Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


144.rész

2009.01.08

Nem jók a leletek,nincs semmi javulás,még rosszabb,most nincs már sok remény,hogy újra fog látni M. Cande még mindig nem tágít onnan,a kicsi is Cecivel van odabenn. Patr. nem mondja el az igazat M. állapotáról,óvni akarja,Cecinek viszont igen,aki ettől teljesen elkeseredik. Inkább hazaküldi Candéval feleségét is Patr. Miután kimennek ő is kibukik,hogy bocsásson meg nekik.           Másnap felkel M. és Cande elmondja,hogy nappal van. M. nem emlékszik mi és hogy volt,vagy csak halványan. Hol fázik,hol melege van. De Israelnél jó kezekben.  Cande segítene rendbe szedni magát,kifesteni,most M.et nem érdekli más,csak ők meg a kicsi na meg az atya.  Cande nyugtatgatná,de M. csak elejti lehet mivel szemből találta el,nem is lát majd többé...erre Cande elhallgat.. M. azzal akarja vigasztalni,hogy itt is felismeri a dolgokat,így is. Magában próbálja tartani a leket,hogy már megvolt a rossz és megoperálhatják amivel gyógyul. És Juan is távol van tőle..   Cande szépen megfésüli. M. An felől érdeklődik,majd odahívatja apját,hogy megtudja mi lesz vele.  Patr és Ana bemennek miután Cande kijött.

Est. kezdi végleg elveszteni magával a hangot,győzködné de végül rájön tényleg megbolondult:( Nagyon jók a képek,hangok,amikkel ezt érzékeltetik..

Juan este legnagyobb csalódásának tartja,hogy annak idején szétmentek M.el. Most meg utálja:(( Másnap bemegy M.hez,ahol Ana kifestve meg leengedett hajjal már alig várta...Elmondja,hogy minden u.olyan és nincs vált. Örül,hogy benn van,habár M. azt mondta neki már nem szereti. Sokat beszéltek róla és mindig azt említette nem szereti Juant,el akarja felejteni őt és hogy létezett is vmikor. Nem is fogja már szeretni..Nyugodjon meg.Ne gondoljon most arra hogy mi lesz M.el. Majd kissé bepróbálkozik,hogy jobban tenné ha elfelejtené,dehát ő ugye jó barátnő és csak azt akarja,hogy ne szenvedjen. Juan nem érti a dolgot. Megkéri,hogy inkább jutassa be M. szobájába.       Ana összefut Patr.al,aki nem aludt és nagyon rosszul van!! Elmondja,hogy nem tudják M.et meggyógyítani. Ana ,a nagy barátnő örül neki!!! Előtte még azt mondta úgy szereti Patr.lányát. Patr. nagy dilemmába van,műtét lehetne,de kockázatos és most mit tegyen?? Adja fel lánya életét,hogy utána láthasson,tudván,hogy közben bele is halhat? Term. Ana utóbbit javasolja menjen bele a műtétbe,mert neki jó ha vmi baja lesz:( Patr. sem tántorodik el És Juan sem!!

Ceci várja a váltást. Belehal,ha lányanak vmi baja lesz és abba is,ha nem láthat többé. Martirio nem értheti milyen érzéssel jár ,ha látod,hogy szenved a gyereked és nem tudsz rajta segíteni. Nagy fájdalom. HIbáztatja magát,hogy elhagyta és mégis saját önerejéből milyen értékes nő lett!!! Habár M. megbocsájtott neki, ő akkor sem tud majd,mert egy gyereknek mindig szüksége lett volna szülőkre.

Mariana folytatja,hogy meglágyult azt látva az ember szíve és lehet segített is rajtuk...folyt,később...

Rocio sírva hívja fel Onit,hogy bajok vannak Vicentével. Nem azt kapja,amit várt,mindig eljár a haverjaival és sokat fest,nem is törődik vele. Nem tudja mit tegyen ,ezért Juanhoz fordulna. Oni olyan édi mikor magyarázza ,értse meg ez egy ilyen életvitel.

Juan türelmetlenül vár a kantinban... Patr. hazudik M.nek ,hogy látni fog,mert megoperálják. Kinn megkéri Anát ,hogy nyugtassa meg. Persze, Anára lehet számítani,a  számító kis nőszemély elmondja,hogy nincs remény többé!!!! M. nem hiszi el!!!! Nem veri át pedig,csak nem így kéne... M. nek akkor mondták a műtétet mielőtt ütközött volna. szóval már nincs remény. De Patr. ne tudja meg,hogy ezt elárulta,csak ő nem tudja átverni M. megtartja a titkot,de könnyek közt tör ki az igazság tudatában...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

keszthely hunyadi utca 27.

kőváry bianka2011.01.31 16:55