Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


156.rész

2009.01.26

M. hallotta a nevét. Titokban ő is örül,hogy M. tudja,hogy kereste,nem baj,mondja az embernek. csak hívta az orvos. M. nagyon bízik,hogy tényleg ő volt. Habár nem tudják visszahívni,Cande nem ért hozzá,M. meg...De Cande megerősíti,h. ő volt. Ettől nagyon boldog,habár kicsit elszégyelli magát,hogy így kimutatja még mindig szerelmes érzelmeit. Juannal közli az orvos,hogy kinek,ha nem segítenének neki!! Mellette állnak és minden embere segítenek,gyakorolnak,támogatják. Ne legyen hálás,mert jó orvosnak ,jó segítők. És megérdemli. Juan elmondja kiről is van szó,akinek segít így.           Később máris egy műtétet végez el,Juan soha nem gondolta volna,hogy itt végzi és ilyen munkát végez,de mindezt M.ért. a műtéten túl vannak és várni kell,hogy sikerült.

Rocit éppen a szerelem fontosságáról győzködi Daniel,amikor meglátja őket Ana,de neki most az órával kell foglalkoznia,h. meg ne lássák. Patr.ék szívesen üdvözlik. M. elmondja tanulni akar,és ebben Daniel is segíthetne,kiderül törihez ért. Roci máris Danielre gondol,otthon.

Amador visszatérését tervezi. Edék pedig a jövő heti esküvőjüket:)) Luisa is értesül erről Beától. Isreal elfogadja a tanuskodást,de csak Juan volt az első.

M. nem találja az órát és nagyon nekibúsul,azonban Cande segítene,de ő sem találja. Daniel szerint miért ne lehetne hogy fizikai terapeuta legyen M.ből? Hát igen,amit elhatároz véghez viszi. Patr. vissza akar állni a munkába. Ekkor jön M. hogy elvesztett vmi számára fontosat. Ana örül,ha rajta múlik,már nem találja meg,mert vak. Viszont Cande és Martirio egy kukában megtalálják az órát összetörve. M. nagyon szomorú és nem tudják ki tehette. Ana nem tud semmiről-mondja M. Ana is vigasztalná-M. elvesztette benne az emlékeit:(

Cande felhívja Onit és elmondja mi lett az órával. Nos Oniban azt ébreszti hogy csak megtartotta akkor az emlékek miatt és mert szereti Juant. Igen,mondja Cande ez a nagy titka:))

Roci a Rómeó és Júliát olvassa M.nek,aki magukat képzeli bele.. hajj de szép:)))) Sajna nem láthatja csak hallja. ekkor jön Daniel és félig M.nek de inkább Rocinak mondja,hogy M. nem baj ha nem lát,de meg lehet oldani hogy lásson. Mert az hogy hallja úgy tudja érezni magában és a szomorúság vagy u.akkor a szépség benne él. És ezt tudja érezni nem csak hallani. Ez az életszemlélet nekem is tetszik.. Szóval szó szerint összefognak Rocival M.ért... Roci kicsit zavarba is jön... Szegény M. fölött szerelem bontakozódik:)))örül,hogy neki vannak a  legjobb tanárai.                                          Patr. kevésbé,amikor megtudja,hogy titokban rejtegette Juan orchideáit. Nem fogadja el mindig..... Sőt odahívatja M.et és megparancsolja neki,hogy hagyja már azt hogy rá gondol felejtse el!! M. nem tud a szívének parancsolni és érti amit mondd talán igaz de ő--nem hallgatja végig Patr. és az sem érdekli ha durva volt,szte így kell fellépni ilyen helyzetbe...

Juan az iratok közt rábukkan M. aktájára,hisz ez az ember volt aki őt vizsgálta múlt héten vagy előtte és mikor meglátja mi volt az eredmény!!!!!Egy világ omlik benne össze!!!!!! Az orvos mikor belép: emlékszem erre az estere egy lány tele reményekkel-JUan sírva mondja el hogy ő meg őérte harcol. Az orvos nem esik kétségbe,érti hogy mi érez,de ezzel az új technológiával már lehet segíteni. Orvosként azt mondaná igen adják fel,de mint férfi és fejlődőképes azt mondja harcoljon sikerülhet!!!! Juan nagy nehezen mégis csak elhiszi hogy bízhat egy még egy utolsó reményben...                    Onival is telozik és ezt elmondja,azt nem ,hogy mit tudott meg az orvos aktájából..Oni örül és ő is mond egy örömhírt,hogy M. megtartotta a virágát..

Ana talizik Mayitával és felajánja barátságát. Annyira túl megy a nagy barátságon,hogy el is viszi a házból,hogy most szabad lehet.. elviszi mindenhova,játszani,ruhásboltba stb..

Roci elhúzódik a férfitól,mert magának sem meri bevallani hogy érdekli. De a férfi megjegyzi magában egyszer együtt lesznek biztos.. M. nagyon kivan az apja mondatai miatt.. Roci nem érti miért szomorú. Rajta keresi Mayitát,aki már rég eltűnt......a család elkezd aggódni,mindenkit kérdeznek ki látta hol? Ana nincs ott és eljön Cande ideje hogy bemártsa mint mi tudjuk nem alaptalanul...fel is hívják de nem veszi fel direkt. Valverdéék inkább nem hívják a rendőrőket mert nem telt le a 4 óra. Oni is telozik,de nem árulják el a titkot...

Juan vesz egy tündéri körhintát:))))

Oni később idegesen befut hogy ő tudja vmi történt. észreveszi Mayita hiányát ezért el kell mondani: eltűnt:(

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

NYirkáta Arany János ut 6

Fürtös Gabriella2011.01.06 13:19

Nagyon jo a film remélem hogy ösze fog jöni maricsuj huámigelel