Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


146.rész

2009.01.11

Patr. magából kikelve kéri számon Juantól mit keres ott,ki engedte be. Juan látogatóba jött és beszélni vele és pont azért mert ő is felelős,ami történt. Patr. nem szégyelli mAgát a férfi ezek után idejön,ordibál vele,hogy az ő hibája,ami történt,sose szerette M.et.Juan mindig is szerette és fogja is. Ráadásul miért nem harcol érte,hogy meggyógyuljon. Patr. őrültségnek tartja,hogy ő meg tudná gyógyítani. de legalább megpróbálná és van olyan bátor,hogy harcol érte.Az egyre erőteljesebbé váló indulatokat M. sírva próbálja csítítani de nem nagyon figyelnek rá.Ezért úgy dönt feláll..mindkét férfi az eleső M.hez szalad,de Patr. azt sem engedi meg,hogy segítsen rajta. M. is kéri már,hogy menjen ki és ne jöjjön már.

Kinn eközben az őr megpróbálna bemenni,de Ana nem engedi,hogy ez családi baj. De örül.hogy most már talán mindennek vége a két szerelmes közt.   Ceci próbálja elérni férjét de nem tudja ezért Ana teloján próbálkozik. A lány közli vele azért nem vette fel,mert van egy kis baj:lányuk szobájában találta M.et.. Nyugtatgatja,hogy nincs semmi baj kicsit vitáznak,de még nem jött ki egyik sem,ő meg nem akar bemenni,mert nincs köze a családhoz.. Ceci nem nyugodott meg teljesen.

Juan idegesen távozik.. Kinn Ana várja. Nem ment jól a benti esemény sor,a csókot kivéve,csak megzavarta őket. Zaklatott álapotában Ana elkíséri Juant.     M. benn sír és elmondja már nem kell hazudnia apjának tudja az igazat-nem fog látni. Azt is elárulja,hogy Anától tudja. Patr. szóval Ana mondta el,pedig megkértem,hogy ne...aztán észreveszi,hogy akkor M. tudja az igazat. M. nem érti miért akarta hogy olyan álomban ringassa magát ami nem lehet,hogy becsapja magát.tőle akarja hallani,igaz ez? Patr. azt mondja,hogy nem igaz. Igaz van egy mód,hogy lásson,a műtét,csak hogy az veszélyes. Mert belehalhat...M.visszaemlékszik élete eddigi fontos pillanataira. Patr. tehát nem áll ki mellette, a műtét nem jó. Azonan M. egy megdöbbentő kijelentést tesz:akár veszélyes is ő vállalkozik a műtétre!!!! M. nem tágít,kit érdekel,hogy veszélyes,van jó orvosa,aki elvéeztetheti. Egyezzen bele,mert így megőrül. Hogy lenne jó anya,ha nem lát, nem segíthet... Egyezzen bele. Patr. képtelen veszélyeztetni lánya életét..

Juan Ana a kocsiban. Juan arról áradozik mennyire szereti M.et és gondoskodni akar róla. Ana szerint így is vannak sokan akik megtehetik,meg jöhet más férfi is. ezt kizártnak tartja Juan,mert most is tanubizonyságot adott róla,hogy őt szereti-a csók...megkéri Anát ne mondja el senkinek. Hát persze,csak már rég Tudja mindenki. Juan megbízik benne,hisz segített neki.egy dolgot kér még: vigyázzon M.re!!!! Ana megteszi,amit csak kér...

Mariana elmeséli az utolsó felvonást a meséből. a férfi sok pénzt adott a gyermeknek és családjának,amiből megéltek és meggyógyult a kicsi is. rászánta később magát,hogy unokaöccsét is felkeresse ,aki tárt karokkal fogadta és boldog karácsonyban volt része.

a visszaérkező Ana számon van kérve Patr. által,miért árulta el az igazat. An adja a jótett leket,ő nem bír hazudni,látta sokat szenvedni már,nem akarta,hogy becsapódjon és később nagyobb csapás legyen az igazság. hisz szereti őt. na ja...Patr. még azt is megkérdezi,hogy miért engedte be Juant?? most mit mondjon,hogy szerelmes lett belé?? Ana hazudik,hogy Juan csak egy férfi és kényszerítve volt,hogy beengedje,nem tudott mit tenni. Patr. el is hiszi,hogy erőszakos,mert még M. is felállt és elesett. Jaj Ana annyira sajnálja.

Mayita otthon értesül apjától M. balesetéről és hiába segítenének be a testvére felvigyázására nem olyan egyszerű. mert a szüleinél él. legyen egy kicsit türelemmel.                                              A kórházban hívatják Patr.ot. Már nincs életveszély,úgyhogy holnap hazamehet velük Marychuy:))

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.