Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


155.rész

2009.01.24

M. azonnal szalad apjához,ne haragudjon,hogy nem jött előbb,de nem tudta,de most már tudja,hogy lehet meghal. Ceci kérdően néz Anára.. Patr. elmondja nincs semmi baj csak a szíve gyenge kicsit már. Ceci is nyugtatja hogy minden rendbe lesz és mosolyogni fog. M. biztatóan:látod én is mosolygok!!!! másnap pedig Cande segítségét kéri,hogy mondja meg jól néz ki úgy ahogy van,meg szeretne egy kis sminket magán,segítsen,mert azt akarja,hogy apja meggyógyuljon és az segíthet,ha tényleg boldognak és szépnek látja őt.. Ana tehát kicsit háttérbe van szorulva..Cande óva inti tőle M.et. Mikor visszajön Cande jelzi visszajött,de azért ne feledje amit mondott..                                         Megjön az orvos,aki Patr,.ot kezeli és M. tudni akarja az igazat róla..Patr. igaz,hogy súlyos állapotban van,de stabilizálták,nyugalomra van szüksége és lehet ,hogy ágyhoz kötött beteg lesz már,mert teljes ágynyugalomra van szüksége.. M. megint egy másik nap elmegy a templomba és sajnálkozik apján,de megígéri,most mát azon lesz,hogy boldog legyen,boldognak lássák. történik ami,ő elégedett lesz.Újrakezdi. ennek atya örül legjobban.

Juan egy ajándékot küldött M.nek,amit Oniék adnak át még aznap este. Nagy öröm,hogy újra hall Rociról. Úristen milyen gyönyörű egy kristálytemplomot ad neki!!!!! M. arra gondol,aki megfogta a kezét a templomban-nagyon örül. Cande is üdvözli őket és titokban ők összebeszélnek,hogy Juan Miguel küldte az ajándékot. Jól megbeszélik M. fölött,hogy ki küldte az ajándékot....Juan értesül hogy fogadta az ajándékot M.

Purita teljes boldogságukhoz már csak egy gyermekért imádkozik...Értemegy a papírokért,amiket csináltatott,de kiderül nem terhes,mi több soha nem lehet gyermeke!!! Anyjának is elmondja. az felkerestet egy másik orvost is,mert ilyen nagy dolognál harcoljanak még, ne higgyenek egynek.

Mayita szomorú apja miatt,de Mariana jól kitalálja mire van szüksége-sok-sok-ruhát varázsol elé.

Oniék megint Valverdééknél vannak. Rocio aki még nem ismeri Anát kedvesen bemutatkozik,de Oni.. Ő legalább nem játssza meg magát,hogy nem szimpi neki. Hát sajnálja An de itt dolgozik és szükségük van rá,lehet hogy vannak szükségleteik de nem rá van szükségük-Oni a válasszal. Izzik a levegő,Roci szerint jobb lenne mennének.Oni közli,őt nem tudta becsapni,hallotta,amikor szerelmet vallott Juannak,nem kell sok és kiderül,ki ő valójában. Anát nem érdekli a véleménye,inkább hívatja Dorát aki kikíséri őket Patr.ékhoz. Patr. előtte meghívja unokaöccsét hozzájuk. Van vmi sejtésem ki lesz az.              Kinn beszélgetbnek Oniékkal,Roci magyarázkodna bátyja miatt,de Oni leinti,hogy hagyjanak időt  a dolgoknak. Majd ha Juan hazajön-M. épp akkor ér oda-jaj már hazaért?? Sajnos még nem-de látni kell hogy felvirul az arca..

Juan angolul tart előadást arról,hogy tényként kötöljék és valóságos legyen a reménysugár,amivel visszanyerhetik a látásukat a vakok. nagyon elégedetten hívja Edet,hogy sikerült és megnyert sok embert.

Bea alig várja az esküvőt,de megvárják vele Juant. csakhogy nagyon ideges és meglepő miért: Amadort nem tudja kiverni fejéből.. Eközben Am. arra gondol,meg kell gyógyuljon,hogy gyereke vele lehessen.Nagynénje is sugallja,hogy tudja,meg fog gyógyulni,magában Amador is ezt akarja. Vannak tervei.  Ed elviszi a teplomba Beat és közli nem várják meg Juant,felkérte Israelt és összeházasdohatnak. Erre Mintha érezné Am is felkel és már a szemét tudja forgatni..kijön az orvos is.

Marychuy megosztja Rocival a  titkát,hogy hol tartja titokban a Juantól kapott orchideákat. Roci megint elkezdi Juan szereti még,de M. leinti-nem akar megint illuziókat,de igaz még ő is szereti teljes szívéből őt. Ana hallja ezt:"az egyetlen aki szeretheti az én vagyok"-mi ez kívánság,kisajátítás? na ne...

M. és szülei. Közli,hogy most már teljesen erősnek érzi magát,hogy folytassa az életet,méghozzá tanulni is fog, terapeutának vagy ilyesmi dolgokat,hogy saját állapotáról és többet tudjon. semmi sem lehetetelen,majd Anát is megkéri,hogy teljesen tanult nő váljon belőle. Szüleivel madarat lehetne fogatni..    Este M. orhideával kezében gyönyörűt álmodik,amit Juan álmod tovább.   Reggel Ana keresi az órát,de csak a kristály akad a kezébe. időben jönnek M.ék,jaj hát ő csak a szép ajándékát nézte.később megtalálja az órát.

M.elmondja Rocinak tervét,aki támogatja,ekkor megérkezik barátunk,akire írtam,hogy gondoltam ki lesz, hát persze hogy Patr. unokaöccse Daniel!!!!!!! M. nagyon bensőségesen fogadja.Mégis egyenlőre úgy néz ki,hogy Rocinak kezdi el csapni a szelet. Am. pont illik hozzá:))

Cande elcitálta M.et és tárcsázta Juan számát. M. Juan számára édes hangján beleszól:Halló!!! Nem szól bele Juan,de örül,hogy hallja. Már nem tudja magát tűrtőztetni. Aztán jön egy ember hála istennek ordít hogy Juan Miguel.Erre M. beleszól felvirulva:Juan Miguel te vagy az???

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kuka@freemail.hu

kukcsi2011.02.16 14:40

nagyon jó imádom olyan helyes juan migel LL