Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


145.rész

2009.01.09

M. újabb rohamot kap és úgy kell megint benyugtatózni,nagyon felzaklatódik. Persze Ana úgy adja elő Patr.nak,hogy ő nem tehet róla,egyszer csak felzaklatta magát. Persze Patr. sem gondolná meg,mit is tett. M. aludni fog most,bizots a fokozott lelkiállapota okozta ezt nála most.  Ana kimegy Juanhoz,aki nem hiszi el,hogy még mindig ott van Patr. Ana többször is megérinti és még zavarba is jön,legyen türelemmel,nem lesz tán ott egész nap, majd szól. persze azt elfelejti,hogy M.nek rohama volt. Ana egyedül marad visszatértével M.al és most már nem hagyja,hogy övé legyen Juan,főleg,hogyha vak marad,úgyis ott hagyja.

M. felkel és kéri Anát szóljon apjának. Előbb megkérdezi jobb e már. Hogy lenne mikor most tudta meg hogy vak marad. Ana elmondja itt van Juan nem akarja látni,beszélni vele. M. nem akarja,őt hibáztatja a vakságáért,hogy most már nincs semmi mód a javulásra,bánja,hogy hozzáment,hogy szerette,csak egy dolgot nem a kicsit. azt is elakarta tőle venni egyszer. már utálja:( Anának mindez persze csak jól jön. Patr. belép és haragszikamiért nem szóltak,hogy felébredt. Kicsit hazamegy,majd jön és ne feledje amit mondott:meg lesz gyúgyulva. M. sír,de hazudik,hogy a baleset miatt. Mikor elmegy Ana azonnal szól Juannak. Ez az egyetlen lehetőség,hogy bemenjen. De kiélvezi Juan háláját még a falhoz is símítja mintha félne hogy nem e Patr. áll ott a szoba előtt. hát öcsém ehhez kell ész..

M. benn gondolkozik a vakságán. Ez mind Juan hibája. Még Leot is visszasírja.

Marianaék: a karácsonyi szellem a jövőbeli karácsonyokról mesél. Járunk egy temetésen is,megmagyarázza neki,hogy az is az élet része,nem tudjuk mikor ér el. A férfi kérte már a szellemet,hogy nem mutasson ilyeneket,elég volt. a beteg kissrác tehát meghalt és úgy hogy nem is segített rajta az az ember. Mayita elszomorodik,de tanulságként mesélte el ezt. Főleg hogy a folytatásban már segített a szegény gyermekeken a férfi.

Vicente megint későn ér haza. Rocinál elszakadt a cérna,már nem akar menni sehová,ne vigazstalja, ő megunta,hogy otthon ül egész nap,míg ő szórakozik,még ha nem is csinál rosszat(pl.megcsalja). megunta és zavarja a helyzet,főleg,hogy távol van a családjától. Úgy dönt hazajön Mexikóba. Vicente nem győzi marasztalni,ígéri,most már nem megy el. Rocio inkább egyedül van,minthogy azért olyat kérjen végleg adja fel tanulmányait. de nem úgy élnek,ahogy eltervezték,ő így nem boldog. Vicente megesküszik,most már nem megy el sehova sem,mert mindig vele lesz és beváltják álmaikat,órák után irány haza. Hisz fontos neki. Roci is szereti,szerencsére együtt maradnak.

Ana lábfájást színlel így bejut Juan.M.azt hiszi,hogy AN az. Juan szó nélkül tölt neki vizet. M. érzi hogy ez nem női kéz,még nem nem szólal meg,M.kérdi ki vann benn? Mikor meghallja,hogy Juan megörül és kérdi tényleg ő,aztán vált,hogy miért jött. Juan beszélni akar vele..M. nem szeretne és elhúzódik tőle. Juan nem tagad semmit hogy mily szörnyű szavakat vágtak egymáshoz ott az utcán vagyis inkább M. de ne okolja őt-kéri. M. kérdi hogy mit hisz ha meggyógyitanák újra visszamenne hozzá? hát nem,inkább menjen el az útjából. Juan nem azért akarja,hogy meggyógyuljon. Bár ő tudná,még vérét is adná,csak hogy lásson. Tudja nagyon jól M.miért akrja hogy lásson,mert szereti. Teljes szívből. M. megtagadj a a szavát,de Juan ha ő mondja így itt higgye el. Mindig szerette,kedvelte,akármi történt,lehetett közel,távol,nem tudott nélküle élni,mindig is szerette és csak őt. M. azt mondja ő pedig már utálja őt teljes szívéből,amiért miatta már a műtét sem segít rajta.  Menjen ki.Juan nem nyugszik ebbe bele. M. szerint kéne,mert ez van. Juan bocsánatot kér M.szerint jobb lenne ha békén hagyná. És elfelejtené őt és fiát. Juan erre sosoem lenne képes,soha nem felejti el,történt ami történt. Ő az egyetlen nagy,örök szerelme,senki más. Egy nap M. is szerette és hiába tagadja ma is szereti. Juan esküszik mindenre.... és végre  csók!!!!!!!!!!!!!!!! annyira gyönyörű volt ez a párbeszéd!!!

Azonban,ahogy lenni szokott Patr. elindult hamarabb lánya szobája felé,Ana próbálta feltartóztatni,de késő,rájuk nyit és :"Mit keres itt Juan MIguel San Roman??"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Melike

Maia2011.02.02 15:40

Nem tudom kinek írtad,hogy nagyon rossz filmetek van,ezt ők úgysem látják és ezt te gondolod így! Ha nem tetszik ne nézd,főleg ne írj ide!!! nem fogunk írni,ez egy rajongói oldal!!! Köszönöm! a szerki

meli-baba@citromail.hu

melike2011.02.02 15:05

sziasztok.nagyon rossz filmettek van.ja és szerinttem minek van benne a esztefánia nagyon vasstag a lába nézzétek maj meg a lábát!!!!!!léccike írjattok!

meli-baba@citromail.hu

melike2011.02.02 15:01

hát nem is tudom!nagyon egy unalmas film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mindig csak egy történik benne.bocsesz!micsináltok szijasztokkk.írjatok lécccike!

Végre

Emese2011.01.25 20:28

VÉGRE MÁR VALAMI JÓ IS TÖRTÉNIK !!!!!! (CSÓK)
KOMOLYAN MONDOM MEG LEHET ŐRÜLNI,ATTÓL HOGY MENNYIT VAN TÁVOL,MEG HARAGBAN A KÉT FŐSZEREPLŐ!!!
NEM HISZEM EL!!
INKÁBB AZZAL HÚZZÁK AZ IDŐT HOGY MARICHUY ÉS HUAN ÖSSZEJÖN ÉS A BOLDOG NAPJAIKAT,HÓNAPJAIKAT MUTATJÁK....
PLD.:NYARALÁSOKAT,STB..STB...TUDJÁTOK MIRE GONDOLOK,NEM???
WÁÁÁÁ...

145. rész

Aletta2009.03.04 19:37

Igy, hogy már nekünk is csak 50 rész van hátra, meg időm is több akad jövök kommentálni. Nekem nagyon tetszett ez a rész, főleg az, hogy látszik: Maite és William nagyon sokat tanultak mint szinészek a sorozat eleje óta <3 Az a párbeszéd pedig ... sin palavras ...
Ana Julia meglepetést okozott mert amikor bekerültem nem gondoltam, hogy negativ szereplő, de valami/valaki mindig a szereplők közé kell álljon, mert ez van. Valahogy már régen nem volt Leopardo és Blanca kicsit már hiányzanak, megszoktam őket ... na meg Amadorral se tudom mi lesz :-/.

Re:Maia

Kriszti2009.01.11 12:47

Szia Maia!Most én sem voltam sokat gépnél,mert rengeteget kell tanulnom, de az oldalad egyszerűen gyönyörű!Nagyon gratulálok!Egyszerűen pár napig nem vagyok itt és egy teljesen megújult oldal fogad!Még mindig tudsz meglepetéseket okozni!A tartalmakat nagyon köszi, nagyon jók!