Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


158.rész

2009.01.29

 Ana még rákérdez olvassam tovább?? hát persze,amit gondol,azt mondd. Magáról beszél gondolom,hogy milyen az új nője Juannak. És hogy már ne szereti M.et. M. mit is szóljon,mint mindig és egy másik. Viviana,Blanca most meg vki.. sose szerette...nagyon elkeseredik.. Ana nem csak őt hanem még Danielt és bekavarja,elárulja,hogy ne próbálkozzon Rocióval,mert házas..

Juan Rocit számon kéri a chaten. Term. tagadja ezt a hülyeséget. inkább Anának hisz mint neki?? Ez nem bnő,hanem kavarógép.. Másnap megint nagy reményekkel fog egy műtéthez,de ez se sikerül! az istenért!!! ezt még eljátszzák egy másikkal is!! Juanm feladta,kidobja pezsgőt is!!! Minek,ha nem sikerül?? Duran hívja,hogy fejezzék be amit elkezdtek,mert ez a baja,hogy ilyen pesszimista!!! Juan kedvtelenül indul neki...visszamennek az irodába:Duran kiveszi a pezsgőt,hogy látod most a te hibádból nem lesz behűtött!!!! Vagyis sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaj de jó!!!!!! Juan nagyon hálás és boldog!!! Duran felajál egy lehetőséget honosítsák meg ezt a módszert Californiában egy híres kórházban,azonban Juan visszautasítja inkább menne haza persze hogy M.en segítsen!!

Ezzel párhuzamra viszont M. éppen elengedi Juant.. tényleg kezdi elveszteni iránta szerelmét.. apja szavai is zengenek! Cande megdöbbenve tapasztalja hogy nincs meg a körhinta és miért sír. M. emlékszik h. Anának esküdött senkinek nem mondja el. Nem is mondja,csak hogy nem szereti Juant,mert az sem őt. Candeban már nem is bízna? Nem szereti így látni,mert ő azt az időt szerette amikor még ott éltek a nyomornegyedben a kis lakóházban...hát én is hiányolom azt... de ne is mondjon semmit érti... Daniel próbálja jókedvre deríteni uncsiját és persze ölelgeti ezt látja Roci,magában megfordul a fejében a gondolat h. igaz lehet? nem nem szereti de csak mint tesót!!! Roci is felvidítaná M.et de nem jóval próbálkozik,bevágja hogy beszélt tegnap Juannal. Meglepve hallja hogy M. visszautasítja hogy róla beszéljen neki,mert szenved tőle,miatta,nem már nem szereti!!!!

Mikor Juannal később chatelnek ezt el is mondja. azonban nem Daniel miatt szte és reméli is,de neki nem tetszik á miért is??? szóval tagadja. De Juan lelombozódik mikor hallja ezt-M. nem szereti.

Martirio épp a nagy őről álmodozik amikor mögötte megszólal egy férfi kisasszony! erre elájul!! Cande pedig ekkor lép be. kiderül hogy a kertész az és még udvarol Candenak,hogy nem is tudta h. ilyen virágok élnek itt...:)) aztán Martirionak is ad egy virágot,amit alig akar elfogani nehogy tekintélyén csorba essen.

Amador meglátja az újság hátulján az esküvői hírt és dühös lesz,kipréseli ezt: meg fogok gyógyulni! nem hagyja csak azért sem ezt a dolgot annyiban.... Elsa kicsit zavarban van,de beszámol sikeréről.. Majd elköszön,hogy lefekszik,de tényleg örül nekik!! Bea rákérdez Ednél,hogy tényleg elfelejtette már őt? Ed biztosítja hogy csak őt szereti..       Másnap egy rutinellenőrzés miatt azonban összefut Elsa és ED. a kávézóban Elsa mivel tegnap nem tudott normálisan gratulálni ezért kér egy ölelést. meg is kapja-Bea szeme láttára.     Amador a telo csörgésre megpróbál felállni és iszonyatos kínok közepette sikerül de elesik...nem engedi hogy nénje segítsen.. Bea félreérti a helyzetet és elmegy. Elsa talán még tényleg érezhet vmit a férfi iránt de nem mondja,hisz az tényleg boldog Bea oldalán.

Mariana elmondja miért tiltotta el Oni a kislányt Anától. persze hogy a jót akarja neki és ő nem biztos hogy úgy közeledik felé. jó szemléltetés a piroska és farkas mese- nem mindenki az akinek látszik:))

M. nagyon szomorú és Ana tovább hergeli. Most már megesküszik hogy nem fogadná vissza. Cande jön és Ana inkább elmegy mert "elkerüli" a vitát. Ehelyett elküldi a készített képet a pusziról Juannak.

Juan elmondja Durannak hogy már nem szereti a szíve hölgye. Duran nagyon rá akarja beszélni az útra. Juan csak visszamenne mert van lánya is ott tesója is és azért csak ott a fia is M. mellett..menne haza. Viszont Duran nem érti jöhetnének vele a családja és egy ilyen neves orvos mint ő ilyen ötletekkel nem propagálja magát?? Juan nem tudja. És persze a mi drága Anánk küldött üzenete ekkor ér célba ami biztos befolyásolni fogja a döntést. Elképedve a képen Juan dühösen mondja ,h. csak annyi történt hogy míg ő harcolt a látása visszaadásáért ő mást ölelget... köszönjük Ana...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gulacs petöfi ut 2

joni renata2011.02.21 22:47

nagyon jo a film nagyon szeretem nezni , de egy keres nem dudatok mindet egyszere fel tölteni elöre is köszönöm szepen könyörgök töltsetek fel minded

Ez az ANa Hulia

Emese2011.02.18 22:07

egy vipera...ááá..remélem hogy mindent kamatostul vissza fog kapni