván akkor mi van,nem törődve semmivel,nem érdekli semmi senki aki M. életében van most már elmegy hozzá!!!!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

somogyjád

Völgyesi Anna2011.03.19 17:33

sziaaaaaa

csodalatos

jessika2011.03.04 12:58

majte peroni nagyon szep de a juan migel meg meg szeb csak igy tovab sok sikert

kevermes táncsics 39

nagy georgina vivien2011.03.02 21:12

szerintem tök jó az Árva Angyal én imádom mert olyan romantikus . mindennap nézem a sorozatot és szerintem annyira szép maita és juan miguel tökre jól néz ki.

Maiának!

Emese2011.02.28 19:55

Oh my god!!!!!!!!!!
Ez rettentően sok...!:)
Ennek a létszámnak most nagyon meg örültem!:)
puszi

györ kosuth lajos utca 40

káté marietta 2011.02.252011.02.25 17:20

szia máricsuj nagyon jo az árva angyl

Emese

Maia2011.02.24 18:54

nagyon jólesik a kedvességed! Nos akkor közölném,hogy most Magyarországon ez a legnézetebb műsor,1,300,000 ember nézi!!!!!!!!:)))

Maiának!

Emese2011.02.24 15:39

Nincs mit megköszönnöd!Csak egyszerűen megírtam nekik a véleményem!
Nem hiszem el hogy nem lehet ezt megérteni!!Kínaiul van írva vagy mi?????????
Na mind1!!:)Lényegtelen!:)
puszi nektek!:)
Ma megint Árva angyal!:)yeehh
Amúgy én kíváncsi lennék Magyarországon fél 6-tól fél 7-ig (amíg tart a Marichuy) akkor összesen hányan nézik meg ezt a remek sorozatot???:)
Biztos elég szép létszámmal vagyunk!Szerintem legalább is!:)

EMESE

mAIA2011.02.23 18:58

NAGYON KÖSZÖNÖM A KISEGÍTÉST,MÁR KITÖRÖLTEM ŐKET,AMUGY SZÓRA SEM MÉLTATTAM VOLNA AZ ILYET,SZÓ NÉLKÜL TÖRLÖM,ÚGYHOGY NEM ÉRI MEG ILYET ÍRNI IDE SZÓLOK,HA MÉG VKI AKARNA,UGYIS LEKERÜL:) CSAK TÉNYLEG EZZEL IS NEKEM CSINÁLJÁK AMUNKÁT,H KI KELL TÖRÖLNI! DE KÖSZI,ARI VAGY:)

Nikinek!

Emese2011.02.23 16:56

Már meg ne haragudj kedves Niki,de ez nem egy társ kereső oldal...itt senkit nem érdekel,hogy te hány éves vagy és főképp nem az hogy milyen a bőröd színe és hogy hány kiló vagy!Ez egy Árva angyal rajongói oldal!
Maia a honlap szerkije,már száz ezerszer elmagyarázta nektek,hogy az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel!(ismétlem) ez csak egy (fantasztikus) rajongói oldal!
Remélem megértitek végre valahára mert már ez egy kicsit idegesítő amit műveltek!
Amúgy meg a mai részhez csak annyit fűznék hozzá,hogy ha Patrició tudja,hogy a lánya szereti Huan Miguel San Romant akkor meg mért akarja őket elválasztani??Tudtommal azt akarja hogy Marichuy boldog legyen,de kérem szépen kivel??Akit nem szeret???Azzal nem fog tudni..csak azzal akit tiszta szívéből szeret,és hát mi tudjuk ki az!!(még mindig) HUAN MIGUEL!!!!
Szép hetet Maia!:)

árva angyal<3

szinti2011.02.22 21:15

áááááááááááhhhhh de jó rész <3<3<3<3<3<3<3<3

vályi niki 2011. 02. 22. 18.31

vályi nikoletta.2011.02.22 18:51

sok sikert máricsuj

2011. 02. 22. 18.37

vályi nikoletta2011.02.22 18:48

jó a müsorod .d

vályi niki 2011. 02. 22. 18.31

vályi nikoletta.2011.02.22 18:34

sok sikert máricsuj

doboca

tamas judit2011.02.21 10:42

nagyon jo a musor csak igy tovab juan miguel es maita peroni sok sikeet nektek :D