Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


148.rész

2009.01.13

Ana terve nem jön be,M.szépen halad,de épp rá fordulna az asztalra vagy rátenyerelne,amikor jön az atya. Épp jókor.. M. nem érti,hogy lehet ott egy asztal,tele porcelánokkal,vázákkal..ők nem így gyakorolták.. Jaj Ana nem szólt,mert nem látta,hogy olyan közel ment.. de hisz két lépés még volt az asztalig..még Ana hazudtolja meg M.et,hogy nem jól emlékszik.. M. megmondja,hogy igen is jól emlékszik rá,így gyakorolták.. kénytelen bevallani,hogy hibázott..M. nem is akar most már egyedül járkálni. az atya segíteni akarna,de ANa szól,hogy ő pont ezért van itt. Hát látom-mondja gúnyosan az atya. nagyon segített... Inkább most már atyával mennek ki.

Mariana új helyszínen elmeséli hogyan mentett meg egy kisegeret Mayitának az oroszlántól.. most már a kezébe adja...

Patr. Israeltől megkapja egy orvos számát akit egyből felhív. Megmondja a szituációt és miről lenne szó. Jövő hétre kapnak is időpontot,azonban ez még nem azt jelenti,hogy meg is tudják operálni,de megnézik mindenesetre:))

M. elmondja,hogy szenved attól,hogy nem láthatja gyerekét,de azt hogy annak apját sem,nem bánja. az atya is Cande szavait mondja nem érti miért ilyen. ekkor jönnek Ceciék mondani a jó hírt,aminek M. igencsak örül. egy egész orvoscsoport,konzulátus fog vele törődni... még este is ezen alszik el...álmában a  képek:))) Juan is u.arra gondol este,ő esküszik vissza adja szeme világát!!!Israeltől ugyanis megtudta a lehetőség hírét...           Marychuy annyira szépet és hosszan álmodik,sok zene szól alatta végig...az elejétől..istenem vmire nem is emlékeztem..még sírtam is rajta -mennyi minden történt már velük te jó isten!!! és még nincs vége!!! ne harizzatok de ezt le kellett írnom!!! sok sok jelenet,mikor még álmodott a szőke hercegről és álmában is álmodott a korábbi álmáról,hogy ő hamupipőke és Est.é Juan... nagyon jó.kis összegzés:))  Azonabn csalódás az ébredés,hogy nem lát.. Szülei rávilágítanak,hogy ez csak egy próba még,ne ringassa magát nagy illuziokba,meg akarják védeni az ujabb csalódástól. M. tudja jól,hogy negatív lett a teszte is,de nagyon reménykedik,bízik benn,tudja,hogy hamar látni fog!!!!!! Annyira bizakodik,hogy szüleire is ráragad!!! Meg is érkezik a doktor...

Míg azok előkészülnek nagy az izgalom otthon,Patr. szerint nincs sok remény.ettől fél.Juan is nagyon aggódik odahaza.Később akarja hívni Candet. Az pedig imádkozik a templomban. Ana pedig hallgatja M. áradozását hogy ő meg fog gyógyulni és akkor teljes lesz minden jöhet egy pasi is.. nem JUanra gondolt. De Ana megkérdi ha látna újra megbocsátana neki? M. válasza igen!!! ANa erre mindent elkezd ellene felhozni,hogy nem kéne..M. megnyugtatja,nem szeretné megint,csak megbocsátana.. Ana örül ennek. Aztán mennek és nekivezeti még egy fotelnek is. a vizsgálat elkezdődik,majdnem u.az,mint Isr.nél. M. viszont nem látott fényt..   Cande imádkozik érte,sikerüljön meggyógyítani és lássa a fiát..ő is visszaemlékszik közös emlékeikre.

 

Holnap: M. rákérdez,mennyi az esélye.Ana betojik,ha újra látni fog,akkor őt is mellőzik majd és megbocsát Juannak. M. gyógyulásának semmi esélye!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

EMESE

mAIA2011.02.07 22:24

ZENE: MAYA MISHALKA:CARICIA DE MI ALMA!!!! VAGYIS BLANCA ÉNEKLI:)

Segíts!

Emese2011.02.07 18:59

Szia!

Légyszíves segíts nekem!
Ami zene szólt a "visszaemlékezős" résznél annak mi a címe és ki énekli!!??
Előre is köszönöm!

cuidado con el angel

szinti2011.02.05 16:39

Ana Julia fúúúúúúúúj:((((((((((((!!!!!!!!!!!Marichuy és Juan Miguel<3 <3:))))))))))))))))))))))

!!!!!!

Emese2011.01.25 20:41

Én is reménykedem hogy minden jóra fordul majd!! (a lehető leghamarabb!:)