Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


152.rész

2009.01.20

Juan búcsúzik Mayitától,aki már biciklizni tanul. Megígéri,hogy minden nap telozni fognak és akár minden nap Onival elmehet a tesójához is,ha akr,rá bízza őt,Onira. Így nyugodtan megy el. Érte jön Ed,aki szerint van még idő a repülésig miért nem ülnek be vhová. De Juan tudja nagyon jól hova megy : a Valverde házba.. Onit megint feltelegráfolja Ana,hol vanJuan. Hát sajnos már elment. Így Ana pont elszalad Juant keresni és nem lesz a házban,ahová tart Juan. Ana mindenképp meg akarja állítani. De már későn érkezik a házba:hisz mondta Oni már elment..             M. szerencsére gyermekével egyedül kinn van a bejáratnál,Juan belopozik és titokban puszit ad gyerekének és mondja,hogy ez értük van.. Majd visszatér..:)) M. mit sem sejt ki ül mellette...A búcsú után már irány a reptér. Edtől csak azt kéri Juan,hogy ha lehet ne mondjon semmit M.nek róla,mire készül..még a reptéren is megesketi,semmit!!!                          Oni teljes mrtékben letagadtatja magát már Ana elől és Valvinára azt is rábízza,hogy be ne engedje és ne mondjon semmit Juan helyéről,teloszámát se adja meg...sajnos késő,mert már tudja és a kis összetört szívű leány próbálja is hívni.. Hála istennek kinyomja rá Juan..(jó kis képernyő érintős telcsije van:))

Ana bosszut esküszik és csak azért is elmondja M.nek hogy Juan elment sok időre. M. persze hogy zavarja de kéri hogy ne is említse előtte a nevét se. Ó Ana nem akarta felzaklatni...persze arról már nem szól,hogy mi az oka. úgy van vele ,jobb az neki,ha még jobban csalódik benne. Ez így is van,M. nagyon ideges lesz és nem akar róla beszélni..Ana szerint igaza van,ha most már tényleg elfelejti,megérdemli,elég megbízhatatlan lehet akkor Juan.. de felejtse el!!!! Mi lenne ha újra szerelmes lenne? Ana eléri célját,M. újra akarja kezdeni-egy másikkal.

Candéék pedig a kicsiről beszélnek gyönyörködve,hogy milyen kis helyes,mint az apja. Na ez meg Patr.ot húzza kicsit..Cande tovább megy Juanról beszél,hogy tudják hogy elment? Ceci inkább csítítaná Candet,mert tudja ez nem kedvelt téma,de Patr. rákérdez hova? Bárcsak ne jönne vissza. Cande nem tudja,de hogy is mondhat ilyet mikor szereti a lányát. Patr. ezt nem akarja hallani,miatta lett vak végleg. Jön a téma: Cande és Ceci hisz a csodában,Patr. pedig olyan illuzioromboló,hogy M. senki se mentheti meg-elveszett.....Bárcsak olyan optimista lenne,mint felesége,aki bízik az idő múlásában és hogy történik vmi új,ami mentőöv.              Ekkor látják hogy lányuk egyedül jön már.olyan hálásak Anának,hogy segítette meg tanította. Cande kevésbé. Ana meg röhög magában.

Amador teljesen lebénult,magánál van,megvan mindene,de nem reagál,néma,nem is pislog,bénult lett teljesen,mint akik szélütést kapnak. A nagynénje veszi magához,majd ő ápolja.

Adrian bölcsővel és egyéb kis dolgokkal állít haza,aminek még nem tudják hazsnát venni ésa  babonás Purita nem is akarja beengedni a dolgokat,hisz még nem is terhes. De van idő és próbálkoznak..

Patr. este kiadja a tudnivalókat:semmit el nem mozdítani a helyéről,hogy nehogy baj legyen ,mert úgy atnulja meg M. mi hol van és biztonságosan közlekedhet. M. tényleg harcolni akar ,mert nem akar fennakadást ezért,mert vak. Ana segít(persze,mikor alszik arra gondol,hogy beszéljen Juannal és felőle örökre úgy maradhat M,ahogy van.). Cande is érti,hogyne,ő mindig is saját lányaként vigyázott M.re.               Juan megérkezik és máris Onival beszél,holnap már konzultációzik. Kéri vigye el Mayit a tesójához.. Később pedig Edtől üzen M.nek: köszönti az éves házassági évfordulójukon...

Pár nappal később M. már egyedül eltalál a szobájáig,persze nem Ana segítségével. Amiket az el akar követni-kívánom legyen ő ilyen helyzetben!!! Ana viszont megijed,hisz tényleg nem lesz rá szükség ha ilyen jól megy neki!!! Jön Dora virágot kapott M. Ana azt mondja nincs hozzá irat.Cande viszont igazságot tesz: bizony van ott, Ed küldte és benne Juan üdvözlése a házassági évforduló alk.:)) M. titokban örül,de inkább elküldeti a csokrot..

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.