Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


153.rész

2009.01.21

Mariana és Mayita kicselezik a dolgokat és a technika vívmányán a webcamon keresztül beszélnek Juannal. Mayita nagyon hiányolja,de tanulnia kell,hogy segítsen sok emberen. Ott van mellette Mariana,de ugye Juannak nem jelenik meg,nem látja,de ha kislánya mondja persze "elhiszi",csak hallgat. Mariana meg se tud szólalni,hogy így látja fiát:)) Juan is csak mosolyog,hogy nincs ott senki,de rontja el a játékot. Mariana csak pár szót tud nyögni és olyan hihetelen az egész.. Mayita örül,hogy jól van és vele vana  kutya,de igazán az lenne jó,ha M. is velük lenne...hát igen,hamarosan oda is megy Onival a kislány. Nagy kérlelésre anyja legnagyobb örömére Juan mondd pár szót anyjának,hogy ne aggódjon jól van és puszit is küldd. Mikor elbúcsúznak Mariana nem győz hálálkodni Mayitának.

M. nem akar emlékeket semmiről,ami Juanhoz köti,nem is emlékszik az évfordulóra,de minek is,mert ez nem az,nem is volt akkor a felesége,mert él Viv. Szóval dobja ki a virágot. Cande szerint szép gesztus volt azért:(                    Később M. a teljes nagy udvart bejárja anyja segítségével,de hogy egyedül megy,persze az instrukciókat gondolom mondják. Este viszont,mikor magányos csak úgy kavarognak benne a gondolatok,főleg az évfordulóról. Úgy dönt csak megnézi az ajándékát,ezért a virághoz megy. Azzal a kezében alszik el. Juanban is kavarognak az emlékek.. M. álma nagyon jó: ketten bicajoznak,majd csók és kézfogás:remélem nem sokáig lesz ez álom!!!!

Anának nem árul el semmit Valvina ,úgyhogy nem tudja elérni Juant. Viszont bemegy Juan rendelőjébe és a titkárnő képes neki odaadni az összes cím ,teloszám,hol van stb.. ezt nem hiszem el:(

Másnap Mayitáék érkeznek látogatóba,Mayita M.el beszélget a kicsiről,szívesen mesél neki tesójáról,csak kár,hogy nem látja. Mayita szóba hozza apja elutazását és hogy neki hiányzik,hát M.nek? Nem tud mit felelni,inkább azt mondja,hogy  hát az élet ilyen,a dolgok változnak és vannak amik nem lehetségesek már. Mayita bevallja,hogy apja neki elmondta többször is mostanában,hogy igazán szereti. Tényleg,mert beszélt vele. Ha nem hiszi el,akkor menjen vissza hozzájuk:) jól zsarolja...                                   Kinn Cande Onival beszél. M. már eligazodik mindenhol a házban,hála Anácskának. Mindketten egy véleményen vannak,hogy nem tetszik nekik és nagyon nem kell megbízni... a sok ajándék ,amit hoztak ,épp jókor mennek be M.ékhez,mert Mayita épp azt kezdené taglalni miért ment el apja. M. csak a zenélős órát hallja,tetszik neki. ha már kidobattad az orchideákat-mondja Cande. Oni szomorúan halljja,hogy Juané volt....Egyet ne feledjen M.: történt,ami történt,ő nem csak egy barát volt és az M.nek.               Miután elmennek Oniék,M. előveteti a még szintén tudatlan Candeval az eldugott orchideékat. Cande meglepve és gúnyosan mondja,ó nem ezt kaptad véletlenül...? M. eltette és meg is akarja tartani..mégpedig az órába rejtik Candeval. Cande elmondja mit mondott Oni Anáról. M. nem hiszi,mert nem ismerheti jól,vele meg kedves..

Juan kurzoson van és épp akkor jelentkezik be nála Ana,hogy ő hogy sajnálja ami történt. bocsásson meg. Juan nem akar arról beszélni,amit mondott neki,mert egyedül M. érdekli..Ana tudja és azt is magában,hogy inkább ez ügyben meghunyászkodik,hogy kapcsolatban maradjon Juannal. szóval azt mondja,hogy mindig vele van,vigyáz rá és teljesen megtanított neki mindent. Juan jól van megbocsát neki és kéri vigyázzon is rá. ANA nagyon boldog. Juan ha megteheti egy nap ő vigyáz rá. Ana már dühösen csapja le,hogy csak őt szereti Juan.miért kit szeretne?

Purita kicsit túlzásba viszi a képzelődést..

Cande szerencsétlenül elejti a kicsi kajás tálcát de lemegy és átadja M.nek a cumit addig visszamegy hogy elviszi. Ana eközben látja ezt és biztos megszületik fejében a terv. Candet vonja felelősségre,hogy miért hagyja ott,veszélyes! És miért nem szereti őt??          Cande jó hogy nem kedveli,nyíltan megmondja neki. Ana bemegy M.hez és elbeszélgetnek Amadorról. Ana érdeklődött volna,de már nem tudnak róla semmit,kiengedték,de nincs vmi jól. M. minden ellenére tényleg sajnálja őt.. Amadort hazavitte nénje és habár nem tud mozogni beszélni,de gondolkodni igen és abban végigfuttatja szerencsétlenségét,hogy ez tragikus,nem tud sekivel kommunikálni,beszélni,hogy lesz így belőle vmi,nem igaz!!!!         Mayita megint nekiesik nagyanyja körmeinek.

Cande felmosatja Dorával a leejtett dolgot. Viszi is a kaját megint de fenn hagyott egy dolgot és azért együtt mennek fel M.el. Ana addig vajjal a vizes követ kicsit felsikálja. Majd M.el odaérnek. a gyerek a kezébe,ahhoz nem volt mersze hogy vele essen majd le:( Szóval nagy nehezen M. megindul és lezuhan a lépcsőn!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.