Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


143.rész

2009.01.07

Mariana egy különös történetet mesél egy emberről,akit a szellem azért látogatott meg,hogy megmutassa neki mi volt a múltban vele. Mennyi mindene volt és mindet elvesztette-a társát is. Mikor felkelt elfelejtett mindent. Mindnyájan magunkban hordozzuk sorsunk és tehetünk annak alakulásáért:)) Később felkelt a figura és jött egy jó szellem,aki elhozta neki a boldogság fényét és megmutatta neki a jót..egy szegény családot is,akinek egy gyereke beteg volt és nem tudták megvenni a gyógyszert és a folytatás következik majd holnap gondolom..

Juan bemegy M.hez,aki épp azt motyogja,hogy nem akarja Juant látni a közelükben. Patr. mondja is,hogy hallja nem akar többé tudni róla és ha rajta is múlna soha többé nem kerülne a közelébe. Nem vmi kedves ,Ceci is kéri inkább menjen el ne keresse a bajt. Juan nagyon elkeseredik ,amiért ez történt velük M.el. Anselmo szerint legyen türelemmel,mindenkiből még az utolsó ütközés sokkja él és várjon. Türelem!!! Ana eközben Juan szenvedését nézve simán megjegyzi milyen helyes a férfi és szerencsés M. Kiszemelte!!

Ebben a kórházban már nem tehetnek sok mindent,át kéne szállítani egy magán kórházba ahol tudnak alaposabb vizsgálatokat végezni,röntgenezni stb. Patr. tól függg mikor szállítatja. Megbeszélik Cecivel,hogy felhívják Israelt. Patr. odakinn megköszöni mindenkinek,hogy aggódott,már fenn volt,nincs veszélyben,szállítani fogják. És JUannak megjegyzi reméli ezek után nem fog utánuk járni.... Ana majd értesítené mi van ,elkérné a számát,de Juan rá se bagóz,inkább most kihazsnálja a lehetőséget és beszalad M.hez. Kéri bocsásson meg, Cecitől is és hogy szereti a lányát.

Este Juan hazatértével elmondja Oninak,ami történt és inkább elvonul. Átszállítás után Patr. elrendeli,hogy Juan nem teheti be a lábát a szobába!!! Ana erről tájékoztatja telon Juant és még játssza,hogy mennyire szurkol azért nekik mert látja mennyire jó ember...

Másnap M.et betolják egy röntgen gépbe ahol a fejet vizsgálják.M. most is "lát": szaladna Juanhoz,de egy nagy kerítésbe ütközik...a vizsgálat nem várt eredményt hoz: akkora volt a szembeli becsapódás,hogy M.t ha nem műtik meg,nem fog látni többé.

Juan akár megtiltották,ő akkor is bemegy. Cande elmondja neki,amit hallott. Juannak könnybe lábad a szeme. M. annyira felzaklatódik a balesetet visszaidézve,hogy be kell nyugtatózni..Juan nem hiszi el,csak van vmilyen mós rá. Cande is túloz azért,mert hisz az orvos mondta a műtétet,de ezt nem adta tovább Juannak. Cande m inden szörnyűséget beképzel, mi lesz így. Juan mégjobban magát hibáztatja és hogy nem lehet ilyen az isten. Ő számára nem lehet lehetetlen,szóval ő küzd érte.

Cande bemegy M. szobájába. Patr. hazaküldené a gyerekkel együtt,mint mindig. Cande maradni akar az ő kislányával. Ceci is rábeszéli hadd maradjon ,M, úgy tekint rá,mint anyára. Mikor Patr. kimegy,Cande bevallja,hogy beszélt Juannal. Kinn Ana is beleülteti a bogarat Patr. fülébe,hogy nincs remény,de Patr. próbálja magát és őt is meggyőzni az ellenkezőjéről.

Est. megőrült: virággal beszélget és azt üti.

Patr. és Israel M. állapotáról diskurálnak. A szem körüli idegeket érintette,szóval nagy veszélyben van a szeme. Nem tudják még minden eredményt,ma fogják megkapni. Patr. csak azt szajkózza ki a hibás.Isr. szerint,nem tenne senkinek rosszat Juan. M. megint rossz álapotban van,úgyhogy a beszélgetést Cande szakítja meg. M. megijed,mikor ő már látott álmában és most is vak még. Közölni kell vele, mi történt és ki van a szobában. Cande fogja a kezét.. Juan pedig épp arra gondol,hogy ma este derül ki minden vizsgálat eredménye-azzal M.sorsa.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

letöltés

viki0132011.01.31 16:06

Van egy oldal ahol minden rész fent van magyarul.Én ha nem látok egy részt,már töltöm is le onnan.
http://telenovella-download.gportal.hu/

pufi1999@hotmail.com

huan migel szerelme2011.01.31 16:03

a cool tv megy a kettős játszma 18:35 kor és a föszereplö williem levy nagyon jó lesz amugy az árva angyal 195 részes huuuuuuu a huan migel olyan cuki és csak az ennyém hát nem cuki

Emese

Maia2011.01.29 16:59

dehogy nézünk hülyének,nagyon aranyos vagy!!!! Figyelj van dvd,igaz spanyol változatban de ha akarod megrendelheted: amazon.com írd be h cuidado con el angel dvd és kiadja,és fizetsz érte persze,de egyszerűbb és célszerűbb megoldás,ha pár részt vagy jelenetete rögzítessz pl.videón(tudom nem nagy divat,de én is veszem)! pusz

Szerkinek

Emese2011.01.28 20:44

Szívből örülök a sikerednek!
Ma kissé azért vagyok (én) szomorú,mert rájöttem,hogy kevesebb mint 50 rész van hátra!!!Jajj,lehet hogy hülyének néztek,de én nem tudom hogy fogom kibírni!!!!!!!!!!!!NEM TUDOM!!!!!!!!!
Nem lehet valahogy az egészet az első résztől az utolsóig megszerezni??Még nem jelent meg dvd-n vagy bármi máson???
Komolyan mondom nem fogom az Árva angyal nélkül kibírni!
A napi programomat is úgy tervezem,hogy fél6 és fél7 között engem hagyjanak nyugodtan...akkor sem edzés se semmi!
Jajjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emese-nagyon köszönöm!!

Maia2011.01.26 10:36

aranyos vagy!!! de ez akkor és azoknak szólt,amikor még anno 2008ban néztünk,akkor jóval kevesebben jártunk ide és jóhogy "egyedül" voltam kissé.......de mára persze h nem,tudom mennyien jöttök írtok ,ez mára elavult dolog:)) hál istennek:) puszi

!!!!!!

Emese2011.01.25 20:15

Jajj,ne érezd magad egyedül!!
Itt vagyunk!!
Csak nézd meg milyen sokan jönnek fel az oldaladra nap mint nap!:)
Ne érezd magad egyedül,nincs miért!!=)

scofield.17@freemail.hu

fialka melinda2010.12.23 23:50

KÖSZI KÖSZI KÖSZI