Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


150.rész

2009.01.15

Ana mennyire várta,hogy lássa és beszéljenek. Nem akarta előbb zavarni. Már tudja,hogy M.otthon van?? Még nem tudják biztosra,hogy meg tudják e gyógyítani. Juan örül,hogy ott van,de megkéri,hogy jobb lenne,ha mivel az ő feladata vigyázni a lányra menjen Valverdéékhez haza. Legyen M.el. Ana panaszkodik,hogy mindig csak M.ről beszél.Juan sajnáéja,de ez van-őt szereti.

Patr. bármit bevállana még a legsúlyosabb következményekkel járó műtétet is,csak segítsen. De nem lehet. nem segít semmi!!! istenem ez annyira szörnyű!!! Patr. őrlődik a kocsiban,még az épp visszaérkező Anát sem veszi észre. Patr. közli az eredményt és kétségbeesett,hogy mondja el neki. Teljesen össze fog törni,hisz úgy reménykedett benne,a jó hírben. Ana vállaja,hogy majd ő elmondja,tudja ,hogy mindig őszinte. persze,az ő tapintatos közlékenységét már láttuk....Patr. tétovázna,de meggyőzi nincs mire fel. Ceci meglátja őket az ablakból és kisiet. Nagyon elkeseredik. Ana már elindul M.hez. Aki még nagyon boldog,hogy hamar ráadhatja azt a ruhát fiára,ami neki tetszik,mosdathatja stb..     Patr. elmondja Ana fogja elmondani a hírt M.nek.Ő nem egyezik bele,igaza van,mi köze hozzá,M. is azt várja,majd ők mondanak neki vmit.  Ana már alig várja,hogy szétzúzza álmait és nyerésben érzi magát,de Ceci közli, ő nem fogja elmondani a hírt,majd ő,mert ő az anyja.

Bemegy és kettesben maradnak. M. már akkor gyanút fog,mikor anyja mondja,hogy erősnek kell lennie. Ceci,elmondja ,nem operálják meg soha! Nem tudják,mert nincs remény. Sajnos,így marad ....M. eleinte fel se fogja mi történt,csak néz maga elé és fogadja anyja öleléseit.  Kinn Cande értsül a hírről,amit a ház előtt álló Juannal is közöl. M.et nem fogják magára hagyni. Most fogja fel,hogy mi van-teljesen kiborul,elkezd kiabálni,hogy nem lehet, ő látott egy kis fényt is,neki meg kell gyógyulnia,nem lehet igaz, meg tudják gyógyítani!!!!! A hangos szóra bejönnek Patr.ék is,aki elmondja,nem látott fényt,csak elképzelte.    Juan a teloban hall odabennről kiáltást és mikor megtudja M. kibukot azonnal besiet.    M. miért vele történt ez??? Patr. rosszul lesz,leül,erre épp megérkezik Juan is.Patr. elájult,úgyhogy vele kell törődni. Juan beinjekciózza és hamar magához is tér. Patr. mikor meglátja Juant,lényegtelen,hogy ő segített neki-egyből letámadja és kitessékeli. Hogy felpattan,mint akinek nem is volt baja.. Szegény M.et jól otthagyja mindenki,nem tud ugye semmiről. Ana és Cande felette veszekednek a feladatokon. Csak azért,hogy ő maradjon Mel kettesben és adagolhassa,hogy ez is a Juan hibája és nehogy megbocsásson neki. Képes elhitetni,hogy miatta lett rosszul apja,mert meglátta. nagyon televan már a hócipőm vele!!!

Juan elhagyja a szobát és Ceci szemrehányást tesz,hogy nem tudja,hogy Juan mentette meg az életét. Patr. meglepődik,de nem ismeri el,milyen jó,hogy ott volt épp. Ceci kéri feljetse már el,mi volt,baleset volt,nem hibás. Patr.: felejtse el,hogy megbocsát!!! Nem fog köszönetet mondani neki,hogy M. vak marad!!

Juan bemegy M.hez. M. ellenséges vele,hogy apja is miatta lett rosszul,mondta nem fog megbocsátani! Juan biztos benne,hogy meggyógyul majd....M. elküldi. Ana persze,hogy utána szalad. Először Patr.ról kérdez. Majd Juan,hogy miért hiszi azt M.,hogy ő a hibás? Ana hazudik,hogy ugye nem lát és mikor rosszul lett,pont akkor hallotta,hogy megjött...Kéri Juan,hogy nyugtassa meg. Ana pont hogy azt mondja,inkfarktusa volt. még egy párnát is odatesz ha előre megy beleessen. kéri,hogy nyugi,már elment. ezek után nyugodt is az ember,mi?? ráadásul még mondja,hogy Juan jóhogy nem ismerte be az ő hibáját. M. dühös,de nem sikerül a párnás terve. nagyon szomorú. elalszik,de Ana nem hagyja nyugton. és még röhög is-nem írom le,de u.az a véleményem,mint egykor Est.nél volt..

Juan nem adja fel,ő maga akar operálni. Ceci és Cande együtt siránkoznak. Később Cande elmondja M.nek fele sem igaz,amit An mondott. Nem volt szívinkfarktus, és Juan nem érdemelte meg,hogy kidobják,miután megmentette apját..hogy hogy? nem csak elájult? nagyon ideges lesz,de megnyugtatja,hogy ő tóle kapott segítséget,Juantól és jól van az anyjával. M. nagyon elkeseredett,hogy számára minden meghalt.. Másnap kicsit jobb kedve van. Cande elmondja,mennyire nem szimpi neki Ana. ne kérdezze,nem tudja miért. Ana már Juan házába is bepofátlankodik és mindent magáének érez....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

budapest

márta 2011.02.09 14:32

hát az a hulye anát utálom!máricsuj meg teszi magát hogy nem szereti huant de csak kamuzott!huan migel lyan jol néz ki!tetszik!!!!!és sajnáom mert csak máricsujjal törödik!az meg le se nézi!

lili

Kiskkiki2011.02.05 09:52

az a rohat füles(ana) olyan idegesítő

drag.henrietta@freemail.hu

eléizabett kiara2011.01.25 18:14

szerintem anna bujon el

csárdaszállás

betti2010.11.25 15:50

jonész juán migel nekem az tecik a film be jo is ez a szerelmes film.puszy
betti