Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


159.rész

2009.01.30

Ana felhívja Juant,hogy megkapta e az "ajándékát". Persze.Jaj Ana úgy aggódik M.ért,hogy lehet még össze is házasodnak!!!! Mert annyira szerelmes,már a házban sem megy nélküle.. De hogy szeretheti ha vak?? Juan mindent beképzel,hogy örökre el is felejtette már M.

M. megnyugtatja Candet,h. csak a szokásos,hogy nem lát. Később érkezik egy új tanár,M. számára. M. ragaszkodik az övéihez. Nem,nem ő arra tanítja hogyan éljen vakon,hogyan legyen normális élete így is. M. ózkodna,de mikor megtudja hogy Rafael is vak!!!!!! Elbeszélgetnek,a fiú egy spec. bottal jár és érzi előre a veszélyt. M. hányszor is gondolt már rá h. jó lenne előre érezni h. nehogy rossz történjen!! Pl. lépcső leesés.. Úgy kell neki elmagyarázni hogy attól,mert nem látnak nem haltak meg,u.úgy élhetnek ezt nem mondja senki ez így van. Bízzon benne,hisz ő is vak és már hozzászokott!! Van segítsége amit megtanulnak használni!!! u.azt érzik!       A "kiképzés" M. türelmetlenségével és makacsságával,amikor néha megmakacsolja magát tudjuk-nem megy könnyen a tanulás...

 Clemenciát nem tudja becsapni Purita... De az nem esik kétségbe mikor Purita elmondja az igazat hanem elmennek dr. Uribéhez és várják annak az eredményét!!

Rociék fogócskát játszanak ,mert a férfi egyre több csókot lop tőle:))

Úristen!! Eltelt a fél éves kurzus és Juan ledoktorált!!!!!!! Duran nagyon gratulál hogy most már operálhat is!!! Juan másnap haza is akar utazni.. ez meg is történik mindenki nagy örömére...

Szimpi ez a Rafa,mert nagyon sok kedves igaz dolgot mondd!!! Hallgasson rá. Nem vakok,csak látássérültek,ez nem betegség,nem nyomorékság vagy hogy mondják. Attól ők még látnak. Nincs szemük amivel látják a külvilágot de minek is ha látnak belülről és minnél szebb dolgokat!!! Hallanak madár éneket és tudnak álmodozni amiben boldogok lehetnek!!! El tudja képzelni fiát a madarakat a kutyát...       Ana csak szeretne ilyen boldog lenni. kis hülye. ott "gyönyörködik" bennük..             este M. azt álmodja hogy Juan már nem törődik vele,mást ölel,csókol..

M.ék nagyon jól haladnak a jelszó:csak lassan,fokozatosan!!!! Olvasnak vak könyvből,M. már egyedül el tudja készíteni a kaját,de nagyon aggódnak anyjáék,oda se néznek,amikor a késsel bánik.. és fel is tálal.. Rafa mellett tényleg egész kivirult:))még beszél Juanról is neki...jól elnevetgélik az időt és M. nem enged a 48-ból:beváltja álmát fizikoterapeuta lesz..

Ana dührohamot kap hogy már nem működik a chat eltűnt róla Juan.. de ő már az övé eldöntötte..

Roci nagyon büszke Juanra,Oni vigyázott mindenre, Juan a család tagjává is nyilvánítja amin elérzékenyül,Mayita pedig megmutatja munkáit az iskolából...mire minden lecsendesül Juan mindent tudni akar M.ről és új románcáról..Oninak új ez...Roci igaz,hogy tagadta M.hogy szereti de tényleg nincs senkije.... Juan felmenve szobájába felhívja Anát,gondolom,hogy M.ről beszéljen majd vele és Ana elhívja lakásába,azt hiszi őt akarja látni...         Lenn megsugja Oni Rocinak,most már csak Juanra és M.re tartozik az ügyük...

Amador teljesen felépült-jár és beszél,sőt megszerezte Edék címét és támadásba fog lendülni... Bea robbantja otthon a bombát,amit látott. Ednek magyarázkodnia kell... Elsa is bevallja újra felébredő érzéseit Ed iránt anyjának,de támogatás helyett dorongolást kap. Már volt lehetősége elcseszte,és Bea olyan mintha a tesója lenne-házasok már!!! Pont azét is ment el hogy ez létrejöhessen!!! Nehogy közéjük álljon!!!!

Ana majd megfojtja Juant.. Jaj jól néz ki,hát ő?? illegeti ott magát... Aztán leülnek és Juan jaj hát ő is úgy várta,hogy lássa és tisztázzák....Anácska azt gondolja hogy majd szerelmet vall neki ÍJuan folytatja....azt hogy mi M.el kapcsolatban az igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

juan migel

nagy krisztina 2011.02.18 18:39

jó a szereped