Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


157.rész

2009.01.28

Patr. bocsit kér,hogy tényleg nem szóltak eddig neki. Oni kiveri a hisztit,hogy történt. Anával lehet,de ő is elment és nem veszi fel a telot. Ekkor,mintha mi sem történt volna befutnak. Mayitát teljesen hercegnősre festette és öltöztette és még kérdezi,hogy mi a baj? csak nem történt vmi Juanitoval??? Patr. kérdi miért vitte engedély nélkül,h. egy szót sem szólt. Ana megint hazudik,h. Cande igenis látta és elengedte őket. Hogy lehetsz ilyen hazug-kérdi Cande. M. is megvédi Candet,h. ő nem hazudik és ha azt mondja nem látta az igaz,amugy meg nem utál senkit. De őt igen vágja be Ana. Azonban Oni is melletük áll és megfenyegeti,hogy nehogy még1x a kisunokája közelébe menjen mert meggyűlik a baja. Sőt össze is verekszenek. Oni jól megcsapja:)) Szétválasztják őket..

Juanék remélik,hogy a páciens visszanyerte látását.Mikor odaszól telon,hogy eljött  a pillanat,lelkes. Majd mikor lekerül a kötés és nem lát az ember,nagyon dühös és csalódott. Duran pedig Juanra mert ilyen könnyen feladja. Ez a szakma pont arról szól,hogy harcolás és nem feladás az első baj hiba kudarc után..Juan szerint igaza van. Duran mindig is optimistán állt a dolgokhoz és ők sem istenek. egy újabb operáció-viszont ez sem hozza meg a várt eredményt!!!!! Juan nem tudja mi legyen,de Duran behűt egy pezsgőt,mert hiszi hogy lesz sikeres operáció és akkor felbonthatják. Hisz nem adott volna lehetőséget és nem dolgozna velük ha nem gondolná ezt. Juan nagy nehezen újra előveszi a papírokat és még ha nem is lesz az övé a lány küzd érte és még egy bulira sem megy el hanem tanulmányoz..

Mayita elpanaszolja hogy abban a házban mindenki Ana ellen van. Mariana szerint igazuk lehet és máskor ne menejen el kérdezés nélkül.

Jaj de rég láttuk Elsát: és már sikerült kiadnia,megjelentetni Mexicóban Nelson könyvét,amivel nagyon elégedett,beváltotta volt férje álmát:)))

Amador kimondd pár szót,: szégyentelen. Nénje nagyon nekibátorodik,hisz ez is vmi..

Ed és Bea összeházasodnak!!! M. felajánja hogy ha bármi baj van rájuk számíthat és majd elintézik Edet..jót mosolyognak:)) Elmennek majd most nászútra..Mintha megérezné Amador otthon rángásban tör ki...              Mikor másnap Edék indulnának befut Elsa és nem mutatja de meglepi hogy már ép öszzeházasodtak.

Daniel épp azt kérdezi M.től,hogy ha Juan most bocsit kérne megbocsátana és Patr. is hallgatózik,amikor Dora hoz egy csomagot neki és fiának...Mikor kinyitja itt van a körhinta sok színben,amit tegnap vett nekik. M. ahogy tapogatja nagyon tetszik neki is. Patr. előjön és elolvassa az írást: remélem egyszer újra látod a virág összes színeit és boldog leszel. Patr. összegyűri és azt mondja dobják ki,mert ki más küldhette,mint Juan és nem akar semmit ami rá emlékezteti. M. nagyon ragszkodik hozzá és nem engedi.miért nem magyarázza el?? Daniel menti meg a helyzetet,hogy mintha ő küldte volna neki. Így maradhat:)) M. megköszöni. Daniel tudja hogy ez neki fontos...nincs rajta név,de biztos nagyon szeretheti aki küldte mert nagyon szép. M. el is teszi magának..Később gyönyörködik benne.                                  Danielék nagyon aranyosak M.el,mikor még vét kis etiketti hibákat:)

Ceci megkéri Candet és Anát,hogy ne vitázzanak M. előtt meg eleve sem,hagyják máskorra,mert gondoljanak csak rá. Cande megérti hogyne,ő nem hazudott,nem kerete a bajt és neki tényleg a nyugalma Mnek a fontos. Ana is teszi a szentet.

Ana webcamezik Jaunnal és azt hazudja hogy M.nek van új szerelme mégpedig uncsija Daniel!!! Istenem hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni amugy?? Nem a középkorban vagyunk ahol még elfogadott volt a családon belüli szerelem!!! De ha Juan el hiszi ő is bolond már bocs!!!Juan szerint M. őt szereti,érzi ez nem lehet. Hát pedig ő győzködi. Mayita bejön a képbe és még kinyomja előtte a gépet...

Daniel vmit olvas,de M. nem érti. Rocio később dühös is,mert ő szokta ezt végezni. De Daniel kiengesztelné egy puszival. de látja ezt csinálja uncsijával is,pont ott puszilgatja amit lefotóz Ana.M. kiszurja hogy Rocinak tetszhet uncsija.             Juant Duran nyugtatja,hogy nem biztos amit mondhat. bizzon jobban a szerelmében. ennyire megbízik a másikban?? Juan szerint a legjobb ha Rocitól megkérdi ma chatelnek...

Ana újabb csapdája: beadja M.nek,hogy levelet küldött Juan és úgy csempézte be apja előtt. de nem is onnan olvassa hanem mondja hogy "Marychuy!!!! Sokat gondolkoztam,mielőtt ezt megírtam. Nagyon szeretlek ez igaz,de mivel távol vagyok tőled a szerelmet másnál találtam meg....."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.