Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hiatus.....................

2009.03.07

Kedves honlaplátogatók(kik voltatok,vagytok,lesztek is)!!!!!!!

Nos,sokat készültem erre a szövegre és már régóta a fejemben van. Remélem vissza tudom adni,amit érzek:)) Nehéz szívvel,de ma tettem fel az utolsó részt!!! Nem volt hosszabb,minta többi,csak abban különbözött,hogy több nem lesz és csak a szerelmesekkel voltunk elfoglalva!!!!! Ennyit,mint ebben az utolsó két részben nem láttuk őket összesen sem boldognak!!!!!De nem???

Nos,9 hónappal ezelőtt,mikor elkezdtem csak magamnak nézni nem tudtam,hogy milyen nagy projecktbe kell belefognom és véghezvinnem.. Pláne hogy ez ennyire népszerű lesz... Szóval nem bántam meg!!!!

Úgy gondolom,érdemes volt végig nézni a sorit..Voltak unalmas részek,húzták nagyon,untuk,banális hibák is voltak és voltak,amikor beleolvadtam a részbe,olyan izgi,megható,szép,izgalmas volt!!!!!!! Szóval érdemes volt minden rész,hiába:)) ) hónapig minden egyes nap a részesei voltak az életemnek a szereplők,tényleg leültem és akkor csak ők voltak..ha vki látott volna milyen hévvel tudtam nézni,akkor azt hiszi hülye vagyok!!!! De főleg azt látni,hogy erre mégis ennyien kiváncsiak vagytok és u.azt érzitek,mint én,mikor néztem,több volt ,mint felemelő!!!!! Köszönöm!!!!! Szóval megérte nézni,mert tényleg mindent,mint egy átlag novellába,még többbször is ,elsütöttek!!!! Nagyon színvonalas produkció volt ez mégis ,úgy gondolom,kicsit talán kiemelkedőbb is,pár nagy hiba ellenére...Olyan színészekkel ismerkedtem meg,hogy le a kalap előttük... mást is meg fogom nézni,ha tudom és ők benne lesznek!!!!!! Nagyon örülök,hogy láthattam újakat!!!! Tudni kell,hogy én Mai miatt néztem eleinte,főleg,illetve,hogy olyanokkal játszik,akiknek a sorijain még Magyaro-on is adták és én azon nőttem fel!!!! Helena Rojo,Estefanía,Omar színészeket előttte si ismertem,Oniról nem beszélve:)))) A másik dolog a nyelv.. Eddig is imádtam és tudtam spanyoll,de ezzel a sorival olyan spanyol beszédtudásom alakult ki,hogy simán megértetném magam bárhol spanyolul és szinte már felsőfokon is beszélem:)))) Úgyhogy nekem főként jó volt:))))

Volt itt minden: szerelem,ármány,csalás,lopás,becsapás,félreértés,hazugság,múltbeli sérelmek,hibák,jótettek,gonoszságok,ámítás,illuzió,álmok,mesék,árvaság,gazdag lány sztori,betegség,álhalál,bujdosás,gyilkosság,tanulás,költözés,buli,ének,tánc,festészet,színészet,sztárság,tv,féltékenység,erőszak,sérelmek,lövöldözés,sérülés,házasság,nászút,csalás,sírás,mosoly,nevetés,gaztett,csínytevés,elfogadás,megvetés,tanítgatás,kikupálódás,szerető,visszatérés a halálból,őrület,gyilkosság,kettős személyiség,bűnögyi per,öngyilkossági kísérlet, színészkedés,siker,vacsorák, terhesség,elszökés,ítélkezések,börtön,betegség,kórház,baleset, csúnya arc újjá szebbé tétele,felállás a tolószékből,alkoholizmusból való betegség-halál,bosszú,új szerelem,nehéz szülés,lebukás,hazudozás,gyilkossági kísérlet,megőrülés,autóbaleset,szívinkfarktus,vakság,műtétek,gyerekekkel foglalkozás,esés,bukás,helyrejövés a vakságból,tévhitek,nagy igazságok, anya apa elfogadása,sikertelen terhesség,sok halál,majd a végén barátság és a szerelem újra megtalálása..

a forgatás alatt történt:::    Marychuy "csak 8 helyen élt

                                               a sorozat időtartama legalább két év volt

                                               Marychuy és Juan Miguel együttléte összesen ha összednánk csak egy hónapot vagy másfelet adna ki a sorozatból

                                               mindenki volt legalább egyszer a sorozatban a főszereplők közül kórházban

                                                Marychuy kórházban töltött ideje 2 hónapot adna ki!!!!!!!!!

                                                 összesen 5 szereplő volt,akik a későbbi szálak miatt fontos új szereplők voltak: Omar,Blanca,Ana,Daniel,Urbe

                                                    M.be mindig orvos volt szerelmes(kivéve Adrian,Amador)

Érdekes::: Maite egyszer leesett egy erkélyszerűségről,Rocio balesetet szenvedett,Miguel Corcega az első padresito pedig meghalt a forgatás közben:(((((    A legjobb Will és May tényleg összejött?!

Bakik::     érdekes,hogy legalább a gyermek megszületése után is ugrottunk z időben több hónapokat,mégsem lett még csak egy éves sem ez idő alatt a gyerek-nem nőt semmit,,,,,

a legjobb::: Ana 2 perc alatt,farmeron keresztül adott életet lányának.....

Érdekes az oldalról::: legtöbben 69-en voltunk,februárban voltunk ezren és legtöbben a letöltéseket néztétek és a 141-145.részt:)))

Úgy gondolom,hogy valami egyedülállót hoztam létre,nevemmel egybeforrt a sorozat,kimondom én szilárdítottam meg a sorit Magyarországon!!! Nagyonn nagy dolognak tartom,hogy tényleg én voltam a ccea-s Maia:)))) Próbáltam jó szerki lenni,tényleg 9 hónapot írtam,tettem,képeztem,írtam,tettem,minden nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök,hogy ennyire népszerű volt az oldal,volt közönségem,érdekelt a sori és a munkám:)))) valami nagy dolgot hoztam létre:))) nagyon büszke vagyok:)))) és sikerült végigvinni!!!!!!!!!!

 

Köszönet nektek!!! Mert vagytok!!!!!!!!! Hogy léteznek még olyanok,mint én,akiket mai napig elvarázsol a sorozatok idilli világa,hogy hisztek a szerelemben,a csodákban!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!!!!!!!!

Köszönöm végül azt is,hogy sokan voltatok,akik mindig hol kritikákkal,dicsérettel segítettétek munkámat,mindig volt egy kedves szavatok,dícséret,hála nekem a munkáért!!! Ez,hogy elismertétek,hangot adtatok tetszéseteknek,hogy voltatok aranyosak és elismertetek,érdeklődtetek,ez amiért megérte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm,hogy segítetettek és mindig szeretettek!!!!!!!!!!!!!! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Nagyon elfáradtam,de MEGÉRTE!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Én voltam:)

 

 

 

a szerki:) "ccea-s Maia"

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

KÖSZÖNÖM MAIA!

Emese2011.04.05 16:56

Emese

Maia2011.04.02 17:14

jajjj engem is meghatnak szavaid! Hogyne lenék hálás mikor hála istennek olyan emberekkel ismerkedhettem meg,akik így becsülnek és olyanok,mint én!!! Tiértetek érte meg,érted is százszor is,azokért is akik ha nem is írtak se jót,se rosszat,de látogatták az oldalt,de volt pár ember,akivel nagyon jóba lettem és vagyok általuk,szóval én is köszönöm,mert nekik köszönhetem h ismerlek titeket!!! Persze h hálás vagyok!:) Nagyon jólesnek szavaid,köszönöm szépen,tényleg,igazán! Már megérte,h átadhattam picit az én imádatomból feléjük,a nyelvszeretetből,megismerhetettétek Maitét meg a többieket!!!! nekem is sokat jelent a sori mai napig:)) örülök ha te is tanultál belőle!!! ez olyan,amiből mindig táplálkozni lehet!!! sose feledd el:) Megértem mit érzel és nagyon szívesen mindent,értetek megérte!!!! <3 puszi Maia

Ezzel a cikkel amugy a sorozat végén akartam előrukkolni,tehát amikor újra vége lesz,csak most magyarul!!! de mivel írtad az előzőt gondoltam,neked már most megmutatom,mert idevág,ahogyan most érzed magad,csak h lásd anno nekem is ezek kavarogtak bennem!!!!! pusz

Drága Maia!

Emese2011.04.02 16:33

Ez CSODÁLATOS!!!GYÖNYÖRŰ!!!
Teljesen azt írtad le amit én itt legbelül érzek!
Köszönöm neked!

"Köszönet nektek!!! Mert vagytok!!!!!!!!! Hogy léteznek még olyanok,mint én,akiket mai napig elvarázsol a sorozatok idilli világa,hogy hisztek a szerelemben,a csodákban!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!!!!!!!!"
Maia,semmit,semmit nem kell az ég világon megköszönnöd!Csak mi tartozunk neked hálával...!:)
Nem kis dolgot vittél végbe,ezt vésd jól az eszedbe!
És azt is hogy olyan szépen fogalmaztad ezt meg,hogy el kell mennem zsebkendőért,mert olyan elragadó cikk volt!
:'(
Köszönöm!Köszönök mindent mindenkinek!Köszönöm a honlapot,a capitulost,a képeket,és főképp ezt az EGÉSZ SOROZATOT!Ami áltál felnőhettem,és sok dolgot megértettem,amiről sejtéseim sem voltak!!Köszönöm!
Köszönöm Maia a belefektetett időt,néha a keserű pillanatokat,amikor igazságtalan dolgokat (negatívakat) írtak,érvénytelenül!
Köszönöm a színészeknek is hogy megismerhettem őket,és tanulhattam a "hibáikból"....
Egyszerűen és röviden:KÖSZÖNÖK NEKTEK MINDENT!
Mert olyan dolgot adtatok nekem,amit ezer köszönettel sem tudnék meghálálni...SOHA SOHA SEMMIVEL!

Maia,Maite Perroni,Williem Levy,producerek,rendezők,sminkesek,kamerások csak ennyit mondanék nektek: KÖSZÖNÖM!!!
:'(

Gracias!!

Kriszti2009.03.11 18:21

Én is csatlakoznék ehhez a táborhoz, egyszerűen lenyűgöző a 9. hónapi kemény és kitartó munkád!Soha nem láttam még ilyen lelkiismeretes szerkit!És nagyon sok sikert kívánok én is az érettségidhez, biztos vagyok benne,hogy sikerülni fog, aki 9. hónapon át képes tartalmat írni, és a tartalmakból kiderül,hogy egy nagyon okos lány vagy!Szal szurkolunk!És kívánok minden jót neked, sosem felejtünk el!Már tényleg nagyon megszerettünk téged, és nagyon aranyos lány vagy!Muchisimas Gracias todos!BESSOS mi quierida amiga: Kriszti

hála

Maia (szerk.)2009.03.10 13:51

nagyon köszönöm,hogy ennyien hálásak vagytok munkámért és szerettek:)) Biztos ,hogy hallottok még rólam és remélem én is számíthatok akkor rátok:) Köszönöm,hogy nem feledtek és én sem foglak titeket soha!!!!!!!!!
besos Maia

Querida amiga!

kati2009.03.10 02:27

Nem szeretnék kimaradni én sem a köszönetnyilvánításokból itt a végén. Hű, milyen hosszú menet volt ez Maia! A legcsodálatosabb a kitartásod volt, és nagyon örülök, hogy boldoggá és elégedetté tett ez a munka, nem beszélve arról, hogy mennyivel több is lettél általa. Mi is! Nagyon jó is és szerencsés az időzítés, mert így legalább nyugodtan tudsz készülni az érettségire, amihez nagyon sok sikert kívánok, a felvételihez is nagy kalappal! Millió puszi neked kicsi lány, légy jó, biztosan hallunk még rólad, és nem felejtünk. Millió puszi!

Köszönet

peyton08072009.03.07 18:10

Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz:Gratulálok a munkádhoz,minden elismerésem a tiéd,hogy 9hónapon keresztül ekkora lelkesedéssel dolgoztál értünk,olvasókért!Úgy gondolom,a többiek nevében is írhatom,hogy kimondhatatlanul hálásak vagyunk neked,hogy megosztottad velünk ennek a fantasztikus sorozatnak minden egyes pillanatát!KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!Remélem nem tűnsz el a későbbiekben,és gazdagítasz még minket mindenféle jóval!Az én életemre nagy hatással volt ez a sorozat,és ezt nagyrészt neked köszönhetem!Gracias!!!!!!!!!!

Nos..............

Rent252009.03.07 16:44

............nagyon szépen köszönjük a munkád, a sok fáradságot és büszke is lehetsz magadra!!!! Mi is azok vagyunk rád, és örülünk, hogy megismerhettünk igazán (személyesen) ! Valóban ez a novella a védjegyeddé vált, joggal mondhatod, hogy a tiéd!!!! Mi pedig örök hálával tartozunk, hogy Te megosztottad velünk!!! Mi pedig, amikor csak tehettük itt voltunk veled........ Most már rád fér egy kis pihenés, a hosszú , fáradalmas munka után, és soha ne felejts el minket, mi sem fogunk............és mindig itt leszünk.....veled!!!!!!
Muchas gracias por todos!!!!! (Ja, és ami fontos, bár többségében csajok vagytok, akik látogatják az oldalad, de Én kivételesen fiú vagyok!!!)
De nagy rajongója a CCEA-nak, Köszönet mégegyszer, nagyon szép volt, az amit írtál, és nagyon aranyos lány vagy!!!!! :)