Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


149.rész

2009.01.14

Az első tíz perc úgy telik el,hogy nincs új jelenet,szóval kezdhetitek a második videóval a filmet...M. nem látott a másik szemével sem fényt,de nagyon bízik,hogy meg tudják operálni. Egyenlőre még vizsgálják lencsén keresztül is nézik a szemét. Mindenre képes,hogy meggyógyuljon. Azonban még várni kell az eredményekre,de hamarosan mondanak véleményt.         Kinn a család nagyon ideges,Ceci is imádkozik,megjön Cande-Ana nagyon a  kedvében akar járni,de ő direkt rá se néz. Soká benn van a doktor,de jól meg kell vizsgálni.    Otthon Juan is tűkön ül.. Felhívja nyomban Candet,aki informálja,hogy még ők sem tudnak semmit,de benn vannak vele és amugy nagyon reményteljes M. Juan nagyon reméli sikerül gyógyítani,mert az ő hibája és nagyon szereti,jobbban,mint valaha. Cande megígéri ha bármi van majd ő felhívja otthon.. Olyan édi mikor érkezik Oni is és látszik,hogy aggódik:))     A vizsgálat befejeztével,M. hiába kérdezősködik és kéri legalább egy pici reménysugarat mondjon,nem tudnak még. össze kell ülni és konzultálni,kicsit kell várni,egy két napot. M. soknak találja,de lehet akkor még este is összeülnek,hogy ne kelljen várni annyit. addig pihenjen. Kint az orvos Patr.nak sem tud többet mondani,nem hazudott,még nem tud semmit,de hamar fog és közli persze..

Cande bemegy a magányos M.hez,aki kitörő örömmel közli,hogy ő biztos benne,nem lesz sokáig vak!! nem mondták biztosra hogy meggyógyul,de azt sem,hogy nem. Istenem,milyen jó lesz,látja a dolgokat,akiket a legjobban szeret és nem zavar senkit. Jaj Candenak eszébe jut,hogy hívnia kéne Juant,de nem így mondja M.nek,csak úgy kijön vmi miatt.   Kinn talizik Anával aki tisztázni akarja a feladatok ellátását. Cande jól tudja,de jó hogy nem már nem is beszélhet vele,ráadásul,ha nem lesz vak, elmehet ahova akar,de onnan M mellől biztos...   Ana elmondja ezt M.nek,hogy Cande nagyon elene van. M. szerint mindig is ilyen volt,kicsit féltékeny típus,de ha látni fog,akkor is barátok lesznek. Aztán mikor a műtét kerül sorra,An megint le tudja lombozni a kedvét.. mi van ha nincs is olyan-mondja Ana..M. kedve nem lankad,simán létezik és sikerülni is fog!!Ana fél,hogy megbocsát majd Juannak,de most ő addig beveti magát.

Cande felhívja Juant és kézpénzre veszi,hogy látni fog. ezt közli vele. pedig még nem is biztos:( Juan viszont nagyon örül!! Cande biztatja is,hogyha minden rendbe lesz harcolni érte ám,mert még mindig szereti.. Juan el is kezdi böngészni a szakkönyveket..

a család nagyon boldog és optimista. Ana megint közbe szól hogy így meg úgy ne ringassanak álmokat. De azért ő is örül. Úgy válnak el,hogy szinte mindenki biztosra veszi,hogy látni fog.

Mayita elmeséli M.al való történéseket Marianának,majd kifesti a körmét.

Azonban már este odaszól telon az orvos,hogy holnap menjen a rendelőjébe.Elmondja,öszintén,világosan,hogy összeültek és megvitatták az esélyeket,mindent figyelembe véve,átbszélve,közös,határozott ,végleges döntést hoztak. ez már biztos!!!!! Mind egyetértettek benne! NINCS REMÉNY,HOGY ÚJRA LÁSSON!!!! Patr. nak tuomásul kell venni,hogy ők mindent megnéztek,de nincs remény. ÖRÖKKÉ VAK MARAD!!!!! Patr. nem hajlandó elfogadni...Az orvos elmondja,hogy jobb ,ha elkezdenek berendezkedni az ezutáni életvitelére..hiába mondta azt is,hogy látott egy fénysugarat,magát is csak áltatta,beképzelte,hogy van és lát egy fénysugarat. Nem láthatta mert roncsolódott teljesen a szemi idegei:(( Nem fog látni többé:((((

Ana Valvinától elkérve Juan számát,megvárja a rendelőből kilépő asszonyt és sokat sejtetően belibben a rendelői szobába..

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.