Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teleton

2008.12.10

Sokat olvashattátok itt is a hírek a szereplőkről menüben,hogy sokan készülnek a teletonra,ami már hagyománnyá vált Mexicoban. Ez egy alapítvány,amivel minden évben híres sztárok fellépésével invitálják az embereket és így a beteg gyermekeknek gyűjtenek pénzt,segítenek. Az RBD is fellépett,de most ,ami lényeges ezen az oldalon,hogy René is megjelent feleségével,Patriciával és elénekelte a Timbiriche zenekar a főcímzenét-a Solo tu-t:))))

Kép elég pici,de azért csinos nő:))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

itt a link a dalról:   http://www.youtube.com/watch?v=T89MiY8Kc44

(nem tom ki ismeri őket,nekem azért nem tetszenek,mert teljesen a mi RBD-ket majmolják) még a karakterek,meg a ruhák is hasonlóak:( de a szám tetszik:)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re:Maia

Kriszti2008.12.18 16:11

Szia!Igen most megnéztem a videót és látom,hogy srác is van és úgy csinál ő is mintha énekelne...Hogy ez milyen szánalmas!!!FELIZ NAVIDAD!

nem ,csak az Any utánzat énekli

Maia (szerk.)2008.12.11 17:34

csak azért emelték oda a mikrofont,mintha ők is énekelnének,meg hogy ott vannak,de nem! Csak az énekli. Amugy meg playbackről ment.

Re:Sólo tú

Kriszti2008.12.11 10:31

Szia!Hát azért a RBD nekem szimpatikusabb emberekből áll!Ez a dal nagyon jó, csak én már kicsit unom,mert vagy kétmilliárdszor meghallgattam!Még az tűnt fel,hogy olyan hasonló a hangszínük.Én azt hittem ezt 1 ember énekli.De most szembesültem vele,hogy nem?..Köszi a videót és a képet: bessos:Kriszti